Pomidor, bibər və badımcan dolması

Pomidor, bibər və badımcan dolmasıƏrzaqlar:Pomidor, bibər və badımcan dolması

1 kq qiymə

8-9 ədəd pomidor

8-9 ədəd bibər

8-9 ədəd badımcan

1 balaca dəstə keşniş, şüyüd və reyhan

2 x.q kərə yağı

Duz

İstiot

Hazırlanması:

Əvvəlcə qiyməni hazırlayırıq. Bax. Qiymənin hazırlanması

Hazır qiyməyə göyərtiləri xırda doğrayıb tökürük.

Pomidor, bibər və badımcan dolmasıBadımcanı qaynar suda pörtürük. Sonra icini təmizləyib yuyuruq.

Pomidor, bibər və badımcan dolmasıPomidor, bibər və badımcan dolmasıBibərin və pomidorun başını kəsib içini çıxardırıq.

Pomidor, bibər və badımcan dolmasıPomidor, bibər və badımcan dolmasıPomidor, bibər və badımcan dolmasıPomidor, bibər və badımcan dolmasıPomidor, bibər və badımcan dolmasıPomidor, bibər və badımcan dolmasıHamısının içini təmizlədikdən sonra hər birinin içinə az duz və istiot vururuq.

Pomidor, bibər və badımcan dolmasıQiyməni hamısının içinə qoyub qazana yığırıq. 1/4 st su və yağ əlavə edib, vam odda yağa düşənə qədər bişiririk.

Pomidor, bibər və badımcan dolmasıPomidor, bibər və badımcan dolmasıNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 4219   Tarix: 07 oktyabr 2013
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

ƏTLİ NOXUDLU SOUS, İSTİ YEMEK RESEPTLERİ

Resept. 250 q. ət,. 1 xörək qaşığı yumuru düyü,. 1 xörək qaşığı tamat,. Yarım stəkan noxud,. 2 ədəd soğan,. 2 ədəd kartof. Sarıkök,. 1 diş sarımsaq,. 1 xörək qaşığı un,. 4-5 xörək qaşığı su,. Qırmızı bibər tozu,. Ət otu,

.

Toyuqlu Qat-Qat Piroq

Əvvəlcə pendirli qarışıqdan 4 nazik biskvit hazırlanır. Sonra bu biskvitlərin arasına toyuqdan və ya hind quşundan hazırlanan farş yayılır, piroq folqa kağızına bükülür və sobaya verilir. Nəticədə ortaya maraqlı bir yemə

.

Qarğıdalı keksi

Tərkibi. 1 litr süd. 250 qr qarğıdalı unu. 120 qr şəkər tozu. 50 qr yağ. 3 ədəd yumurta. ½ vanil çubuğu. 3-4 dilim təzə ananas (və ya konservi)

.

Qaraciyərin dadlı bişirilməsinin QAYDALARI

Qaraciyəri dadlı bişirmək üçün bəzi vacib qaydaları bilmək lazımdır. 1. İlk növbədə qaraciyər təzə olmalıdır. Yaxşı qaraciyər yumşaq, elastik, nəm və parlaq olur. Qaraciyərin üzərində qan laxtaları, yaşıl ləkələr olmamalıdır

.

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması. Author: Selcan Xatun. Category: Ət Yeməkləri. Cuisine: Azərbaycan Mətbəxi. Yields:. 1 Serving. Qədim və zəngin Azərbaycan mətbəxinin adından və dadından xəbərsiz olduğumuz bölgələrin

.

Bulqur salatı (Kısır)

Türkiyədə hansı məclisə getsən, hardasa 90 faizində kısır adlı salatı süfrədə görə bilərsiniz. Elə Türkiyədən kənarda yaşayan türklərin süfrələrində də. Mən onu birinci dəfə dadandan sonra o qədər bəyənmişəm ki, Türk məclislərin

.

Özünü müalicə: Tərəvəzli şorba resepti

maddələr. Baharatlı Tərəvəz Şorbası Resepti üçün Tərkibi. 4. yemək qaşığı. Günəbaxan yağı. bir. nömrə. soğan. 2 -ci. nömrə. yerkökü. bir. nömrə. qırmızı bolqar bibəri. bir. nömrə. kərəviz sapı. bir. nömrə. kabak. 2 -ci. filial

.

Badımcan Salatı

Fərqli dadı olan bu salatı hamıya hazırlamağı məsləhət görərdim. Əminəm ki, çox bəyəniləcək. Lazım olan ərzaqlar:. 4-5 ədəd orta boy badımcan. 3 ədəd pomidor. 1-2 ədəd bibər. 250 qr toyuq döş əti. keşniş. şüyüd. bitki yağı

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

turlar.az

geyim şəkilləri aksessuarlar kosmetoloq 2025 geyim soda maskasi xınayaxdı hakışta tursu qovurma kosmetika bedii edebiyyat vusale elizade qaynanaya aid hakisda nağıllar