Badımcanlı cücə qızartması
Ərzaqlar:
1 kq cücə əti
3 ədəd baş soğan
2 diş sarımsaq
2 ədəd pomidor
5-6 ədəd badımcan
4-5 ədəd dəfnə yarpağı
3 x.q un
Duz
Istiot
Zeytun yağı
Hazırlanması:
Cücə ətini yuyub təmizlədikdən sonra duzlayıb istiotlayıb qarışdırırıq.
Tavada yağı qızdırıb əti töküb hər tərəfini çevirib qızardırıq.
Soğanın və sarımsağın qabığını soyub yuyub xırda doğrayırıq.

Pomidorun qabığını soyub xırda doğrayırıq.
Soğan ilə sarımsağı yağda duz töküb qızılı rəngdə olana qədər qızardırıq.
Sonra doğranmış pomidoru əlavə edib suyu çəkilənə qədər qovururuq.
Hazır pomidorlu soğançanın içinə qızardılmış cücə ətini yığırıq. Dəfnə yarparlarını aralarına düzüb 1/2 st su töküb vam odda yağa düşənə qədər bişiririk. Hazır olana yaxın duz və istiotuna bir daha baxıb əlavə edirik.

Badımcanın qabığını soyub uzunsov nazik doğrayıb duzlayırıq. 10-15 dəqiqə saxladıqdan sonra acı suyunu sıxıb çıxardıb soyuq su ilə yuyub sıxıb götürürük.
Badımcanı azca duzlayıb una batırıb qızdırılmış yağda hər iki üzünü qızardırıq.
Yeməyi süfrəyə verdikdə qabın ortasına cücə ətini yığıb yanlarına qızardılmış badımcanları düzürük.
Nuş olsun!









Qadınları orqazma çatdıran 7 seks pozası
Əkiz uşaq doğmaq üçün MÜTLƏQ OXUYUN
Yuxuda nar görmək görün nələrə işarə edirmiş?! İNANILMAZ!
Xəyanət bir seçimdir və sözlə deyil, əməllə ölçülür' - Minadan iddialı açıqlama
Paltaryuyan maşınlardakı çoxsaylı rejimlər nə üçündür? – Bilmədikləriniz
Kişi qadını incidirsə, demək ki, qadın nəsə edib' - Nadirdən qalmaqallı açıqlama
Aşıq Namiq bu kanalda çalışacaq
Dişləri təbii üsullarla necə ağartmalı? - Evdə effektiv metodlar
Bizi artıq birlikdə görmürsünüz, çünki...' - Pərviz Türkandan danışdı
Hər gün yeyirik, amma ürəyə ziyandır - Süfrədə ən təhlükəli 3 qida
Uşaqlarımın sənədlərini göstərmək utanc idi' - Vəfa
İslamı qəbul edən hindistanlı televiziya ulduzu iddialara cavab verdi
Çində yeni qadağa qüvvəyə mindi
Miqren tutması zamanı nə etməli? - Həmin gün üçün vacib tövsiyələr