Saçları gurlaşdıran 3 SADƏ VASİTƏ

Saçları gurlaşdıran 3 SADƏ VASİTƏSağlam və baxımlı saçların sirri nədir? Saçları gurlaşdırmaq üçün nə etməliyik?
Hazırda əksər xanımların saçla bağlı ən çox verdiyi suallar bunlardır. Ssizə təbii yollarla sağlam və gur saçlara nail olmağın yollarını təqdim edirik.
Yumurta ilə saç gurlaşdırmaq
Yumurtanın tərkibində saç üçün lazım olan bir çox faydalı vitamin və mineral var. Yumurta ağı güclü bir protein qaynağıdır. Protein saç follikullarını gücləndirərək saçı daha gur hala gətirir. Yumurta maskası çox asandır. Yumurta sarısını və ağını qarışdırıb saçlarınıza sürtün. 15-20 dəqiqə saxlayın, sonra yuyun. Bu maska ilə siz fərqi dərhal hiss edə biləcəksiniz.
Gicitkənin saça faydaları
Gicitkənin tərkibindəki kimyəvi birləşmələr saç tökülməsinə səbəb olan dihidrotestesteron adı verilən DHT hormonunu aradan qaldırır və saç tökülməsini əngəlləyir.
Gicitkəni əlcək vasitəsilə sapından ayırın və bir qazana qoyub üzərinə su tökərək qaynadın. 5 dəqiqə boyunca qaynatdığınız gicitkən suyunu 10-15 dəqiqə dəmlənməyə qoyun və süzün. Saçlarınızı bu su ilə yuduqdan sonra durulayın. Bir-iki dəfə bunu təkrar etdikdən sonra daha gur saçlara qovuşa bilərsiniz.
Badam yağı ilə saçlara qulluq
Tərkibindəki möhtəşəm vitamin və minerallarla dəriyə və saça çox faydalı olan badam gur saç üçün ən ideal qidalardan biridir. Yağı və südü ilə də metabolizma və həzm sistemimizə yardımçı olan badam müxtəlif narahatlıqlara faydalıdır.
Badam yağını duşa girməzdən əvvəl saçlarınıza vuraraq yaxşı nəticə əldə edə bilərsiniz. 3 xörək qaşığı badam yağını saç diblərinizə və saç uclarınıza sürtün. Bir az saxladıqdan sonra saçlarınızı yuyun.
Ailem.az

Mətbəx     Baxılıb: 2130   Tarix: 18 may 2019
f Paylaş


xidmetler

Oxşar xəbərlər

.

Balıqdan buğlama resepti

Tərkibi. Nərə balığı və ya ağ balıq - 370 qr. Kartof - 115 qr. Baş soğan - 80 qr. Sarı alça - 60 qr. Duz - 0,4 qr. Döyülmüş qara istiot - 0,3 qr. Hazirlama qaydasi. Balıq təmizlənir, yuyulur və qurulanır. Kartof, soğan təmizlənir

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Balqabaq yeməyi resepti üçün maddələr 5 nömrə orta balqabaq bir nömrə orta soğan 3 diş sarımsaq 4 yemək qaşığı zeytun yağı bir nömrə böyük pomidor 1/2

Balqabağın toxumlu hissələrini yemək hazırlayarkən istifadə etməyin, çünki yeməyi sulandırmaz. Rəndələnmiş balqabaqlı balqabağın hazırlanmasında da istifadə edə bilərsiniz. İstəsəniz balqabağı yarıya bölün. Tava içərisin

.

Mayonezli Çiyələk Piroqu

Bizim mayonezə olan sevgimizi izah etmək çətindir, amma bu reallıqdır ki, mətbəximizdə mayonez həmişə geniş istifadə olunub. Çox az adam bilir ki, mayonezlə təkcə salatlar hazırlamaq olmur. Ondan həmçinin şirniyyatlarda d

.

Qara dəniz dadı: Kumak Recipe

Kuymak Resepti üçün Tərkibi. 2 -ci. yığılmış yemək qaşığı. kərə yağı. 2 -ci. yığılmış yemək qaşığı. qarğıdalı unu. bir. su şüşəsi. Bu. (otaq temperaturunda). bir. Damğa. kəsmik. 1 çay fincanı. Qaynar su. bir. çay qaşığı silin

.

Çox şık, çox məmnun: Kremli toyuq resepti

Kremli toyuq resepti üçün maddələr. Toyuq üçün:. 3. nömrə. toyuq budu. 5. yemək qaşığı. zeytun yağı. 2 -ci. diş. sarımsaq. bir. çay qaşığı. quru kəklikotu. bir. desert qaşığı. limon qabığı. bir. desert qaşığı. duz. bir. ça

.

Pomidorlu tart resepti

Tərkibi. 250 qr un. ½ çay qaşığı qabartma tozu. 100 ml günəbaxan yağı. 100 ml ilıq su. 150 qr holland pendiri. 4 ədəd pomidor. ½ xörək qaşığı zeytun yağı. 2 çay qaşığı xardal. 1 çay qaşığı kəklikotu. 1 çay qaşığı duz

.

Amosov pastası – zehin və ürək üçün təbii gücləndirici

Akademik Amosov əməliyyat olunan xəstələr üçün əməliyyatdan sonra orqanizmin tez surətdə bərpası və güclənməsi üçün gücləndirici qarışım tövsiyə edir. Mikroelementlər və minerallar qaynağı olan bu qarışımın reseptini təqdi

.

Asan Və Ləzzətli: 300 Kaloridən çox Olmayan 7 Yemək

Karnabahar gratin. Kalori - təxminən 250 kalori. Tərkibi:. Gül kələmi - 1 ədəd. Süd - 0,5 l. Krem - 100 ml. Sarımsaq - 3 diş. Sərt pendir - 100 q. Kərə yağı - 25 q. Dadmaq üçün duz. Zövqə görə üyüdülmüş ağ istiot. Pişirm

turlar.az

sonxeber.az=https://sonxeber.az=sonxeber.az qadın geyimi qis geyimləri 2025 gelinlikler paxlava reseptləri heyvanlar toyuq yeməkləri hekayələr sevgi vidyolar efsaneler hakiwda bayraq arxadan olmaq