Dəri məsamələrini daraldan maskalar

Dəri məsamələrini daraldan maskalarSizə dəridə geniş məsamələri daha görünməz etmək üçün çox effektli maskaları təqdim edirik.
Bu maskalar dərini daha hamar edir və rəngini yaxşılaşdırır.
Maskaları etməzdən əvvəl dərinizi skrabla yaxşı təmizləyin ki, məsamələr təmiz olsun. Daha sonra bu maskalardan istifadə edə bilərsiniz:
1. Ağ gili ilıq su ilə qarışdırın (sıyıq kimi alınmalıdır) və dəriyə qalın qatla çəkin. Maska qurumağa başlayanda ona su çiləmək lazımdır. Maskanı 15-20 dəqiqə saxlayın.
2. 3-4 çiyələk əzilir, çalınmış yumurta ağı və 1 çay qaşığı limon şirəsi ilə qarışdırılır. Maskanı 20 dəqiqə saxlayın.
3. 2 x.q. yulaf yarmasının (gerkules) üzərinə bir qədər qaynar su tökün, soyudun, 1 pomidorun ətini əlavə edin, yaxşı əzin. Maskanı dəriyə çəkin, 20 dəqiqədən sonra yuyun.    
Kosmetik proseduraların arasında məsamələri daraltmaq üçün darsonval, ultrasəs, mikrodermabraziya, lazer pilingi kimi proseduralar istifadə olunur.  
Evdarliq.Az

Mətbəx     Baxılıb: 2545   Tarix: 18 may 2019
f Paylaş


Turlar.az

Oxşar xəbərlər

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

.

Əsl kəllə-paça RESEPTİ

Qışda sümükləri, toxumaları, bədəni xaş və kəllə-paçadan başqa nə isidə bilər, nə canlandırar? Övladlarınızı bu milli yeməklərə alışdırın, sevdirin. Ərzaqlar:. - 2 ədəd mal (dana) ayağı. - su. - baş soğan. - duz. - yumr

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Kəsmikli Bananli Tort

Ərzaqlar. 4 yumurta . 350 qram şəkər . 180 qram un . 5 xörək q. kakao tozu . 1 paket qabartma tozu . 4 xörək q. qaynar su . 250 qram kəsmik . 15 qram jelatin . 500 qram 33 %-li qaymaq . 4 ədəa banan . 100 qram tünd şokolad

.

Ləzzətə hopdurulmuşdur: Fan Kartof Resepti

Fan Kartof Resepti üçün Tərkibi. 4. orta ölçü. kartof. 5. yemək qaşığı. kərə yağı. bir. diş. sarımsaq. bir. desert qaşığı. duz. 3-4. filial. rozmarin (istədiyiniz kimi). bir. çay qaşığı. təzə doğranmış qara bibər. İkinc

.

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması. Author: Selcan Xatun. Category: Ət Yeməkləri. Cuisine: Azərbaycan Mətbəxi. Yields:. 1 Serving. Qədim və zəngin Azərbaycan mətbəxinin adından və dadından xəbərsiz olduğumuz bölgələrin

.

Şimal bölgəsinin ən fərqli yeməklərindən biri

Sürhüllü Azərbaycanın şimal-qərb zonasına, əsasən Qax, (İlisu, Sarıbaş, Ağçay, Qaşqaçay), Zaqatala və Balakən rayonlarına, qismən Quba, Xaçmaz və Gəncəbasar bölgələrinə məxsus xəmir yeməyidir. Xüsusilə qış aylarında yeyilə

.

Toyuq əriştə şorbası

Hamı bilir ki, hamı sağlam olmaq üçün hər gün ilk yeməkləri yeməlidir. Toyuq şorbaları əla sağlam bir yemək seçimidir. Müxtəlif şorbalar var - düyü ilə, qarabaşaq yarması, əriştə və ya kartof ilə. İndi demək olar ki, hə

.

Qarğıdalı keksi

Tərkibi. 1 litr süd. 250 qr qarğıdalı unu. 120 qr şəkər tozu. 50 qr yağ. 3 ədəd yumurta. ½ vanil çubuğu. 3-4 dilim təzə ananas (və ya konservi)

turlar.az

makiyaj etmek qaydalari yaz geyimleri 2025 qis geyimləri 2025 hamileliyin elametleri qara gavali salati sarimsaq limon mocuzesi geyim seçimi kosmetika porno yutube kondom novruz bayrami azerb clpaq qadinlari