Ədviyyatlar əsasında təbii məlhəm. Əzələ ağrılarına son

Ədviyyatlar əsasında təbii məlhəm. Əzələ ağrılarına sonQədim zamanlarda Şərqdə bir çox xəstəlikləri ədviyyatların köməyi ilə müalicə edirdilər.
Xardal soyuqdəymə, cirə öskürək zamanı, keşniş toxumu sakiləşdirici kimi istifadə olunurdu və s.
Qədim təbiblər soyuqdəymə, gərginliklə bağlı olan əzələ ağrıları zamanı ədviyyatlar əsasında hazırlanan çox effektli təbii vasitə istifadə edirdilər. Bu vasitənin reseptini sizə təqdim edirik.
İnqrediyentlər:
- 1/2 stəkan zeytun yağı
- 1/3 çay qaşığı üyüdülmüş keşniş toxumu
- 1/3 çay qaşığı üyüdülmüş zəncəfil
- 1/3 çay qaşığı üyüdülmüş darçın
- 1/3 üyüdülmüş cövüz
- 1/4 çay qaşığı qara istiot
- 1/4 çay qaşığı üyüdülmüş xardal
Hazırlanması:
Yağı su hamamında qızdırın, içinə ədviyyatları tökün, yaxşı qarışdırın və 5-7 dəqiqə ərzində su hamamında saxlayın. Soyudun və ilıq halda ağrıyan əzələyə çəkib massaj edin.
Yağı tünd rəngdə şüşə qaba tökün və sərin yerdə (soyuducuda yox!) saxlayın.
Bu məlhəmi həmçinin öskürək zamanı yatmazdan əvvəl döş nahiyəsinə çəkmək olar.
Soyuqdəymə zamanı bu müalicəvi yağı yatmazdan əvvəl pəncələrə çəkin, massaj edin və isti corab geyinin.
Milli.Az /news.milli.az

Xəbərlər     Baxılıb: 918   Tarix: 19 dekabr 2021
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Şizofreniyanın çarəsi tapıldı

Psixi pozuntuların gözlənilməz səbəbi aşkarlanıb. xəbər verir ki, beynəlxalq tədqiqat qrupu yalnız bir genin mutasiyasının psixi xəstəliklərin birbaşa səbəbi ola biləcəyini müəyyənləşdirib. Araşdırma "Molecular Psychiatry"

.

Zərərli nə yeyirsinizsə yeyin - Bu meyvələr onların zəhərini bədəndən təmizləyir

Orqanizmdə toksinlərin təbii şəkildə xaric olunmasına yardım edən bir çox məhsul var. xəbər verir ki, bu barədə rusiyalı bioloq İrina Lyalina məlumat verib. Onun sözlərinə görə orqanizmi zərərli maddələrdən təmizləmək baxımında

.

"Halal pivə"lərlə bağlı həkimdən xəbərdarlıq

"Alkoqolsuz" içkilər də zərərlidir. xəbər verir ki, bunu rusiyalı həkim-fizioloq Aleksandr Kalyujin deyib. "Alkoqolsuz içkilər heç də tam "təhlükəsiz" deyil. Onlarda spirt səviyyəsi 0,5%-ə qədər ol

.

Hər kəsin etdiyi təhlükəli səhv: Bu yeməkləri ikinci dəfə isitməyin

Bəzi qidaların təkrar qızdırılması sağlamlıq üçün ciddi risk yarada bilər. xəbər verir ki, bu barədə İngiltərə Qrinviç Universitetinin Qida Təhlükəsizliyi üzrə mütəxəssisi Dr. Steysi Duvenagen deyib. Onun sözlərinə görə

.

Qan laxtalanması problemi genetik imiş

Qan laxtalanması problemi genetik imiş. xəbər verir ki, F2 (protorombin) və F5 (Leyden faktoru) genlərindəki mutasiyalar qan laxtalanmasını pozur və tromboz ( damarların tıxanması ) riskini artırır. . Bu barədə Rusiyanı

.

Orqanizm üçün ən "zərərsiz" spirtli içki

Nutrisioloqlar hesab edir ki, cin-tonik alkoqollu içkilər arasında orqanizm üçün ən "zərərsiz" içkidir. -a istinadən xəbər verir ki, ekspertlərın fikrincə, cin-tonik aşağıkalorili və asan həzm edilə bilən olmasın

.

Belə xasiyyətli insanlar getdikcə "dəli olur"

"Cəmiyyətdə çox vaxt keyfiyyət və təhlükəsizliklə əlaqələndirilən bu xüsusiyyət əslində vaxt itkisinə, emosional gərginliyə və gündəlik səhvlərin şəxsi faciə kimi qəbul edilməsinə gətirib çıxarır". xəbər verir ki

.

Dünyanın ən zərərli 10 qidası - Yeməyən yoxdur

Dünyada ən zərərli qidaların siyahısı açıqlanıb. xəbər verir ki, qida ekspertləri gündəlik həyatda geniş istifadə olunan bəzi məhsulların sağlamlığa ciddi mənfi təsir göstərə biləcəyini bildirir. Araşdırmalar nəticəsind

.

Ucuz olsun deyə texniki silikondan hazırlayırlar, hamı da "bəh-bəh"lə yeyir

Çoxları mətbəxdə istifadə etdiyi silikon şirniyyat bişirmə formalarının təhlükəli ola biləcəyindən xəbərsizdir. xəbər verir ki, bunu rusiyalı kimyaçı Aleksandr Mixalev deyib. "Belə məhsulların rəsmi sertifikasiyası yoxdur

turlar.az

toy gecesi hamilelikde qidalanma gozel gorunmek karolın ve gızlı dunya ızle biskvitli tort resepti tərəvəzlər peçenyelər kosmetika bir arzum var novruz hakışdaları olumu porno rus dili 2ci ders