Balıq ləvəngisi
Ərzaqlar:
1 ədəd balıq
5 ədəd balaca baş soğan
1,5 st qoz ləpəsi
3-x.q alça turşusu
Duz
Istiot
Bitki yağı
Hazırlanması:
Soğanın qabığını soyub ət maşınından keçiririk. Tənzifdə sıxıb acı suyunu çıxarırıq.
Qoz ləpəsini sürtgəcli maşından keçiririk.
Soğan, qoz və turşunu qarışdırırıq. Duz və istiot da əlavə edib qarışdırırıq. İçliyimiz hazırdı.
Balığı təmizləyib yuduqdan sonra içini duz, istiot vurub turşulayırıq. Üstünə isə duz və istiot vururuq. (Üstünə turşu vurduqda üstü bişəndə qaralır)
Hazırladığımız içliyi balığın içinə yığırıq.
İçini doldurduqdan sonra sapla tikirik. (Çöplə də bağlamaq olar) Balığın hər tərəfini yağlayırıq.
Soba qabını yağlayıb balığı qoyuruq.
180 dərəcə qızdırılmış sobada 45-50 dəqiqəyə bişiririk.
Balıq ləvənğisini süfrəyə verdikdə yanında müxtəlif növ turşular qoyulur.
Nuş olsun!









Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
Üzünüzün daha gənc görünməsi üçün dodaq boyası necə seçilməlidir?
"Vegetarian qadınların uşaqları əqli cəhətdən zəif ola bilər"
Madonna 29 yaşlı nişanlısına ərə gedir
Fahriye məşhur brendin tədbirində
"Game of Thrones" Ukraynada qadağan olunur
Beyin üçün risk yaradan qidalar AÇIQLANDI
Brilliant Dadaşova ilə Afaq küsülüdür
Bu, həyatınızı xilas edə bilər: Qanın laxtalanmasının 5 əlaməti
3 həftədən çox davam edən öskürək bu ölümcül xəstəliyin xəbərçisidir
Bu qidalar səni xərçəng edə bilər - Mütəxəssislər xəbərdarlıq edir
Efirləri sponsorları olanlar ələ keçirib' - Əməkdar artist