Kartof ilə tomatlı qazan kotleti

Kartof ilə tomatlı qazan kotletiƏrzaqlar:Kartof ilə tomatlı qazan kotleti

(6 nəfərlik)

450-500 q soğanla çəkilmiş qoyun ya da mal əti (əti 2 ədəd baş soğanla ət maşınından keçirdirik)

5-6 ədəd orta kartof

2 ç.q tomat

2 x.q əridilmiş kərə yağı

2-3 x.q birki yağı

Duz

Istiot

Hazırlanması:

Soğanla çəkilmiş ətin içinə duz istiot vurub kotlet hazırlayib qazanın içinə yığırıq.

Kartof ilə tomatlı qazan kotletiKartof ilə tomatlı qazan kotletiKartofun qabığını təmizləyib yuduqdan sonra iki bölü doğrayırıq.

Kartof ilə tomatlı qazan kotletiDoğranmış kartofu kotletlərin üstünə yığırıq.

Kartof ilə tomatlı qazan kotletiÜstünə duz istiot səpirib yağını tökürük.

Kartof ilə tomatlı qazan kotletiBalaca kasada tomatın üstünə 1 stəkan su töküb qatışdırırıq.

Kartof ilə tomatlı qazan kotletiQarışığı kartofun hər tərəfinə qaşıqla tökürük.

Kartof ilə tomatlı qazan kotletiYeməyi əvvəlcə gur odda qaynadıb kəfini yığırıq.

Kartof ilə tomatlı qazan kotletiSonra vam odda 1 saat bişiririk. Suyu çəkilib yağa düşəndə yemək hazırdı.

Kartof ilə tomatlı qazan kotletiKartof ilə tomatlı qazan kotletiNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 25784   Tarix: 07 oktyabr 2013
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Keçi pendirli armud salatı

Lazım olan ərzaqlar. 50 qr keçi pendiri. 2 ədəd armud. 2 dəstə kahı. 2-3 xörək qaşığı xırdalanmış qoz. 2 çay qaşığı bal. 1 xörək qaşığı zeytun yağı. Limon şirəsi. Hazırlanması :. İlk əvvəl qrmudu fal-fal doğrayın. Zeytu

.

Toyuqlu Qat-Qat Piroq

Əvvəlcə pendirli qarışıqdan 4 nazik biskvit hazırlanır. Sonra bu biskvitlərin arasına toyuqdan və ya hind quşundan hazırlanan farş yayılır, piroq folqa kağızına bükülür və sobaya verilir. Nəticədə ortaya maraqlı bir yemə

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

.

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması. Author: Selcan Xatun. Category: Ət Yeməkləri. Cuisine: Azərbaycan Mətbəxi. Yields:. 1 Serving. Qədim və zəngin Azərbaycan mətbəxinin adından və dadından xəbərsiz olduğumuz bölgələrin

.

Pendirli, göyərtili fəsəlinin resepti - Video resept

Tərkibi:. 600qr un (200qr-lıq stəkanla 4stəkan dolu 5 ci stəkanın 3 ). 400ml ilıq su 2 stəkan. 8 qram yaş maya (quru 1 silə çay qaşığı). İçliyi üçün:. 250qr ağ pendir. hərəsindən 1 dəstə- keşniş,şüyüd, göy soğan və yarı

.

Əsl kəllə-paça RESEPTİ

Qışda sümükləri, toxumaları, bədəni xaş və kəllə-paçadan başqa nə isidə bilər, nə canlandırar? Övladlarınızı bu milli yeməklərə alışdırın, sevdirin. Ərzaqlar:. - 2 ədəd mal (dana) ayağı. - su. - baş soğan. - duz. - yumr

.

Toyuq əriştə şorbası

Hamı bilir ki, hamı sağlam olmaq üçün hər gün ilk yeməkləri yeməlidir. Toyuq şorbaları əla sağlam bir yemək seçimidir. Müxtəlif şorbalar var - düyü ilə, qarabaşaq yarması, əriştə və ya kartof ilə. İndi demək olar ki, hə

.

Şimal bölgəsinin ən fərqli yeməklərindən biri

Sürhüllü Azərbaycanın şimal-qərb zonasına, əsasən Qax, (İlisu, Sarıbaş, Ağçay, Qaşqaçay), Zaqatala və Balakən rayonlarına, qismən Quba, Xaçmaz və Gəncəbasar bölgələrinə məxsus xəmir yeməyidir. Xüsusilə qış aylarında yeyilə

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

turlar.az

geyim və ayaqqabılar yay kolleksiyasi gelinlikler sağlamlığa aid atalar sözləri atalar sozleri ana haqqinda haqista hamiləliyə hazırlıq kosmetika azerbaycan sağlıq qogal şəhid novruz bayramına aid bakışta