Balqabaqlı aş
Ərzaqlar:
3 st uzun düyü
500 q qoyun əti
500 q balqabaq
3 ədəd baş soğan
1 ədəd nar
3-4 x.q əridilmiş kərə yağı
1 x.q zəfəran
Duz
Istiot
Hazırlanması:
Zəfəranın üstünə qaynar su töküb dəm almağa qoyuruq.
Soğanı doğrayıb duz və yağ töküb qızılı rəngdə olana qədər qovururuq.

Soğanı qovurduqdan sonra xırda doğranılıb suda bişmiş qoyun ətini üstünə əlavə edib 5 dəqiqə qovururuq.
Balqabağın qabığını soyub yuduqdan sonra sürtgəcin böyük gözündən keçiririk.
Balqabağı ət ilə soğan qovurmasına əlavə edirik.
Narı dənələyirik.
Qarışığı 5-10 dəqiqə qovurduqdan sonra dənələnmiş narı üstünə əlavə edirik
15-20 dəqiqə vam odda yaxşı qovururuq. Tamam yağa düşür.
Adi qaydada düyünü qaynadıb süzürük. Süzülmüş düyünün üstünə zəfəran şirəsi tökürük.
Qazanın dibinə az yağ töküb əridirik.
Düyünün yarısını tökürük və az yağlayırıq.
Hazırladığımız balqabaq qovurmasını düyünün üstünə yayırıq.
Qalan düyünü də üstünə yöküb yağ töküb aşı dəm almağa qoyuruq.
Aş 1 saat dəmdə qalmalıdır. Sonra aşımız hazırdı.
Qaba düyünü təpəcik şəklində yığıb üstünə balqabaq qovurması qoyub qaynar yağ verib süfrəyə veririk.
Nuş olsun!









Qadınları orqazma çatdıran 7 seks pozası
Əkiz uşaq doğmaq üçün MÜTLƏQ OXUYUN
Yuxuda nar görmək görün nələrə işarə edirmiş?! İNANILMAZ!
Xəyanət bir seçimdir və sözlə deyil, əməllə ölçülür' - Minadan iddialı açıqlama
Paltaryuyan maşınlardakı çoxsaylı rejimlər nə üçündür? – Bilmədikləriniz
Kişi qadını incidirsə, demək ki, qadın nəsə edib' - Nadirdən qalmaqallı açıqlama
Aşıq Namiq bu kanalda çalışacaq
Dişləri təbii üsullarla necə ağartmalı? - Evdə effektiv metodlar
Bizi artıq birlikdə görmürsünüz, çünki...' - Pərviz Türkandan danışdı
Hər gün yeyirik, amma ürəyə ziyandır - Süfrədə ən təhlükəli 3 qida
Uşaqlarımın sənədlərini göstərmək utanc idi' - Vəfa
İslamı qəbul edən hindistanlı televiziya ulduzu iddialara cavab verdi
Çində yeni qadağa qüvvəyə mindi
Miqren tutması zamanı nə etməli? - Həmin gün üçün vacib tövsiyələr