Köpün qarşısını almaq üçün lobyanı belə bişirin
Lobya bir çoxlarının sevdiyi qida növü olsa da, bişirilən zaman o mədədə şişkinliyə səbəb ola bilir.
Milli.Az lent.az-a istinadən xəbər verir ki, aşpazlar bunu lobyanın düzgün bişirilməməsi ilə əlaqələndirirlər. Bildirilir ki, lobya düzgün qayda da bişirilsə bu xoşagəlməz nəticələr olmaz.
Bəs, şişkinliyin qarşısını almaq üçün lobya necə bişirilməlidir?
İlk olaraq lobyanı bişirməzdən əvvəl islatmaq lazımdır. Bu zaman həzm problemlərinin qarşısı alınacaq. İslatmaq bir neçə saat çəkir. Daha sonra lobyaları islatdığınız suda bişirməyin. Bişirilən zaman mütləq ona təzə su tökün.
İsti havalarda lobyaları soyuducuda saxlamağınız məsləhətdir. Bu turşumanın qarşısını almağa kömək edəcək.
Milli.Az









İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
Uşağın cinsiyyətini Çin təqvimi ilə hesablayın! - 95% DOĞRU
Azərbaycan toylarında yengə nə üçün lazımdır?
Yuxuda sevişmək nəyə yozulur?
Cinsi əlaqə zamanı nə etmək lazımdır?
Ozanın filmi 12 dekabrda yayımlanacaq
Yaşı 5-dən az olan uşaqlara diqqət - Təhlükə var
Yaddaşı gücləndirən iki təbii qoxu - Mütəxəssislər tövsiyə edir
"Canlı oxumaq hər kəsin başı üçün deyil" – Şəbnəm Tovuzlu
Hüseyn: Ayselin sənəti Aşıq Samirənin sənətindən yüksəkdir
Niyə hamı kökəlir? - AÇIQLAMA