Kakoslu rulet

Kakoslu ruletƏrzaqlar:

Biskvit üçün:Kakoslu rulet

1+1/4 st un

1+1/4 st şəkər tozu

5 ədəd yumurta

1/2 paket vanil (5 q)

1 paket qabartma tozu (10 q)

Krem üçün: Kakoslu rulet

1 banka qatılaşdırılmış süd

200 q kərə yağı

1/2 paket vanil (5q)

Aralarına və üstünətökmək üçün kakos və qoz ləpəsi.

Hazırlanması:

Kremi hazırlamaq üçün bax:Qatılaşdırılmış süd ilə yağlı krem

Yumurtanın ağını sarısından ayırıb ağını köpüklənənə qədər çalırıq.

Kakoslu ruletKakoslu ruletSonra şəkər tozunu az-az töküb yenə çalırıq.

Kakoslu ruletYumurta sarılarını bir-bir töküb çalırıq. Vanili və qabartma tozunu töküb çalırıq.

Kakoslu ruletUnu az-az töküb taxta qaşıqla qarışdırırıq.

Kakoslu ruletQaba kağız sərib xəmiri tökürük. (Xəmiri tökmək üçün sobada olan düzbucaqlı formada qabdan istifadə edirik)

Kakoslu rulet180 dərəcə qızdırılmış sobada 20-25 dəqiqəyə bişiririk.

Kakoslu ruletHazır olan kimi kağızla bərabər isti-isti bükürük.

Kakoslu ruletSoyuduqdan sonra kağızı açıb  üz qabığını bıçaqla təmizləyib arasına krem çəkirik. Qoz doğrayıb tökürük.Kakosdan tökürüb bükürük.

Kakoslu ruletKakoslu ruletBükdükdən sonra üzünü kakoslayıb qoz qırıntıları ilə bəzəyirik.

Kakoslu ruletNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 7421   Tarix: 21 oktyabr 2013
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Kələm Salatı

Ərzaqlar. Kələm — 300 q. təzə pomidor — 4 əd. pendir (bərk sort) — 150 q. göyərti (şüyüd, cəfəri) — 50 q. duz – zövqə görə. mayonez. Hazırlanması. Kələm doğranır, duzlanır ,azacıq sıxılır ki bir qədər suyunu buraxsın. Pomidorla

.

Mandarin Bulgur Salat Resepti

Mandarin Bulgur Salat Resepti üçün Tərkibi. Salat üçün:. 2 -ci. su şüşəsi. bulgur başı. 4. nömrə. Mandarin. 2 -ci. çay qaşığı. duz. bir. nömrə. yerkökü. 6. nömrə. quru pomidor. bir. bağlamaq. təzə nanə. Sos üçün:. 1 çay fincanı

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

.

Qədim yeməyimiz xaşlama resepti

Tərkibi:. 1 kq sümüklü ət (qoyun,quzu və ya mal). 5 ədədsoğan. 7 ədəd kartof. 3-4 ədəd bolqar bibəri. 2-3 ədəd pomidor. 2 ədəd dəfnə yarpağı. 1 çimdik qırmızı acı bibər tozu. duz, istiot. Hazırlanması:. İlk öncə ətı doğrayı

.

Amosov pastası – zehin və ürək üçün təbii gücləndirici

Akademik Amosov əməliyyat olunan xəstələr üçün əməliyyatdan sonra orqanizmin tez surətdə bərpası və güclənməsi üçün gücləndirici qarışım tövsiyə edir. Mikroelementlər və minerallar qaynağı olan bu qarışımın reseptini təqdi

.

Pendirli, göyərtili fəsəlinin resepti - Video resept

Tərkibi:. 600qr un (200qr-lıq stəkanla 4stəkan dolu 5 ci stəkanın 3 ). 400ml ilıq su 2 stəkan. 8 qram yaş maya (quru 1 silə çay qaşığı). İçliyi üçün:. 250qr ağ pendir. hərəsindən 1 dəstə- keşniş,şüyüd, göy soğan və yarı

.

Balıqdan buğlama resepti

Tərkibi. Nərə balığı və ya ağ balıq - 370 qr. Kartof - 115 qr. Baş soğan - 80 qr. Sarı alça - 60 qr. Duz - 0,4 qr. Döyülmüş qara istiot - 0,3 qr. Hazirlama qaydasi. Balıq təmizlənir, yuyulur və qurulanır. Kartof, soğan təmizlənir

.

Özünü müalicə: Tərəvəzli şorba resepti

maddələr. Baharatlı Tərəvəz Şorbası Resepti üçün Tərkibi. 4. yemək qaşığı. Günəbaxan yağı. bir. nömrə. soğan. 2 -ci. nömrə. yerkökü. bir. nömrə. qırmızı bolqar bibəri. bir. nömrə. kərəviz sapı. bir. nömrə. kabak. 2 -ci. filial

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

turlar.az

geyim seçimi yemek reseptleri maskalar qrip xəstəliyi qış salatları konservləşdirilmiş məhsullar badimcan kartof kosmetika tut ağacı tutdudu novruza aid hakistalar maska novruz bayramina aid hakistalar uşaq şeirləri