Bu məhsulları bişirəndə qazana çay paketi atın - MƏTBƏX HİYLƏSİ
Adətən, çay paketləri dedikdə, bir çox insanlar məşhur içkinin dəmlənməsi prosesini təsəvvür edirlər. Ancaq təcrübəli evdar qadınların qeyd etdiyi kimi, bəzi dənli bitkiləri bişirərkən çaydan istifadə etmək lazımdır. Fakt budur ki, onları təkcə su və ya südlə deyil, həm də çayla bişirmək olar.
Güman edilir ki, bu hiylə yeməklərin dadını və ətirini daha yaxşı açmağa kömək edəcək, həm də rəngləri daha maraqlı və iştahaaçan olur.
Milli.Az lent.az xəbər verir ki, bu texnika düyü, bulqur, qarabaşaq yarması və yulaf əzməsi üçün uygundur.
Yulaf əzməsi üçün müxtəlif əlavələr olan çayı seçə bilərsiniz, digər növ dənli bitkilər üçün isə heç bir əlavə dadlar olmadan klassik variantdan istifadə etmək tövsiyə olunur.
Tətbiq üsulu çox asandır. Bir tavaya bir neçə çay paketi qoymaq kifayətdir.
Qaynamağa başlayan kimi 2-3 dəqiqə daha gözləməli, dənli bitkiləri çıxarıb suya tökmək lazımdır.
Milli.Az









İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
Uşaqlarımın sənədlərini göstərmək utanc idi' - Vəfa
Peskov həyat yoldaşının premyerasında - FOTOLAR
Röya və Elçinin 'Can'ı təqdim olundu - AUDİO
Son zamanlar mənə qarşı negativ rəylər çoxalıb' - Nəfəs
Çay və qəhvənin hansı halda xərçəng yaratdığı elmə məlum oldu
Niyə səhərlər acqarına ilıq su içməliyik?
Mövsümi qripdən qorunmağın 5 yolu - Mütəxəssisdən tövsiyə
Tünd şokolad bioloji yaşı azaldırmış
Leps toy icazəsi üçün Putinə məktub yazacaq
Murat Övüç həbsdən məktub yazdı - Günahım nədir, bilmirəm
Bu simptomlar sizdə varsa virusa yoluxmusunuz - Həkimə gedin