Tava – Kəbab

Tava – KəbabƏrzaqlar:Tava – Kəbab

500 q çəkilmiş qoyun əti

2 ədəd baş soğan

4-5 ədəd pomidor

10-11 ədəd orta ölçülü kartof

2 ədəd yumurta

2 x.q əridilmiş k-ərə yağı

1 ç.q sumax

Balaca dəstə keşniş, şüyüd, göy soğan

Duz

Istiot

Hazırlanması:

Soğanın qabığını soyub yuyub xırda doğrayırıq.

Tava – KəbabÇəkilmiş ətə soğan, duz və istiot töküb yaxşı qarışdırırıq.

Tava – KəbabKartofun qabığını soyub yuduqdan sonra doğrayırıq.

Tava – KəbabPomidorun qabığını soyub iki bölürük.

Tava – KəbabYumurtanı sındırıb çalırıq. Göyərtini təmizləyib yuyub xırda doğrayırıq.

Tava – Kəbabİki tava götürürük. Tavanın birində kartofu qızardırıq. Kartof qızaranda duz səpirik.

Tava – KəbabBirində isə ətdən kotlet düzəldib hər iki üzünü qızardırıq.

Tava – KəbabQızarmış kotletlərin üstünə qızardılmış kartofu tökürük.

Tava – KəbabOnun üstünə də pomidorları düzürük. Yeməyi vam odda 10-15 dəqiqə bişiririk.

Tava – KəbabSonra üstünə çalınmış yumurta əlavə edib 5-10 dəqiqə bişiririk.

Tava – KəbabYeməyi süfrəyə verdikdə üstünə göyərti və sumaq səpirik.

Tava – KəbabNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 3455   Tarix: 07 oktyabr 2013
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Toyuq əriştə şorbası

Hamı bilir ki, hamı sağlam olmaq üçün hər gün ilk yeməkləri yeməlidir. Toyuq şorbaları əla sağlam bir yemək seçimidir. Müxtəlif şorbalar var - düyü ilə, qarabaşaq yarması, əriştə və ya kartof ilə. İndi demək olar ki, hə

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Qaraciyərin dadlı bişirilməsinin QAYDALARI

Qaraciyəri dadlı bişirmək üçün bəzi vacib qaydaları bilmək lazımdır. 1. İlk növbədə qaraciyər təzə olmalıdır. Yaxşı qaraciyər yumşaq, elastik, nəm və parlaq olur. Qaraciyərin üzərində qan laxtaları, yaşıl ləkələr olmamalıdır

.

Şimal bölgəsinin ən fərqli yeməklərindən biri

Sürhüllü Azərbaycanın şimal-qərb zonasına, əsasən Qax, (İlisu, Sarıbaş, Ağçay, Qaşqaçay), Zaqatala və Balakən rayonlarına, qismən Quba, Xaçmaz və Gəncəbasar bölgələrinə məxsus xəmir yeməyidir. Xüsusilə qış aylarında yeyilə

.

Pendirli, göyərtili fəsəlinin resepti - Video resept

Tərkibi:. 600qr un (200qr-lıq stəkanla 4stəkan dolu 5 ci stəkanın 3 ). 400ml ilıq su 2 stəkan. 8 qram yaş maya (quru 1 silə çay qaşığı). İçliyi üçün:. 250qr ağ pendir. hərəsindən 1 dəstə- keşniş,şüyüd, göy soğan və yarı

.

Balqabaqlı Keks (Video)

Keçən yazımda sizə balqabaq püresinin reseptini yazmışdım. Bu gün isə onu istifadə edəcəyik və Amerikada bu fəsildə çox məşhur olan balqabaqlı keks bişirəcəyik. Bu keksin müxtəlif resepti var, mənim təqdim edəcəyim isə dəfələrl

.

Tuna balıqlı sendviç

Tərkibi. 50 qr konservləşdirilmiş Tuna balığı. 3 xörək qaşığı mayonez. 1 bibər. 1 soğan. duz. istiot. 1-2 pomidor. dilimlənmiş çörək. holland pendiri. 1 xörək qaşığı limon suyu. Hazirlama qaydasi. Tuna balığını konservdə

.

Balıqdan buğlama resepti

Tərkibi. Nərə balığı və ya ağ balıq - 370 qr. Kartof - 115 qr. Baş soğan - 80 qr. Sarı alça - 60 qr. Duz - 0,4 qr. Döyülmüş qara istiot - 0,3 qr. Hazirlama qaydasi. Balıq təmizlənir, yuyulur və qurulanır. Kartof, soğan təmizlənir

.

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi üçün Tərkibi. toyuq barabanı. limon. Narıncı. diş. sarımsaq. çay qaşığı. duz. bir. çay qaşığı. qara istiot. bir. çay qaşığı. zerdeçal. bir. desert qaşığı. yer qırmızı bibər. Narıncı. təz

turlar.az

sonxeber.az qaşların formalari geyim necə seçməli yemek reseptleri 2024 cu ilin modasi körpə və ona qulluq biliye aid atalar sozleri infarkt elametleri nizami gəncəvi novruza aid hakışta zəhmət vetene aid bayatilar qurd ve quzu