Diqqət: Bu kartof çox təhlükəlidir
Göyərmiş, yaşıla çalan kartof ən zəhərləyici təsirli kartofdur.
Milli.Az medicina.az-a istinadən xəbər verir ki, terapevt, tibb elmləri namizədi Marqarita Koroleva yaşıl rəng almış kartofun zərərindən danışıb:
"Kartof gün altında uzun müddət qaldıqda yaşıl rəng alır. Bu zaman onda zəhərli solanin əmələ gəlir. Əgər artıq kartof yaşıldırsa, onu almaq, yemək olmaz. Bu çox təhlükəlidir.
Belə kartofu çox yemək ciddi zəhərlənmə verə bilər. Kartof seçərkən sağlam olanını seçin!"
Milli.Az









Hakışta
İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Mükəmməl seks üçün yataqdakı QAYDALAR
Cəfərinin insan orqanizminə inanılmaz faydaları
Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
DİQQƏT ! Yuxuda pişik görmüsüzsə ..Ağır xəstəlik gözləyir
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
Çox səhvlərim olub, peşmanam' - Şəbnəm
İncə görünmək üçün korset taxanlara xəbərdarlıq
Xalq artistinin həyat yoldaşı oğlunu təbrik etdi - FOTO
"Maska dövrü geri qayıda bilər" - 7 mutasiya keçirən epidemiya sürətlə yayılır
Qadınlar və ideal gözəllik standartları