sebet.az onlayn maqazin

Bibər dolması

Bibər dolmasıƏrzaqlar:Bibər dolması

500 q bişmiş qoyun ətinin qiyməsi

500-600 q şirin bibər

2 x.q əridilmiş kərə yağı

Duz

İstiot

1/3 st bulyon ya da su

Çay qaşığının ucunda darçın

Sarıkök

Qatıq

Hazırlanması:

Qiyməni hazırlamaq üçün soğan ilə çəkilmiş (500 q ətə 1-2 ədəd baş soğan) qoyun ətini yağ əlavə edib qovururuq. Tam bişməsi üçün az su əlavə edib bişiririk. Suyu çəkilib yağa düşəndə darçın, sarıkök, duz və istiotunu töküb 5-10 dəqiqə qovurub götürürük.

Bibər dolmasıBibərləri yuyub ağız hissədən kəsib içini çıxardırıq.

Bibər dolmasıHazır qiyməni bibərin içinə yığırıq.

Bibər dolmasıÜstünə bulyon (su) və əridilmiş yağ əlavə edib vam odda 20-25 dəqiqə bişiririk.

Bibər dolmasıYeməyin suyu çəkilib yağa düşəndə hazır olacaq.

Bibər dolmasıHazır dolma süfrəyə verildikdə yanında qatıq verilir.

Bibər dolmasıNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 1719   Tarix: 07 oktyabr 2013
f Paylaş
Şərh yazmaq üçün sayta daxil olun.


DİGƏR XƏBƏRLƏR

Pomidor dolması

7 oktyabr 2013 1579

Rza küftə

7 oktyabr 2013 2821

Heyva dolması

7 oktyabr 2013 2055

Albalılı plov

7 oktyabr 2013 2546

sebet.az onlayn maqazin mp3 yukle
Mp3 yukle sayti


turlar.az
avia biletler

geyimler yaz geyimleri 2019 yay geyimləri 2019 yay kolleksiyasi fotoqaleriya tozsoranlar gənc ailə seks pozasi xeberler son xeberler kosmetika həşim novruz aid hakişdalar