Tünd şokoladın faydası
Tünd şokoladın tərkibində olan flavonoidlərin ürək-damar sağlamlığını yaxşılaşdırdığı və insult riskini azaltdığı sübut edilib. qafqazinfo-ya istinadən xəbər verir ki, bu barədə məlumat Birmingem Universitetinin alimlər
Qarabaşağı belə yesəniz, 5 kq arıqlayacaqsınız
Sadə və dadlı qarabaşaq yarması sayəsində bir ay ərzində 5 kq-a qədər artıq çəki itirə bilərsiniz. -a istinadən bildirir ki, dietoloqların fikrincə, arıqlamaq istəyən hər kəs kefirlə qarabaşaq yeməlidir. Bu iki qidadan maksimu
50 yaşdan sonra bu qidalardan İMTİNA EDİN
Rus endokrinoloqu Mariya Kaloşina 40-50 yaşdan sonra insanların qızardılmış yeməklər və yarımfabrikatlardan uzaq durmasını tövsiyə edib. Qızardılmış yeməklərin qabığında xeyli miqdarda kanserogen maddələr olur. O qeyd edi
50 yaşdan sonra bu qidalardan imtina edin
50 yaşdan sonra sağlamlığı qorumaq və həyat keyfiyyətini artırmaq üçün bəzi qidalardan imtina etmək və ya onların istehlakını məhdudlaşdırmaq vacibdir. Bu dövrdə metabolizma yavaşlayır, qidaların təsirləri isə daha çox his
Çiy süddə quş qripi aşkarlandı
Kaliforniyada çiy süddə quş qripi virusu aşkarlanıb. xəbər verir ki, rəsmilər bu məlumatı paylaşaraq quş qripi hallarının ştatda sürətlə artdığını qeyd ediblər. Yoluxmuş nümunə Kaliforniyanın ən böyük xam süd istehsalçıs
Bu qidalar xərçəng yaradır - SİYAHI
Qırmızı ət və bəzi işlənmiş qidalar xərçəng riskini artırmaq potensialına malikdir. xəbər verir ki, xüsusilə, Ümumdünya Səhiyyə Təşkilatının (ÜST) məlumatlarına görə, işlənmiş ətlər (kolbasa, sosiska, pastırma kimi) "kanserogen"
Soyuqdəymə zamanı yeyilməyəcək qidalar
Soyuqdəymə və digər tənəffüs yolları xəstəlikləri zamanı az yağlı və ağır olmayan qidaları seçmək daha yaxşıdır. Orqanizminn viruslarla mübarizə aparması və qidanı həzm etmək məcburiyyətində qalmaması üçün. Bundan əlavə