Kartof ilə tomatlı qazan kotleti

Kartof ilə tomatlı qazan kotletiƏrzaqlar:Kartof ilə tomatlı qazan kotleti

(6 nəfərlik)

450-500 q soğanla çəkilmiş qoyun ya da mal əti (əti 2 ədəd baş soğanla ət maşınından keçirdirik)

5-6 ədəd orta kartof

2 ç.q tomat

2 x.q əridilmiş kərə yağı

2-3 x.q birki yağı

Duz

Istiot

Hazırlanması:

Soğanla çəkilmiş ətin içinə duz istiot vurub kotlet hazırlayib qazanın içinə yığırıq.

Kartof ilə tomatlı qazan kotletiKartof ilə tomatlı qazan kotletiKartofun qabığını təmizləyib yuduqdan sonra iki bölü doğrayırıq.

Kartof ilə tomatlı qazan kotletiDoğranmış kartofu kotletlərin üstünə yığırıq.

Kartof ilə tomatlı qazan kotletiÜstünə duz istiot səpirib yağını tökürük.

Kartof ilə tomatlı qazan kotletiBalaca kasada tomatın üstünə 1 stəkan su töküb qatışdırırıq.

Kartof ilə tomatlı qazan kotletiQarışığı kartofun hər tərəfinə qaşıqla tökürük.

Kartof ilə tomatlı qazan kotletiYeməyi əvvəlcə gur odda qaynadıb kəfini yığırıq.

Kartof ilə tomatlı qazan kotletiSonra vam odda 1 saat bişiririk. Suyu çəkilib yağa düşəndə yemək hazırdı.

Kartof ilə tomatlı qazan kotletiKartof ilə tomatlı qazan kotletiNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 25810   Tarix: 07 oktyabr 2013
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Əsl kəllə-paça RESEPTİ

Qışda sümükləri, toxumaları, bədəni xaş və kəllə-paçadan başqa nə isidə bilər, nə canlandırar? Övladlarınızı bu milli yeməklərə alışdırın, sevdirin. Ərzaqlar:. - 2 ədəd mal (dana) ayağı. - su. - baş soğan. - duz. - yumr

.

Balıqdan buğlama resepti

Tərkibi. Nərə balığı və ya ağ balıq - 370 qr. Kartof - 115 qr. Baş soğan - 80 qr. Sarı alça - 60 qr. Duz - 0,4 qr. Döyülmüş qara istiot - 0,3 qr. Hazirlama qaydasi. Balıq təmizlənir, yuyulur və qurulanır. Kartof, soğan təmizlənir

.

Şimal bölgəsinin ən fərqli yeməklərindən biri

Sürhüllü Azərbaycanın şimal-qərb zonasına, əsasən Qax, (İlisu, Sarıbaş, Ağçay, Qaşqaçay), Zaqatala və Balakən rayonlarına, qismən Quba, Xaçmaz və Gəncəbasar bölgələrinə məxsus xəmir yeməyidir. Xüsusilə qış aylarında yeyilə

.

Bayat çörək atmayın, köftə hazırlayın!

Bayat çörəyi necə qiymətləndirə bilərəm? Bayat çörəyi atmayın, köftə hazırlayın! Bayat çörək köftesi resepti ilə uşaqlarınız üçün həm qidalandırıcı, həm də dadlı çörək köftələri hazırlaya bilərsiniz. Sizə reseptimizdə baya

.

Qat-qat xəmir ilə göbələkli, farş ətli piroq

Yumşaq qat-qat xəmirdən müxtəlif cürə yeməklər hazırlaya bilərsiniz. Qeyd edək ki, qat-qat xəmir mağazalarda hazır satılır. İstəsəniz evdə də hazırlaya bilərsiniz. Tezliklə qat-qat xəmirin resepti də saytımızda hazır olacaq

.

Padimcan pancake resepti

Nə vaxtsa badımcanlı pancake alacaqsınız? Damağınızı qıracaq dadlı bir reseptlə buradayıq. Çalışdığımız dadlardan birindən badımcanlı pancake resepti. Gündüz masası üçün, çayın yanında, qonaqlarınıza yemək və ya isti qəlyanalt

.

Badımcan Salatı

Fərqli dadı olan bu salatı hamıya hazırlamağı məsləhət görərdim. Əminəm ki, çox bəyəniləcək. Lazım olan ərzaqlar:. 4-5 ədəd orta boy badımcan. 3 ədəd pomidor. 1-2 ədəd bibər. 250 qr toyuq döş əti. keşniş. şüyüd. bitki yağı

.

Ləzzətli və Ətirli Almalı Ördək Filesi

Restoranların menyusunda ördək ətindən hazırlanan dadlı və bahalı bir yemək növü. Lakin bu yeməyi restoranda yemək üçün xeyli miqdarda pul ödəməli olacaqsınız. Ördək filesi alma ilə inanılmaz dərəcədə ləzzətli, şirəli v

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

turlar.az

hamilelikde qidalanma adlarin menasi yaz geyimleri 2025 sağlamliq manqal salati ev dekorasiyası sobada kotlet kosmetika penis qu quşu paxlava naz mila bayatılar