Bozbaş
Ərzaqlar:
1 kq sümüklü suda bişmiş qoyun əti (Mal əti də olar)
3 orta ölçüdə kartof
3 orta ölçüdə soğan
1 x.q tomat
Kərə yağı
Duz
Üstünə göyərti: keşniş, şüyüd
Hazırlanması:
Soğanı xırda doğrayırıq.
Soğana yağ və düz töküb qızardırıq.
Tomat əlavə edib qovururuq.
Soğan hazır olanda kartofları iki yerə bölüb soğanla az qovururuq.
Əti də töküb az qovururuq.
Qovurduqdan sonra üstünə ətin bulyonunu əlavə edib vam odda bişiririk. Kartof tam bişəndə yeməyimiz hazırdı.
Hazır yeməyin üstünə xırda doğranmış göyərti səpirik.
Nuş olsun!









Qadınları orqazma çatdıran 7 seks pozası
Əkiz uşaq doğmaq üçün MÜTLƏQ OXUYUN
Yuxuda nar görmək görün nələrə işarə edirmiş?! İNANILMAZ!
Xəyanət bir seçimdir və sözlə deyil, əməllə ölçülür' - Minadan iddialı açıqlama
Paltaryuyan maşınlardakı çoxsaylı rejimlər nə üçündür? – Bilmədikləriniz
Kişi qadını incidirsə, demək ki, qadın nəsə edib' - Nadirdən qalmaqallı açıqlama
Aşıq Namiq bu kanalda çalışacaq
Dişləri təbii üsullarla necə ağartmalı? - Evdə effektiv metodlar
Bizi artıq birlikdə görmürsünüz, çünki...' - Pərviz Türkandan danışdı
Hər gün yeyirik, amma ürəyə ziyandır - Süfrədə ən təhlükəli 3 qida
Uşaqlarımın sənədlərini göstərmək utanc idi' - Vəfa
İslamı qəbul edən hindistanlı televiziya ulduzu iddialara cavab verdi
Çində yeni qadağa qüvvəyə mindi
Miqren tutması zamanı nə etməli? - Həmin gün üçün vacib tövsiyələr