Dillərin Əfsanəsi: Dalyan Küftəsi Resepti

Dillərin Əfsanəsi: Dalyan Küftəsi ReseptiDalyan Küftəsi Resepti üçün Tərkibi
bir
kiloqram
Kıyılmış ət
2 -ci
nömrə
soğan
(planlı)
bir
su şüşəsi
çörək qırıntıları
2 -ci
nömrə
yumurta
1/2
su şüşəsi
maye yağ
2 -ci
çay qaşığı
duz
bir
çay qaşığı
qara istiot
2 -ci
çay qaşığı
çili bibəri
bir
nömrə
yerkökü
(qaynadılmış)
bir
su şüşəsi
noxud
(kəmərli)
5
nömrə
yumurta
(qaynadılmış, köftəyə doldurmaq üçün)
bir
yemək qaşığı
tomat pastası
1/2
su şüşəsi
Bu

Dalyan köftesi resepti necə hazırlanır?
Bir qarışdırıcı qaba kıyılmış ət, soğan, yumurta, çörək qırıntıları, yağ, duz, qara bibər və çili lopa əlavə edin və qarışdırın.
Hərtərəfli yoğrulmuş dana ətini çörək kağızı üzərinə qoyun.
Kıyılmış ətləri rulon şəklində düzəldin və ortada bir deşik düzəldin.
Əvvəlcə noxud və qaynadılmış havuçların yarısını qazdığınız çuxura uzun zolaqlara kəsin.
Qaynadılmış, soyudulmuş yumurtaları ortada şaquli olaraq düzəldikdən sonra boşluqları qalan noxudla doldurun.
Kıyılmış əti harçla örtmək üçün diqqətlə yuvarlayın və çörək kağızı ilə yuvarlayın və kənarlarına bağlayın.
Başqa bir çörək kağızı ilə sardıqdan sonra sobada 200 dərəcədə 45 dəqiqə bişirin.
45 dəqiqədən sonra küftəni sobadan çıxarın və üzərinə köftənin üzərinə tomat pastası suyunu tökün və yayın.
Soslu köftələri başqa 15 dəqiqə sobaya qoyun.
Dilimləyin və sobadan çıxdıqdan sonra xidmət edin.

Mətbəx     Baxılıb: 1883   Tarix: 22 sentyabr 2021
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi üçün Tərkibi. toyuq barabanı. limon. Narıncı. diş. sarımsaq. çay qaşığı. duz. bir. çay qaşığı. qara istiot. bir. çay qaşığı. zerdeçal. bir. desert qaşığı. yer qırmızı bibər. Narıncı. təz

.

Toyuqlu Qat-Qat Piroq

Əvvəlcə pendirli qarışıqdan 4 nazik biskvit hazırlanır. Sonra bu biskvitlərin arasına toyuqdan və ya hind quşundan hazırlanan farş yayılır, piroq folqa kağızına bükülür və sobaya verilir. Nəticədə ortaya maraqlı bir yemə

.

Ev şəraitində pendirin hazırlanma qaydası

Lazım olan məhsullar:. 3 litir süd. 300 qram xama. 2 ədəd yumurta. 1 yemək qaşığı duz. Qeyd edək ki, bu reseptlə 600 qram pendir hazırlanır. Hazırlanma qaydasını videoda izləyin. Nuş olsun!

.

Şimal bölgəsinin ən fərqli yeməklərindən biri

Sürhüllü Azərbaycanın şimal-qərb zonasına, əsasən Qax, (İlisu, Sarıbaş, Ağçay, Qaşqaçay), Zaqatala və Balakən rayonlarına, qismən Quba, Xaçmaz və Gəncəbasar bölgələrinə məxsus xəmir yeməyidir. Xüsusilə qış aylarında yeyilə

.

Toyuq əriştə şorbası

Hamı bilir ki, hamı sağlam olmaq üçün hər gün ilk yeməkləri yeməlidir. Toyuq şorbaları əla sağlam bir yemək seçimidir. Müxtəlif şorbalar var - düyü ilə, qarabaşaq yarması, əriştə və ya kartof ilə. İndi demək olar ki, hə

.

Qədim yeməyimiz xaşlama resepti

Tərkibi:. 1 kq sümüklü ət (qoyun,quzu və ya mal). 5 ədədsoğan. 7 ədəd kartof. 3-4 ədəd bolqar bibəri. 2-3 ədəd pomidor. 2 ədəd dəfnə yarpağı. 1 çimdik qırmızı acı bibər tozu. duz, istiot. Hazırlanması:. İlk öncə ətı doğrayı

.

Asan Və Ləzzətli: 300 Kaloridən çox Olmayan 7 Yemək

Karnabahar gratin. Kalori - təxminən 250 kalori. Tərkibi:. Gül kələmi - 1 ədəd. Süd - 0,5 l. Krem - 100 ml. Sarımsaq - 3 diş. Sərt pendir - 100 q. Kərə yağı - 25 q. Dadmaq üçün duz. Zövqə görə üyüdülmüş ağ istiot. Pişirm

.

Qara dəniz dadı: Kumak Recipe

Kuymak Resepti üçün Tərkibi. 2 -ci. yığılmış yemək qaşığı. kərə yağı. 2 -ci. yığılmış yemək qaşığı. qarğıdalı unu. bir. su şüşəsi. Bu. (otaq temperaturunda). bir. Damğa. kəsmik. 1 çay fincanı. Qaynar su. bir. çay qaşığı silin

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

turlar.az

sonxeber.az=https://sonxeber.az=sonxeber.az sade makiyaj sekilleri yay kolleksiyasi gözəllik məhsulları ciyər qovurması cennet almasindan murebbe qonaq otagi dizayni qadın və texnologiya buga burcu kondom nedir oyunlar qurd xəstəliklərinə qarşı mualicə vətən haqqında bayatılar