Bağırsaqların təmizlənməsi üçün bundan sadə və ucuz resept ola bilməz

Bağırsaqların təmizlənməsi üçün bundan sadə və ucuz resept ola bilməzBağırsaqların təmizlənməsi üçün bundan sadə və ucuz resept ola bilməz.Asan və təhlükəsiz

Qəbul edilən qida əvvəl mədəyə, sonra nazik, daha sonra isə yoğun bağırsağa düşür.
SaqlamHeyat.az xarici mətbuata istinadən xəbər verir ki, insanın yoğun bağırsağında həzm olunmamış qida qalıqları, toksinlər, şlaklar və s. yığılır və sonra çölə çıxır. Normada bu belə olmalıdır. Lakin müasir insanlar azhərəkətli həyat sürür, düzgün qidalanmır və bunun nəticəsində bağırsaqların fəaliyyətində pozulmalar yaranır. Bağırsaqlar pis işləməyə başlayır, normal boşalmır və nəticədə burada çoxlu miqdarda şlaklar, toksinlər və digər ziyanlı maddələr toplanır. Vaxt keçdikcə bu maddələrin yığını bərkiyərək nəcis daşlarına çevrilir. İnsanın bağırsaqlarında 10 kq kimi nəcis daşları yığıla bilər.İnsan sağlamlığının əsası əsasən, mədə və bağırsağın yaxşı işləməsindən və təmizıyindən asılıdır.. Əgər bağırsaqlar mütəmadi olaraq təmizlənmirsə, zəhər ifraz etməyə başlayır,
Şlakların orqanizmdən təmizlənməməsi xoşagəlməz xəstəliklərin yaranmasına gətirib çıxarır.
SaqlamHeyat.az xarici mətbuata istinadən, ev şəraitində bağırsaqları çox asan üsulla təmizləməsini təqdim edir.

Bağırsaqları çox yaxşı təmizləyən salat tövsiyə olunur.
Çiy tərəvəz salatı hazırlamaq üçün istifadə edilən ərzaqlar:
Saplaqlı kərəviz, yerkökü, çuğundur, çiy kartof və kələm.
Tərəvəz aşağıdakı nisbətlərdə götürülür:
Kələm, yerkökü və çuğundur, saplaqlı kərəviz, kartof eyni nisbətdə götürülür. Kələm üçün xırda doğranır, qalan tərəvəzlər izə sürtgəcin xırda gözündən keçirilir. Bu salatda duz tətbiq olunmur. Üstünə mütləq zeytunyağı istifadə olunur.

Xəbərlər     Baxılıb: 1691   Tarix: 21 fevral 2017
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Bu, həyatınızı xilas edə bilər: Qanın laxtalanmasının 5 əlaməti

Sağlamlıq riskləri barədə məlumatlı olmaq və hansı əlamətlərə diqqət yetirməli olduğunuzu bilmək həyatınıza nəzarəti artırır. -ın xəbərinə görə, bəzi əlamətlər o qədər zəif olur ki, insanlar onları çox vaxt hiss etmir v

.

Maqneziumu kimlər qəbul edə bilməz? - Xəbərdarlıq

Milyonlarla insan tərəfindən qəbul edilən maqnezium son illərin ən populyar əlavələrindən birinə çevrilib. Onu "bu günün mineralı" adlandırırlar - bəs doğrudanmı , yuxunu yaxşılaşdırır, həzmi tənzimləyir və beyin

.

Yaddaşı gücləndirən 8 əsas vitamin:Beynin qocalmasının qarşısını alırlar

Yeni araşdırmalar beynin qocalma prosesinin 40 yaşdan etibarən başladığını ortaya qoyub. Mütəxəssislər bildirirlər ki, Omega-3, B12, D vitamini və folat kimi mühüm qida maddələrini müntəzəm qəbul etmək yaddaşın güclü qalmasın

.

Diş fırçalayarkən edilən 4 SƏHV

Mütəxəssislərə görə, dişlərinizi necə fırçalamağınız ağız sağlamlığı üçün neçə dəfə fırçaladığınızdan daha vacibdir. Səhər və axşam dişlərinizi fırçalamaq əksəriyyətimiz üçün bir vərdişdir. Lakin, mütəxəssislər deyirlər ki

.

Püstənin faydaları

Bir çox vitamin və mineralı özündə birləşdirən püstə yaşlanmanı gecikdirir. xəbər verir ki, təbii proses olan qocalma ətraf mühit amillərinin təsirindən tez başlaya bilər. Bunun qarşısını almaq üçün bir çox təbii qidala

.

Yaşıl çay gündə nə qədər və nə zaman içilməlidir?

Yaşıl çayı içmək üçün ən doğru vaxt hansıdır və gündə nə qədər içilməlidir?. yaşıl çayın faydalarından tutmuş, onu içmək üçün ən uyğun vaxtlara qədər bütün detalları təqdim edir. Yaşıl çay yüksək keyfiyyəti və zəngin tərkib

.

C vitamininin payızda faydaları

"Payızda C vitamini və digər qida əlavələrinin nəzarətsiz şəkildə istifadəsi soyuqdəymə riskini azaltmır və xəstəliyin gedişatını yüngülləşdirmir". -ın xəbərinə görə, bu barədə rusiyalı professor, Avropa Tibb Mərkəzini

.

Bütün nadir xəstəliklər üçün təsir göstərə biləcək vahid dərman hazırlanıb

Beynəlxalq alimlər qrupunun apardığı yeni araşdırma göstərib: artıq təsdiqlənmiş bir preparat, mutasiyanın harada baş verməsindən asılı olmayaraq, insan zülalının demək olar ki, bütün dəyişmiş formalarını stabilləşdirə bilir

.

Bu xəstəliyi olanlar hər gün nar yesin

Narın tərkibindəki güclü antioksidant birləşmələr - polifenollar, antosiyaninlər və punikalaginlər - qan damarlarını təmizləyir, pis xolesterolu (LDL) azaldır və yaxşı xolesterolu (HDL) artırır. Mütəmadi nar istehlakı aterosklerozu

turlar.az

geyim şəkilləri gelinlikler kosmetik vasiteler ilk cinsi əlaqə oxucu mektubu dirnaq pilkalamaq 2025 payiz geyimleri kosmetika sperma yemekler kokelmek gözəllik bayraq