Qan qruplarına görə insan xasiyyətləri

Qan qruplarına görə insan xasiyyətləriQan qruplarına görə insan xasiyyətləri dəyişə bilər. Bu nəzəriyyə Yaponiyada çox yayılıb və insanlar arasında populyarlıq qazanıb.
Milli.Az lent.az-a istinadən xəbər verir ki, qan qrupları və onların xarakteristikaları barədə bəzi ümumi məlumatlar aşağıdakı kimidir:
1. Qan qrupu A
Xüsusiyyətləri:
Həssaslıq: A qan qrupuna malik olan insanlar çox həssas və diqqətli olurlar.
Məsuliyyətlilik: Onlar çox məsuliyyətli, etibarlı və qaydalara riayət edən insanlar kimi tanınır.
Planlı və nizamlı: Bu insanlar planlı və nizamlı işlər görməyi sevirlər.
Sosial əlaqələr: Onlar utancaq və ehtiyatlı ola bilərlər, lakin yaxın dostluqlar qura bilərlər.
2. Qan qrupu B
Xüsusiyyətləri:
Yaradıcılıq: B qan qrupuna malik olan insanlar yaradıcılıq və innovasiya ilə seçilirlər.
Müstəqillik: Onlar müstəqil işlər görməyi sevir və özlərinə inamlıdırlar.
Adaptasiya: Bu insanlar çətin şəraitə tez uyğunlaşa bilirlər.
Sosial əlaqələr: Onlar sosial, açıq fikirli və dostcanlıdırlar.
3. Qan qrupu AB
Xüsusiyyətləri:
İkiqat şəxsiyyət: AB qan qrupuna malik olan insanlar A və B qan qruplarının xüsusiyyətlərini daşıyırlar.
Sakitlik: Onlar çox sakit, balanslı və tarazlı insanlardır.
Rasional: Onlar rasional düşüncəyə malikdirlər və obyektiv qərarlar verə bilirlər.
Sosial əlaqələr: Onlar çox dostcanlı və ictimai münasibətlərdə yaxşıdırlar.
4. Qan qrupu 0
Xüsusiyyətləri:
Liderlik: 0 qan qrupuna malik olan insanlar təbii liderlik xüsusiyyətlərinə malikdirlər.
Enerji: Onlar enerjili, aktiv və dinamik insanlardır.
Optimistlik: Bu insanlar optimist və müsbət düşüncəlidir.
Sosial əlaqələr: Onlar çox sosial və geniş dost çevrəsinə malikdirlər.
Qan qruplarının insan xasiyyətlərinə təsiri nəzəriyyəsi, elmi əsaslı olmaya bilər, amma insanlar arasında geniş yayılmışdır və maraqlı psixoloji tədqiqatlar üçün əsas yarada bilər.
Milli.Az

Xəbərlər     Baxılıb: 948   Tarix: 29 iyun 2024
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Qığırdaq və sümükləri "gəncləşdirən" dərman tapıldı - Elm dünyasında inqilab

Sümüklərin və qığırdaqların "gəncləşməsi" üçün yeni preparat hazırlanıb. Stenford Universitetinin tədqiqatçıları yaşlanma ilə əlaqəli oynaq aşınmasını ləngidə bilən və 15-PGDH adlı fermentin fəaliyyətini zəiflədə

.

Yeməkdən sonra şirniyyat istəyi normaldır?

Bəzi insanlarda yeməkdən dərhal sonra, hələ süfrədən qalxmadan şirniyyat yemək arzusu yarana bilər. Mütəxəssislər bildirir ki, belə hallarda qəbul edilən qidanın tərkibinə diqqət yetirmək lazımdır. Yetərli miqdarda su içmə

.

Kolbasa 2 ağır xəstəliyə səbəb olur

Həkimlər gündəlik rasionda ən təhlükəli qidalardan birinin kolbasa olduğunu bildirirlər. xəbər verir ki, qastroenteroloq Yevgeniya Melnikova emal olunmuş ət məhsullarının həddindən artıq istehlakının ağır sağlamlıq fəsadlar

.

Arıqladan, tox saxlayan, enerji verən super qida – Çia toxumu

Son illər sağlam qidalanma trendlərinin əsas komponentlərindən biri kimi çia toxumu xüsusi populyarlıq qazanıb.   -a istinadən xəbər verir ki, kiçik ölçülü olmasına baxmayaraq, çia toxumu yüksək miqdarda vitamin, mineral

.

Çipsdən niyə imtina etmək lazımdır? - Kardioloqlar açıqladı

Kardioloqların fikrincə, gün ərzində sağlam qəlyanaltılar istifadə etmək artıq çəkinin və ürək xəstəliklərinin qarşısını almağa kömək edir. Lakin nəyin yeyilməsi xüsusilə önəmlidir. . xəbər verir ki, "Parade" nəşr

.

Qatıq suyunu atmayın - tamam başqa faydası var imiş

Qatığın qapağını açdıqda üzərində toplanan sarımtıl suyu çox vaxt heç düşünmədən atırıq. Halbuki mütəxəssislərin sözlərinə görə, bu maye qatığın qida dəyəri ən yüksək hissəsidir və immunitetdən tutmuş həzmin yaxşılaşmasın

.

Səhərlər qətiyyən yemək olmaz, ancaq bütün restoranların menyusunda var

Bəzi ənənəvi səhər yeməyi məhsulu əslində səhər saatlarında orqanizmə zərər verə bilər. xəbər verir ki, bunu türkiyəli həkim Halit Furkan deyib. O bildirib ki, səhər yeməyi bədən üçün ən kritik vaxt hesab olunur. "B

.

Dondurulmuş ət nə qədər müddət saxlanıla bilər?

Mütəxəssislər dondurulmuş ətin təhlükəsiz şəkildə saxlanması ilə bağlı vacib məqamları açıqlayıb. xəbər verir ki, onların sözlərinə görə, ət məhsullarını düzgün dondurmaq qida zəhərlənməsinin qarşısını almaq və qidanın keyfiyyətin

.

Siqaretin bu öldürücü ziyanlarını çox adam bilmir

Siqaret çəkmək dünyada qarşısı alına bilən ölüm səbəblərinin başında gələn ən təhlükəli vərdişlərdən biridir. Tütünün tərkibindəki minlərlə kimyəvi maddə insan sağlamlığına həm qısa, həm də uzunmüddətli ziyan vurur. xəbə

turlar.az

qadin dunyasi qis geyimləri 2025 geyim seçimi elme aid atalar sozu kekslər mantı reseptleri bilincik resepti kosmetika tapmacalar üzeyir hacıbəyli uşaq nece olur kökəlmək üçün xeyanet