Balerina ətəkləri yenidən dəbdədir – FOTOLAR

Balerina ətəkləri yenidən dəbdədir – FOTOLARBalerina yubkalarının istənilən uzunluqda və rəngdə təqdim olunmuş variantları yenidən trendlər siyahısındadır.
Bir çox moda evləri bu mövsüm xanımların balerina olmaq arzusunu reallaşdırmaq qərarına gəlib.
Ağ tüldən tikilən, belin incəliyini vurğulayan qabarıq yubkalar mücrüdə dayanan, ancaq musiqini işə salanda fırlanan balerina fiqurunu xatırladır. Belə yubkalar səhnədə son dərəcə qəşəng görünür və rəqsin ayrılmaz elementi kimi çıxış edir. Zərif və çevik hərəkət etməyə imkan verən, biçimli ayaqların gözəlliyini vurğulayan bu yubka modeli heç kimə sirr deyil ki, əvvəllər yalnız rəqqasələr üçün tikilirdi.
Balerina yubkaları bir qayda olaraq nazik yarımşəffaf, şifon, tor və tül kimi yüngül materialdan hazırlanır. Yəqin bu səbəbdəndir ki, əvvəllər qadınlar gündəlik həyatda belə paltar geyinmək haqqında düşünmürdü. Müasir modapərəstlər isə balerina olmağın əleyhinə deyil. Çoxqatlı ətəklərin hər ötən gün getdikcə daha çox populyarlaşması və qadın qarderobuna daxil olması bunun əyani sübutudur.
Balerina üslubunda baş rolu şəffaf tüldən tikilən təmtəraqlı yubkalar oynayır. Bu cür yubkaları internet mağazalarda "tutu skirt" adı ilə də tapa bilərsiniz. Bu gün dəbdə olan itiburunlu, ipli və biləklərə bağlanan baletkalar, yaxud bədənə yapışan kip bodilər modapərəst xanımlara balerina tərzini təkrarlamağa geniş imkan verir. Əgər balerina tərzi sizin stilinizə yaxın deyilsə, onda baletkaları slipon idman tərzi ayaqqabılarla, bodiləri isə bol maykalarla əvəz etmək olar.
Rəng seçimi barədə qətiyyən narahat olmayın, sizə əla xəbərlərimiz var. Məsələ ondadır ki, balerina ətəklərinin müxtəlif rəng qamması hətta ən şıltaq modapərəstləri də sevindirəcək. Balerina yubkalarının əsas xüsusiyyəti odur ki, bəzək funksiyasını o, özü yerinə yetirir. Yəni belə yubka geyindikdə xüsusi bər-bəzəyə ehtiyac qalmır. O, son dərəcə parlaq və bənzərsiz obraz yaradır, ona görə də ona aksessuarları ehtiyatla seçmək lazımdır. Nazik boyunbağı və üzük kifayət edir.
Publika.az
Balerina ətəkləri yenidən dəbdədir – FOTOLARBalerina ətəkləri yenidən dəbdədir – FOTOLARBalerina ətəkləri yenidən dəbdədir – FOTOLARBalerina ətəkləri yenidən dəbdədir – FOTOLAR

Mətbəx     Baxılıb: 2601   Tarix: 19 may 2019
f Paylaş


Turlar.az

Oxşar xəbərlər

.

Bulkada julyen

Tərkibi. 2 ədəd bulka (hamburger bulkası). 5 ədəd göbələk. 1 ədəd toyuq filesi. 100 qr Holland pendiri. 400 ml süd. 4 xörək qaşığı un. 30 qr kərə yağı. duz. istiot. Hazirlama qaydasi. Öncə toyuq filesini xırda kub şəklind

.

Padimcan pancake resepti

Nə vaxtsa badımcanlı pancake alacaqsınız? Damağınızı qıracaq dadlı bir reseptlə buradayıq. Çalışdığımız dadlardan birindən badımcanlı pancake resepti. Gündüz masası üçün, çayın yanında, qonaqlarınıza yemək və ya isti qəlyanalt

.

Badımcan Salatı

Fərqli dadı olan bu salatı hamıya hazırlamağı məsləhət görərdim. Əminəm ki, çox bəyəniləcək. Lazım olan ərzaqlar:. 4-5 ədəd orta boy badımcan. 3 ədəd pomidor. 1-2 ədəd bibər. 250 qr toyuq döş əti. keşniş. şüyüd. bitki yağı

.

Qaraciyərin dadlı bişirilməsinin QAYDALARI

Qaraciyəri dadlı bişirmək üçün bəzi vacib qaydaları bilmək lazımdır. 1. İlk növbədə qaraciyər təzə olmalıdır. Yaxşı qaraciyər yumşaq, elastik, nəm və parlaq olur. Qaraciyərin üzərində qan laxtaları, yaşıl ləkələr olmamalıdır

.

Balıqdan buğlama resepti

Tərkibi. Nərə balığı və ya ağ balıq - 370 qr. Kartof - 115 qr. Baş soğan - 80 qr. Sarı alça - 60 qr. Duz - 0,4 qr. Döyülmüş qara istiot - 0,3 qr. Hazirlama qaydasi. Balıq təmizlənir, yuyulur və qurulanır. Kartof, soğan təmizlənir

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Kələm Salatı

Ərzaqlar. Kələm — 300 q. təzə pomidor — 4 əd. pendir (bərk sort) — 150 q. göyərti (şüyüd, cəfəri) — 50 q. duz – zövqə görə. mayonez. Hazırlanması. Kələm doğranır, duzlanır ,azacıq sıxılır ki bir qədər suyunu buraxsın. Pomidorla

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

.

Ev Sayağı kumpir resepti

Tərkibi. Kartof – 3 ədəd (böyük olsa daha yaxşı olar). Kök – 1 ədəd. Yumurta – 2 ədəd. Xiyar turşusu – 1 ədəd. Yaşıl noxud (konservləşdirilmiş) – 60 qram. Qarğıdalı (konservləşdirilmiş) – 60 qram. Pomidor – 1 ədəd. Mayonez

turlar.az

makiyaj instagram toy makiyajlari yay kolleksiyasi qadın ətirləri hamilələrin qidalanması hamilə geyimləri bulka reseptləri kosmetika masturbasiya birlik haxisda bayatilar vətən