Küftə
Ərzaqlar:

600 q çəkilmiş qoyun ya da mal əti
4 ədəd baş soğan
3 ədəd kartof
1/2 stəkan yumru düyü
2 xörək qaşığı ərinmiş kərə yağı
2 ç.q tomat
10 ədəd balaca alça turşusu
1 x.q quru nanə (təzə nanə olsa balaca dəstə )
Duz
İstiot
Hazırlanması:
2 soğanı sürtgəcin xırda gözündən keçirib ət ilə qarışdırırıq. (soğanı ət maşınından da keçirə bilərsiniz)
Ətə duz, istiot və düyünün 1/3 hissəsini yuyub tökürük. Yaxşı qarışdırırıq.
Ətdən əlimiz ilə balaca yumrulayırıq. Ortasına turşu qoyuruq. Turşu ətin ortasında qalır.

Eyni şəkildə 10 ədəd yumru düzəldirik.
2 soğanı xırda doğrayırıq. Qazana töküb yağ duz əlavə edib qovururuq.Soğan qızılı rəngdə olanda tomatı əlavə edib az qovururuq.
Üstünə qaynamış qaynar su tökürük. Suya 1 ç.q duz əlavə edib qarışdırırıq.
Hazır ət yumtularını suya bir-bir əlavə edirik. 10 dəqiqə qaynayan kimi qalan düyünü töküb qarışdırırıq.
Kartofları yarı bölürük.
Yemək 10-15 dəqiqə qaynadıqdan sonra kartofları əlavə edirik.
Kartof tam bişəndə nanə qurusunu əlavə edib qarışdırıb yeməyi götürürük.
Nuş olsun!









Uşağın cinsiyyətini Çin təqvimi ilə hesablayın! - 95% DOĞRU
Azərbaycan toylarında yengə nə üçün lazımdır?
Cinsi əlaqə zamanı nə etmək lazımdır?
Yuxuda sevişmək nəyə yozulur?
Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
Çox adamın maşınında və evində var - Ölüm saçır
Hülya Avşar və məşhur fenomenə cinayət işi açıldı
Gələn ildən bu əməliyyatlar və dərmanlar pulsuz olacaq - RƏSMİ
Zita və Gita'nın ulduzu vəfat etdi
Məşhur aktyoru öldürən sürücünün həbsi tələb olunur
Stomatoloq öpüşməyin dişlərə faydasından danışdı
"Qazlı su içən qızlarda "bığ" çıxır" - Həkim