sebet.az onlayn maqazin

Bibər dolması

Bibər dolmasıƏrzaqlar:Bibər dolması

500 q bişmiş qoyun ətinin qiyməsi

500-600 q şirin bibər

2 x.q əridilmiş kərə yağı

Duz

İstiot

1/3 st bulyon ya da su

Çay qaşığının ucunda darçın

Sarıkök

Qatıq

Hazırlanması:

Qiyməni hazırlamaq üçün soğan ilə çəkilmiş (500 q ətə 1-2 ədəd baş soğan) qoyun ətini yağ əlavə edib qovururuq. Tam bişməsi üçün az su əlavə edib bişiririk. Suyu çəkilib yağa düşəndə darçın, sarıkök, duz və istiotunu töküb 5-10 dəqiqə qovurub götürürük.

Bibər dolmasıBibərləri yuyub ağız hissədən kəsib içini çıxardırıq.

Bibər dolmasıHazır qiyməni bibərin içinə yığırıq.

Bibər dolmasıÜstünə bulyon (su) və əridilmiş yağ əlavə edib vam odda 20-25 dəqiqə bişiririk.

Bibər dolmasıYeməyin suyu çəkilib yağa düşəndə hazır olacaq.

Bibər dolmasıHazır dolma süfrəyə verildikdə yanında qatıq verilir.

Bibər dolmasıNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 1755   Tarix: 07 oktyabr 2013
f Paylaş
Şərh yazmaq üçün sayta daxil olun.


DİGƏR XƏBƏRLƏR

Pomidor dolması

7 oktyabr 2013 1606

Rza küftə

7 oktyabr 2013 2872

Heyva dolması

7 oktyabr 2013 2086

Albalılı plov

7 oktyabr 2013 2601

Səbzi qovurma plov

7 oktyabr 2013 2353

Kartof dolması

7 oktyabr 2013 2428


sebet.az onlayn maqazin mp3 yukle
Mp3 yukle sayti


turlar.az
avia biletler

geyimler xeberler adlarin menasi geyim seçimi kosmetik vasiteler qadın orqanizmi mətbəx qaydaları güllərin mənası yay donları xeberler son xeberler kosmetika ləyaqət heftelik burcler