Kişmişlə ŞOKOLADLI PEÇENYE. Yarım saata hazır olur!

Kişmişlə ŞOKOLADLI PEÇENYE. Yarım saata hazır olur!Tərkib:
- 100 qr kərə yağı
- yarım stəkan şəkər tozu
- 2 yumurta
- 2 x.q. kakao-toz
- 200 qr kişmiş
- 1,5-2 stəkan un
- 2 ç.q. qabartma tozu
Hazırlanması:
1. Kişmişi yuyun, qurudun.
2. Yumşaq kərə yağını şəkər tozu ilə çalın.
3. Yumurta əlavə edin, yenə bir qədər çalın.
4. Kakao və kişmiş əlavə edin, qarışdırın.
5. Qabartma tozunu və ələnmiş un (hissə-hissə) əlavə edin, xəmir yoğurun.
6. Tavaya kağız sərin, yağ çəkin.
7. Xəmirdən götürüb peçenyeləri düzəldin, tavaya düzün.
8. Sobanı qabaqcadan 180 C qədər qızdırın, peçenyeni 15-20 dəqiqə ərzində bişirin.
9. Peçenye soyuyandan sonra üzərinə pudra səpin.
Nuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 1368   Tarix: 18 may 2019
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Mayonezli Çiyələk Piroqu

Bizim mayonezə olan sevgimizi izah etmək çətindir, amma bu reallıqdır ki, mətbəximizdə mayonez həmişə geniş istifadə olunub. Çox az adam bilir ki, mayonezlə təkcə salatlar hazırlamaq olmur. Ondan həmçinin şirniyyatlarda d

.

Tuna balıqlı sendviç

Tərkibi. 50 qr konservləşdirilmiş Tuna balığı. 3 xörək qaşığı mayonez. 1 bibər. 1 soğan. duz. istiot. 1-2 pomidor. dilimlənmiş çörək. holland pendiri. 1 xörək qaşığı limon suyu. Hazirlama qaydasi. Tuna balığını konservdə

.

Gül kələmi pendirlə

Gül kələmi ən faydalı tərəvəzlərdən biridir. Təəssüf ki, bizdə bu tərəvəzdən az istifadə olunur. Bu gün biz sizə çox dadlı və faydalı yemək reseptini təqdim edirik - gül kələmi pendirlə. Lazım olan məhsullar:. - gül kələm

.

Bulqur salatı (Kısır)

Türkiyədə hansı məclisə getsən, hardasa 90 faizində kısır adlı salatı süfrədə görə bilərsiniz. Elə Türkiyədən kənarda yaşayan türklərin süfrələrində də. Mən onu birinci dəfə dadandan sonra o qədər bəyənmişəm ki, Türk məclislərin

.

Qat-qat xəmir ilə göbələkli, farş ətli piroq

Yumşaq qat-qat xəmirdən müxtəlif cürə yeməklər hazırlaya bilərsiniz. Qeyd edək ki, qat-qat xəmir mağazalarda hazır satılır. İstəsəniz evdə də hazırlaya bilərsiniz. Tezliklə qat-qat xəmirin resepti də saytımızda hazır olacaq

.

Qaraciyərin dadlı bişirilməsinin QAYDALARI

Qaraciyəri dadlı bişirmək üçün bəzi vacib qaydaları bilmək lazımdır. 1. İlk növbədə qaraciyər təzə olmalıdır. Yaxşı qaraciyər yumşaq, elastik, nəm və parlaq olur. Qaraciyərin üzərində qan laxtaları, yaşıl ləkələr olmamalıdır

.

Kiçik Qablarda Kükü

Hamının tanıdığı kükünü bu formada süfrəyə təqdim etsəniz əminəm ki, çox maraqlı və fərqli olacaq. Kiçik maffin qablarında sobada hazırlanan göyərti küküsü həm isti yemək, həm isti qəlyanaltı və ya qarnir kimi ət yeməklərini

.

Qara dəniz dadı: Kumak Recipe

Kuymak Resepti üçün Tərkibi. 2 -ci. yığılmış yemək qaşığı. kərə yağı. 2 -ci. yığılmış yemək qaşığı. qarğıdalı unu. bir. su şüşəsi. Bu. (otaq temperaturunda). bir. Damğa. kəsmik. 1 çay fincanı. Qaynar su. bir. çay qaşığı silin

.

Cinnabon – Darçınlı bulka resepti

Hamının sevdiyi darçınlı bulkaların adı bütün dünyada məşhur olan Cinnabon şirkəti ilə əlaqəlidir. Cinnabon – "cinnamon" ingilis dilindən darçın, "bone" – latın dilindən yaxşı deməkdir. 1985-ci ildə at

turlar.az

sonxeber.az maskalar toy makiyajlari geyim seçimi duzlu xəmir işləri 2024 geyimi serebral iflic usaqlar zire yagi sac ucun ağır itki kahfe fali qaynana baldıza aid hakışta hakista sozler