Bu məhsulları bişirəndə qazana çay paketi atın - MƏTBƏX HİYLƏSİ
Adətən, çay paketləri dedikdə, bir çox insanlar məşhur içkinin dəmlənməsi prosesini təsəvvür edirlər. Ancaq təcrübəli evdar qadınların qeyd etdiyi kimi, bəzi dənli bitkiləri bişirərkən çaydan istifadə etmək lazımdır. Fakt budur ki, onları təkcə su və ya südlə deyil, həm də çayla bişirmək olar.
Güman edilir ki, bu hiylə yeməklərin dadını və ətirini daha yaxşı açmağa kömək edəcək, həm də rəngləri daha maraqlı və iştahaaçan olur.
Milli.Az lent.az xəbər verir ki, bu texnika düyü, bulqur, qarabaşaq yarması və yulaf əzməsi üçün uygundur.
Yulaf əzməsi üçün müxtəlif əlavələr olan çayı seçə bilərsiniz, digər növ dənli bitkilər üçün isə heç bir əlavə dadlar olmadan klassik variantdan istifadə etmək tövsiyə olunur.
Tətbiq üsulu çox asandır. Bir tavaya bir neçə çay paketi qoymaq kifayətdir.
Qaynamağa başlayan kimi 2-3 dəqiqə daha gözləməli, dənli bitkiləri çıxarıb suya tökmək lazımdır.
Milli.Az









Hakışta
İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Mükəmməl seks üçün yataqdakı QAYDALAR
Cəfərinin insan orqanizminə inanılmaz faydaları
Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
Belə məşq heç bir işə yaramır - Mif imiş
Niyə gündə mütləq 3 dəfə yemək yeməliyik?
Murad Arif Brilliant Dadaşova ilə duet oxuyacaq
Şizofreniyanın yaranma səbəbi açıqlandı
İsti su ilə çimənlərə pis xəbər
Röya və Elçin klip çəkdirir - FOTOLAR