Limonun üzərinə qaynar su tökün – Faydalı MƏSLƏHƏT
Limondan içki hazırlamazdan və ya yeməyə tökməzdən əvvəl onun üzərinə qaynar su tökülməlidir.
Milli.Az lent.az-a istinadən xəbər verir ki, qaynar su limonun tərkibindəki efir yağlarını aktivləşdirir.
Bu səbəbdən qaynar suda olan limon yeməyi və ya içkini daha dadlı və ətirli edir.
Bundan əlavə, bu yol ilə limonda olan acılıq da aradan qalxır.
Qeyd edək ki, bu təkcə limona deyil, bir çox sitrus meyvələri üçün edilə bilər.
Milli.Az









8 mart – Beynəlxalq Qadınlar günü münasibətilə təbrik
Kişiləri ehtiraslandıran sözlər
Yuxuda sevdiyin insanı görmək
Öd kisəsi ağrıyanda nə etməli? - 5 MƏSLƏHƏT
Paltarları niyə radiatorların üstündə qurutmaq olmaz?
"Mərhəmətdən danışmağa ixtiyarımız yoxdur
İspanaqdakı qum və palçığı yox edən təəccüblü üsul: 1 qaşıq bəs edir
Bayramda bunları yeməyin
Çayı belə içəndə mədə xərçəngi yaradır
"Mobil telefonlarda olan bakteriyalar unitazdan 18 dəfə çoxdur"
"Dünyanın ən gözəl şəhəri Bakı" - Xəyyam Nisanov
Meyxanaçı Samirə: "Həyat yoldaşım məndən 22 yaş böyük idi
Elektron siqaret məni xərçəng xəstəsi etdi' - Pekkan