13 əla dadlı səhər yeməyi

Ailəvi süfrə arxasında əyləşmək, hər zaman yüngül, sehirli bir atmosfer yaradır.

Yəqin ki, hamınız uşaq olanda istirahət günləri səhər durub, iştahaçan qoxuların dalınca mətbəxə qaçmağınızı və bütün ailənizin stolun başında mehribancasına əyləşməsini xatırlayırsınız.

Qadinsayti.az sizə müxtəlif, qeyri adi və inanılmaz dadlı səhər yeməklərini təqdim edir:

GİLƏMEYVƏLİ YULAF

13 əla dadlı səhər yeməyiSƏHƏR YEMƏYİ ÜÇÜN BURRİTO
13 əla dadlı səhər yeməyiBANANLI FRANSIZ TOSTU
13 əla dadlı səhər yeməyiBENEDİKT POLENTASI
13 əla dadlı səhər yeməyiPANKEYKLƏR
13 əla dadlı səhər yeməyi"MEYMUN ÇÖRƏYİ"
13 əla dadlı səhər yeməyiƏN SADƏ BİSKVİT
13 əla dadlı səhər yeməyiQARAGİLƏ MAFFİNASI
13 əla dadlı səhər yeməyiBANANLI, ŞOKOLADLI SMUZİ
13 əla dadlı səhər yeməyi
KARTOFLU OLADİ

13 əla dadlı səhər yeməyiİSPANAQ VƏ POMİDORLU OMLET
13 əla dadlı səhər yeməyiLİMONLU KEKS
13 əla dadlı səhər yeməyiGÖRƏKDƏ YUMURTA
13 əla dadlı səhər yeməyi

Mətbəx     Baxılıb: 25207   Tarix: 24 noyabr 2015
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Qara dəniz dadı: Kumak Recipe

Kuymak Resepti üçün Tərkibi. 2 -ci. yığılmış yemək qaşığı. kərə yağı. 2 -ci. yığılmış yemək qaşığı. qarğıdalı unu. bir. su şüşəsi. Bu. (otaq temperaturunda). bir. Damğa. kəsmik. 1 çay fincanı. Qaynar su. bir. çay qaşığı silin

.

Amosov pastası – zehin və ürək üçün təbii gücləndirici

Akademik Amosov əməliyyat olunan xəstələr üçün əməliyyatdan sonra orqanizmin tez surətdə bərpası və güclənməsi üçün gücləndirici qarışım tövsiyə edir. Mikroelementlər və minerallar qaynağı olan bu qarışımın reseptini təqdi

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

.

Əsl kəllə-paça RESEPTİ

Qışda sümükləri, toxumaları, bədəni xaş və kəllə-paçadan başqa nə isidə bilər, nə canlandırar? Övladlarınızı bu milli yeməklərə alışdırın, sevdirin. Ərzaqlar:. - 2 ədəd mal (dana) ayağı. - su. - baş soğan. - duz. - yumr

.

Tuna balıqlı sendviç

Tərkibi. 50 qr konservləşdirilmiş Tuna balığı. 3 xörək qaşığı mayonez. 1 bibər. 1 soğan. duz. istiot. 1-2 pomidor. dilimlənmiş çörək. holland pendiri. 1 xörək qaşığı limon suyu. Hazirlama qaydasi. Tuna balığını konservdə

.

Kələm Salatı

Ərzaqlar. Kələm — 300 q. təzə pomidor — 4 əd. pendir (bərk sort) — 150 q. göyərti (şüyüd, cəfəri) — 50 q. duz – zövqə görə. mayonez. Hazırlanması. Kələm doğranır, duzlanır ,azacıq sıxılır ki bir qədər suyunu buraxsın. Pomidorla

.

Balıqdan buğlama resepti

Tərkibi. Nərə balığı və ya ağ balıq - 370 qr. Kartof - 115 qr. Baş soğan - 80 qr. Sarı alça - 60 qr. Duz - 0,4 qr. Döyülmüş qara istiot - 0,3 qr. Hazirlama qaydasi. Balıq təmizlənir, yuyulur və qurulanır. Kartof, soğan təmizlənir

.

Toyuqlu Qat-Qat Piroq

Əvvəlcə pendirli qarışıqdan 4 nazik biskvit hazırlanır. Sonra bu biskvitlərin arasına toyuqdan və ya hind quşundan hazırlanan farş yayılır, piroq folqa kağızına bükülür və sobaya verilir. Nəticədə ortaya maraqlı bir yemə

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

turlar.az

qaşların formalari yemek reseptleri geyim dəbləri tanınmış qadınlar balqabağın faydaları pirojna reseptləri kökəlmə sirləri kosmetika vetene aid atalar sozu nizami gencevi novruz bayramı dieta ariqlamaq