Ətli Resept
Materiallar:
 
 2 xörək qaşığı zeytun yağı
 
 400 qram dana əti
 
 15-20 soğan (soyulmuş)
 
 4 diş sarımsaq
 
 4 yaşıl bibər
 
 3 orta pomidor
 
 1,5 çay qaşığı çili pastası
 
 1/2 fincan qaynar su
 
 1 çay qaşığı qurudulmuş kəklikotu
 
 1 çay qaşığı qara bibər
 
 1 çay qaşığı yer qırmızı bibər
 
 1 çay qaşığı kimyon
 
 1 çay qaşığı duz
 
 1 xörək qaşığı kərə yağı
 
 1 yaşıl bibər (doldurmaq üçün)
 
 2 albalı pomidor (doldurmaq üçün)
 
 "Bişirdiyim ət heç vaxt istədiyim kimi olmur, sərt qalır" deyənlərdən biri olsanız, ət ləzzəti ilə türk ləzzəti kimi ət bişirməyin dadının bütün sirlərini kəşf edəcəksiniz.
Necə edilir?
 
 Zeytun yağını bir tencereye köçürün, ət qoyun və yüksək odda sote etməyə başlayın. Soğanları əlavə edin və qovurmağa davam edin və soğan bir az yumşaldıqda, böyük dilimlərə kəsdiyiniz bibərləri əlavə edin. Qızartmağa davam edin və bibər pastası əlavə edin. Sarımsağı incə doğrayın və əlavə edin. Pomidorları soyun və doğrayın və qazana əlavə edin. Sonda ədviyyat və suyu əlavə edib qarışdıraraq 1-2 dəqiqə qızardın. Qapağı örtün və aşağı istilikdə 10-15 dəqiqə bişirin. Sonra ət soteini güveç qəliblərinə bölün və üzərinə pomidor və bibər əlavə edin. Tencereyi örtün və sobada 180 dərəcədə 20 dəqiqə bişirin. Əllərinizə sağlıq.
Ətraflı resept üçün bura vurun: Ət Ət Tarifi
 
 Materiallar:
 
 2 xörək qaşığı zeytun yağı
 
 400 qram dana əti
 
 15-20 soğan (soyulmuş)
 
 4 diş sarımsaq
 
 4 yaşıl bibər
 
 3 orta pomidor
 
 1,5 çay qaşığı çili pastası
 
 1/2 fincan qaynar su
 
 1 çay qaşığı qurudulmuş kəklikotu
 
 1 çay qaşığı qara bibər
 
 1 çay qaşığı yer qırmızı bibər
 
 1 çay qaşığı kimyon
 
 1 çay qaşığı duz
 
 1 xörək qaşığı kərə yağı
 
 1 yaşıl bibər (doldurmaq üçün)
 
 2 albalı pomidor (doldurmaq üçün)
 
 "Bişirdiyim ət heç vaxt istədiyim kimi olmur, sərt qalır" deyənlərdən biri olsanız, ət ləzzəti ilə türk ləzzəti kimi ət bişirməyin dadının bütün sirlərini kəşf edəcəksiniz.
Necə edilir?
 
 Zeytun yağını bir tencereye köçürün, ət qoyun və yüksək odda sote etməyə başlayın. Soğanları əlavə edin və qovurmağa davam edin və soğan bir az yumşaldıqda, böyük dilimlərə kəsdiyiniz bibərləri əlavə edin. Qızartmağa davam edin və bibər pastası əlavə edin. Sarımsağı incə doğrayın və əlavə edin. Pomidorları soyun və doğrayın və qazana əlavə edin. Sonda ədviyyat və suyu əlavə edib qarışdıraraq 1-2 dəqiqə qızardın. Qapağı örtün və aşağı istilikdə 10-15 dəqiqə bişirin. Sonra ət soteini güveç qəliblərinə bölün və üzərinə pomidor və bibər əlavə edin. Tencereyi örtün və sobada 180 dərəcədə 20 dəqiqə bişirin. Əllərinizə sağlıq.
Ətraflı resept üçün bura vurun: Ət Ət Tarifi
f Paylaş
 







  Hakışta
  İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
  Mükəmməl seks üçün yataqdakı QAYDALAR
  Cəfərinin insan orqanizminə inanılmaz faydaları
  Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
  Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
  DİQQƏT ! Yuxuda pişik görmüsüzsə ..Ağır xəstəlik gözləyir
  Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
  Hər gün mixək çubuğu çeynəsək, NƏ OLAR?
  Dünyanın ən yaşlı qadınının uzunömürlülük SİRRİ
  Tez-tez münasibət yaşamaq xərçəngdən qoruyurmuş
  Püstənin faydaları
  Özcan yenidən Bakıda konsert verdi - FOTOLAR
  Yaşıl çay gündə nə qədər və nə zaman içilməlidir?
  Hande ilə Barışın serialı uğursuz oldu