sebet.az onlayn maqazin

Balıq qızartması

Balıq qızartmasıƏrzaqlar:Balıq qızartması

1 kq balıq

2-3 x.q un

Duz

Qızartmaq üçün: bitki yağı

Hazırlanması:

Balığı təmizlədikdən sonra yuyuruq. Yuyulmuş balığın üstünə zövqə görə duz töküb qarışdırırıq.

Balıq qızartmasıƏlənmiş unu  düz qaba tökürük.

Balıq qızartmasıDuzlanmış balığın hər tərəfini una batırırıq.

Balıq qızartmasıTavaya yağı əlavə edib qazın üstündə qızdırırıq. Una batırdığımız balıqları qızmış yağın içinə yığırıq. Normal odda hər iki üzünü qızardırıq.

Balıq qızartmasıBalıq qızartmasıBalığı qaba yığıb zövqə görə bəzəyirik.

Balıq qızartmasıQızardılmış balığı süfrəyə verdikdə yanında alça, nar və gilas turşusu qoyulur. (Nar şərab, alça şərabı, turş gilas turşusu ya da şərabı)

Balıq qızartmasıNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 4740   Tarix: 07 oktyabr 2013
f Paylaş
Şərh yazmaq üçün sayta daxil olun.


DİGƏR XƏBƏRLƏR

Yumurta ilə qozlu toyuq salatı

Ərzaqlar: . 200 q toyuğun döş əti . 3 ədəd yumurta . 1 ədəd qırmızı soğan . 1/2 st qoz ləpəsi . Mayonez . Duz . İstiot . Hazırlanması. Toyuğun döş ətini duz töküb suda bişiririk. Soyuduqdan sonra doğrayırıq. Qozu ya blenderdə

Sobada ətli qat-qat

(5 nəfərlik). Ərzaqlar:. 500 q çəkilmiş qoyun əti. 3 ədəd baş soğan. 3 ədəd pamidor. 3 ədəd badımcan. 3 ədəd kartof. 1 ədəd şirin bibər. 2 x.q əridilmiş kərə yağı. 100 q pendir. 1 x.q mayonez. Qızartmaq üçan bitki yağı. Duz

Xəşil

Ərzaqlar:. (2 nəfərlik). 1 st un. 3 st qaynadılmış soyuq su. 1/3 ç.q duz. Üstü üçün:. Bəhməz (doşab). Əridilmiş kərə yağı. Şəkər tozu. Hazırlanması:. Suyu bir qazana töküb üstünə duz töküb qarışdırırıq. Ələnmiş unu əlav

Qır-qır plov

(Azərbaycanın milli plov(aş) növlərindən biri). Ərzaqlar:. 500 q çəkilmiş qoyun əti. 2 ədəd baş soğan. 3 st uzun düyü. 4 x.q əridilmiş kərə yağı. 500 q təmizlənmiş şabalıd. 5-6 ədəd albuxara. 10-12 ədəd zoğal. 1 x.q zəfəran

Balqabaqlı aş

Ərzaqlar:. 3 st uzun düyü. 500 q qoyun əti. 500 q balqabaq. 3 ədəd baş soğan. 1 ədəd nar. 3-4 x.q əridilmiş kərə yağı. 1 x.q zəfəran. Duz. Istiot. Hazırlanması:. Zəfəranın üstünə qaynar su töküb dəm almağa qoyuruq. Soğan

Kartof ilə tomatlı qazan kotleti

Ərzaqlar:. (6 nəfərlik). 450-500 q soğanla çəkilmiş qoyun ya da mal əti (əti 2 ədəd baş soğanla ət maşınından keçirdirik). 5-6 ədəd orta kartof. 2 ç.q tomat. 2 x.q əridilmiş kərə yağı. 2-3 x.q birki yağı. Duz. Istiot. Hazırlanması:

Gürzə

(3-4 nəfərlik). Ərzaqlar:. Xəmir üçün:. 2 st un. 1 ədəd yumurta. 1/2 ç.q duz. 1/4 st ilıq su(təxminən). Yuxaları yaymaq üçün əlavə un. İçlik üçün:. 300-400 q hazır bişmiş qoyun ətinin qiyməsi. (Ya da soğanla çəkilmiş bişməmi

Kiyev kotleti

Ərzaqlar:. Üstü üçün:. 4 ədəd toyuğun döş əti. Duz. İçlik üçün:. 200 q kərə yağı. 1 balaca dəstə cəfəri (ya da şüyüd). Qızartmaq üçün:. 3 yumurta. Suxarı. Bitki yağı. Hazırlanması:. Çəfərini təmizləyib yuyuruq və xırda doğrayırıq

Cəfərili xingal

Ərzaqlar:. (4 nəfərlik). Xəmir üçün:. 2 st un. 1/2 ç.q duz. 2/3 st ilıq su. İçlik: . 1 ədəd böyük dəstə cəfəri. Suyuna tökmək üçün:. 2 x.q bitki yağı. 2 ç.q duz. Üstü üçün:. Ərinmiş kərə yağı. Qatıq. Sarımsaq. Hazırlanması:




sebet.az onlayn maqazin mp3 yukle
Mp3 yukle sayti


vizalar.az
viza desteyi


biletler.az
avia biletler


turlar.az

sonxeber.az sonxeberler.az qadin dunyasi gozel gorunmek hamilelikde qidalanma yuxusuzluq saç kəsimləri böyrək problemi əllərin tərləməsi kosmetika şererbura resepti rəqsanə