Qoz və kişmişlə ASAN PİROQ

Qoz və kişmişlə ASAN PİROQTərkib:
- 1 stəkan un
- 1 stəkan şəkər tozu
- 2 iri yumurta
- yarım stəkan təzə qatıq (turş olmamalıdır) və ya xama
- 100 qr kərə yağı
- 1 stəkan qoz (fındıq, püstə və s. da istifadə etmək olar)
- yarım stəkan kişmiş
- yarım ç.q. darçın
- 1 ç.q. soda
- 1 çimdik duz
Hazırlanması:
1. Şəkər tozu yumşaq kərə yağı ilə mikserlə çalınır.
2. Yumurta əlavə olunur, yenə çalınır.
3. Xırda doğranmış qoz, kişmiş, darçın, duz əlavə olunur, qarışdırırlır.
4. Sodanı qatığa əlavə edin, qarışdırın, sonra qatığı xəmirə əlavə edin, yenə qarışdırın.
5. Ələnmiş un əlavə edin, yaxşı qarışdırın.
6. Formaya yağ çəkin, xəmir tökün.
7. Piroqu qabaqcadan 200 C qədər qızdırlmış sobada bişirin. Hazır olub-olmadığını diş çöpü ilə yoxlayın.
8. Piroqu soyudun, üzərinə pudra səpin.
Nuş olsun!
  

Mətbəx     Baxılıb: 2096   Tarix: 20 may 2019
f Paylaş


xidmetler

Oxşar xəbərlər

.

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi üçün Tərkibi. toyuq barabanı. limon. Narıncı. diş. sarımsaq. çay qaşığı. duz. bir. çay qaşığı. qara istiot. bir. çay qaşığı. zerdeçal. bir. desert qaşığı. yer qırmızı bibər. Narıncı. təz

.

Bulkada julyen

Tərkibi. 2 ədəd bulka (hamburger bulkası). 5 ədəd göbələk. 1 ədəd toyuq filesi. 100 qr Holland pendiri. 400 ml süd. 4 xörək qaşığı un. 30 qr kərə yağı. duz. istiot. Hazirlama qaydasi. Öncə toyuq filesini xırda kub şəklind

.

Badımcan Pizzası

Yəqin ki, badımcanı nə qədər çox sevdiyimi bilirsiniz. Badımcanla klassik dolma, cığırtmadan tutmuş, Çin mətbəxində badımcanın hazırlanması və bir çox başqa reseptlər ilə sizinlə artıq paylaşmışam. Bu gün isə sizə bosta

.

Toyuqlu Qat-Qat Piroq

Əvvəlcə pendirli qarışıqdan 4 nazik biskvit hazırlanır. Sonra bu biskvitlərin arasına toyuqdan və ya hind quşundan hazırlanan farş yayılır, piroq folqa kağızına bükülür və sobaya verilir. Nəticədə ortaya maraqlı bir yemə

.

Düyü Salatı

Ərzaqlar. 2 kasa düyü. 1 kasa qarışıq yaşıl noxud. 2 budaq təzə soğan. ½ dəstə cəfəri. 8-10 ədəd gavalı turşusu. 1 kasa dənələnmiş qarğıdalı. 2 st. limon suyu. Zeytun yağı, duz, pul bibər. Hazırlanması. Təzə soğan və cəfər

.

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması. Author: Selcan Xatun. Category: Ət Yeməkləri. Cuisine: Azərbaycan Mətbəxi. Yields:. 1 Serving. Qədim və zəngin Azərbaycan mətbəxinin adından və dadından xəbərsiz olduğumuz bölgələrin

.

Özünü müalicə: Tərəvəzli şorba resepti

maddələr. Baharatlı Tərəvəz Şorbası Resepti üçün Tərkibi. 4. yemək qaşığı. Günəbaxan yağı. bir. nömrə. soğan. 2 -ci. nömrə. yerkökü. bir. nömrə. qırmızı bolqar bibəri. bir. nömrə. kərəviz sapı. bir. nömrə. kabak. 2 -ci. filial

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

.

Mövsümi şorba: Düyü Yoğurt Şorbası Resepti

Pirinç Yoğurt Şorbası Resepti üçün Tərkibi. 2 -ci. litr. Bu. 5-6. yemək qaşığı. düyü. bir. yemək qaşığı (yığma). Şöhrət. bir. nömrə. yumurta. 1.5. su şüşəsi. qatıq. 2 -ci. çay qaşığı. duz. bir. desert qaşığı. quru nanə. Yuxarıdakıla

turlar.az

qadın geyimi qadin dunyasi geyim şəkilləri ari mehsullari blincik hazirlanma qaydasi elme aid atalar sozu dərmanlar kosmetika naz mila aydin sani şebnem tovuzlu hakıştalar novruz hakisdalari