Badımcanlı cücə qızartması
Ərzaqlar:
1 kq cücə əti
3 ədəd baş soğan
2 diş sarımsaq
2 ədəd pomidor
5-6 ədəd badımcan
4-5 ədəd dəfnə yarpağı
3 x.q un
Duz
Istiot
Zeytun yağı
Hazırlanması:
Cücə ətini yuyub təmizlədikdən sonra duzlayıb istiotlayıb qarışdırırıq.
Tavada yağı qızdırıb əti töküb hər tərəfini çevirib qızardırıq.
Soğanın və sarımsağın qabığını soyub yuyub xırda doğrayırıq.

Pomidorun qabığını soyub xırda doğrayırıq.
Soğan ilə sarımsağı yağda duz töküb qızılı rəngdə olana qədər qızardırıq.
Sonra doğranmış pomidoru əlavə edib suyu çəkilənə qədər qovururuq.
Hazır pomidorlu soğançanın içinə qızardılmış cücə ətini yığırıq. Dəfnə yarparlarını aralarına düzüb 1/2 st su töküb vam odda yağa düşənə qədər bişiririk. Hazır olana yaxın duz və istiotuna bir daha baxıb əlavə edirik.

Badımcanın qabığını soyub uzunsov nazik doğrayıb duzlayırıq. 10-15 dəqiqə saxladıqdan sonra acı suyunu sıxıb çıxardıb soyuq su ilə yuyub sıxıb götürürük.
Badımcanı azca duzlayıb una batırıb qızdırılmış yağda hər iki üzünü qızardırıq.
Yeməyi süfrəyə verdikdə qabın ortasına cücə ətini yığıb yanlarına qızardılmış badımcanları düzürük.
Nuş olsun!









Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
Üzünüzün daha gənc görünməsi üçün dodaq boyası necə seçilməlidir?
"Vegetarian qadınların uşaqları əqli cəhətdən zəif ola bilər"
Madonna 29 yaşlı nişanlısına ərə gedir
Fahriye məşhur brendin tədbirində
"Game of Thrones" Ukraynada qadağan olunur
Beyin üçün risk yaradan qidalar AÇIQLANDI
Brilliant Dadaşova ilə Afaq küsülüdür
Bu, həyatınızı xilas edə bilər: Qanın laxtalanmasının 5 əlaməti
3 həftədən çox davam edən öskürək bu ölümcül xəstəliyin xəbərçisidir
Bu qidalar səni xərçəng edə bilər - Mütəxəssislər xəbərdarlıq edir
Efirləri sponsorları olanlar ələ keçirib' - Əməkdar artist