Diqqət: Bu kartof çox təhlükəlidir
Göyərmiş, yaşıla çalan kartof ən zəhərləyici təsirli kartofdur.
Milli.Az medicina.az-a istinadən xəbər verir ki, terapevt, tibb elmləri namizədi Marqarita Koroleva yaşıl rəng almış kartofun zərərindən danışıb:
"Kartof gün altında uzun müddət qaldıqda yaşıl rəng alır. Bu zaman onda zəhərli solanin əmələ gəlir. Əgər artıq kartof yaşıldırsa, onu almaq, yemək olmaz. Bu çox təhlükəlidir.
Belə kartofu çox yemək ciddi zəhərlənmə verə bilər. Kartof seçərkən sağlam olanını seçin!"
Milli.Az









Vətən haqqında bayatılar
Ehtiraslı öpüşmək üçün bunlara mütləq əməl edin
İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
Qaravəllilər
Arzuolunmaz hamiləlik
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
Baş ağrısını tez aradan qaldırmaq üçün sadə ÜSUL
Dünyada ölümcül qrip sürətlə yayılır: nə məlumdur?
Ən faydalı ət
Bir qutu enerji içkisinin fəsadları
Kənan İmirzalıoğlu deputat olmaq istəyir - İDDİA
"Avroviziya 2026"da 35 ölkə çıxış edəcək
Protein tozları həqiqətən lazımlıdır? - Mütəxəssisdən açıqlama