sebet.az onlayn maqazin

Balıq qızartması

Balıq qızartmasıƏrzaqlar:Balıq qızartması

1 kq balıq

2-3 x.q un

Duz

Qızartmaq üçün: bitki yağı

Hazırlanması:

Balığı təmizlədikdən sonra yuyuruq. Yuyulmuş balığın üstünə zövqə görə duz töküb qarışdırırıq.

Balıq qızartmasıƏlənmiş unu  düz qaba tökürük.

Balıq qızartmasıDuzlanmış balığın hər tərəfini una batırırıq.

Balıq qızartmasıTavaya yağı əlavə edib qazın üstündə qızdırırıq. Una batırdığımız balıqları qızmış yağın içinə yığırıq. Normal odda hər iki üzünü qızardırıq.

Balıq qızartmasıBalıq qızartmasıBalığı qaba yığıb zövqə görə bəzəyirik.

Balıq qızartmasıQızardılmış balığı süfrəyə verdikdə yanında alça, nar və gilas turşusu qoyulur. (Nar şərab, alça şərabı, turş gilas turşusu ya da şərabı)

Balıq qızartmasıNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 3881   Tarix: 07 oktyabr 2013
f Paylaş
Şərh yazmaq üçün sayta daxil olun.


DİGƏR XƏBƏRLƏR

Sobada ətli qat-qat

7 oktyabr 2013 2137

Xəşil

7 oktyabr 2013 10486

Qır-qır plov

7 oktyabr 2013 1524

Balqabaqlı aş

7 oktyabr 2013 2060

sebet.az onlayn maqazin mp3 yukle
Mp3 yukle sayti


turlar.az
avia biletler

geyimler kosmetika mehsullari maskalar donlar 2019 qarağatın faydaları ancelinacoli aparici serxan keremoglu qirmizi mercinin hazirlanmasi xeberler son xeberler kosmetika torpaq haqqında tapmaca tefal tavaların təmizlənməsi