Cəfərili xingal
Ərzaqlar:
(4 nəfərlik)
Xəmir üçün:
2 st un
1/2 ç.q duz
2/3 st ilıq su
İçlik:
1 ədəd böyük dəstə cəfəri
Suyuna tökmək üçün:
2 x.q bitki yağı
2 ç.q duz
Üstü üçün:
Ərinmiş kərə yağı
Qatıq
Sarımsaq
Hazırlanması:
Cəfərini təmizləyib yuyuruq. Suyu çəkilir. Xırda doğrayırıq.
Una duz və su töküb əvvəl qaşıqla qarışdırırıq sonra əlimizlə yumşaq xəmir yoğururuq.
Xəmiri 3 kündəyə bölürük.
Kündələri adi yuxa qalınlığında yayırıq.
Stəkanın ağzı ilə dairələr kəsirik.
Ortasına cəfəri qoyub iki qatlayıb yanlarını bərkidirik.

Bütün yuxaları eyni şəkildə düzəldirik. Yandan çıxan xəmirləri yenə kündələyib yayıb kəsirik.
5l qazanda 4l su töküb üstünə duz töküb qaynadırıq. Bitki yağını da əlavə edirik.Bükdüyümüz xəmirləri bir-bir suya tökürük. 5-10 dəqiqə qaynadırıq. Sonra süzüb böşqablara yığırıq.
Üstünə əqinmiş yağ və sarımsaqlı qatıq əlavə edib süfrəyə veririk.
Nuş olsun!









Qadınları orqazma çatdıran 7 seks pozası
Əkiz uşaq doğmaq üçün MÜTLƏQ OXUYUN
Yuxuda nar görmək görün nələrə işarə edirmiş?! İNANILMAZ!
Xəyanət bir seçimdir və sözlə deyil, əməllə ölçülür' - Minadan iddialı açıqlama
Paltaryuyan maşınlardakı çoxsaylı rejimlər nə üçündür? – Bilmədikləriniz
Kişi qadını incidirsə, demək ki, qadın nəsə edib' - Nadirdən qalmaqallı açıqlama
Aşıq Namiq bu kanalda çalışacaq
Dişləri təbii üsullarla necə ağartmalı? - Evdə effektiv metodlar
Bizi artıq birlikdə görmürsünüz, çünki...' - Pərviz Türkandan danışdı
Hər gün yeyirik, amma ürəyə ziyandır - Süfrədə ən təhlükəli 3 qida
Uşaqlarımın sənədlərini göstərmək utanc idi' - Vəfa
İslamı qəbul edən hindistanlı televiziya ulduzu iddialara cavab verdi
Çində yeni qadağa qüvvəyə mindi
Miqren tutması zamanı nə etməli? - Həmin gün üçün vacib tövsiyələr