İçi dolu əfsanəvi mannı deserti resepti

İçi dolu əfsanəvi mannı deserti reseptiTərkibi:
Şərbəri üçün:
3 stəkan şəkər
3 stəkan su
2-3 damla limon suyu

Xəmir üçün:
200 qr kərə yağı
1 yumurta
3 xörək qaşığı mannı
1 paket vanil
1 paket qabartma tozu
Yarım çay stəkanı yağı
Yarım çay stəkanı şəkər
4 stəkan un

Daxili xərc üçün:
1 fincan qoz
1 xörək qaşığı şəkər
1 xörək qaşığı darçın

Üzəri üçün:
Mannı
Toz Püstə

Hazırlanması:
Əvvəlcə desertimizin şərbətini hazırlayaq. Bunun üçün sobada aldığımız qazana şəkər və su əlavə edək. Şəkərin asanlıqla əriməsi və qaynaması üçün bir qaşıqla qarışdıraq.
15 dəqiqə sonra qaynar şərbətimizə limon suyu əlavə edək və sobanı söndürüb kənara qoyaq.
Xəmirə uyğun bir yoğurma qabına tədricən kərə yağı, yumurta, mannı, vanil, qabartma tozu, yağ, dənəvər şəkər və un əlavə edərək xəmir yoğurmağa başlayaq. Ələ yapışmayan yumşaq bir xəmir əldə etməliyik, bunun üçün unu idarəli bir şəkildə əlavə etmək faydalıdır.
Xəmirimiz hazır olduqdan sonra, masanın üzərinə bir parça streç sərək. Bir parça xəmirimizi götürüb yayaq.
Sonra xəmirimizi yenidən streç ilə örtək Xəmirimizi rulo köməyi ilə yavaş-yavaş açaq.
İstədiyiniz ölçüdə xəmirimizi açdıqdan sonra xəmir kəsici və ya bıçaq köməyi ilə kənarları düzəldin.
Qoz, şəkər və darçını içlik üçün uyğun bir qabda qarışdırırıq.Hazırladığımız içlikdən 2-3 qaşıq xəmirin ortasına qoyaq.
Dibdən tutaq və xəmiri bir rulonda düzəldək.
Çoxlu mannı səpdikdən sonra rulonu yenidən dartın və mannınn xəmirin bütün hissələrinə çatmasına icazə verək.
Bütün materiallarımız bitənə qədər bu əməliyyatları ardıcıl olaraq təkrarlayaq. Bu tədbirlərlə təxminən 30 desert əldə edə bilərsiniz.
Təxminən 30 dəqiqə qızdırdığımız 175 ° C sobada bişirmək üçün desertlərimizi buraxaq.
Sobadan götürdüyümüz şirniyyatları daha sıx olması üçün kiçik bir qaba köçürək.
Soyudulmuş şərbəti desertlərimizin üstünə tökək və bir neçə saat istirahətə qoyaq.
İstirahət edən və şərbətli şirniyyatlarımız xidmətə hazırdır. Toz püstə ilə bəzədin, istədiyiniz kimi bəzəyə bilərsiniz.

Nuş olsun!

XANIM.AZ

Mətbəx     Baxılıb: 1571   Tarix: 01 iyul 2021
f Paylaş


xidmetler

Oxşar xəbərlər

.

Düyü Salatı

Ərzaqlar. 2 kasa düyü. 1 kasa qarışıq yaşıl noxud. 2 budaq təzə soğan. ½ dəstə cəfəri. 8-10 ədəd gavalı turşusu. 1 kasa dənələnmiş qarğıdalı. 2 st. limon suyu. Zeytun yağı, duz, pul bibər. Hazırlanması. Təzə soğan və cəfər

.

Ləzzətə hopdurulmuşdur: Fan Kartof Resepti

Fan Kartof Resepti üçün Tərkibi. 4. orta ölçü. kartof. 5. yemək qaşığı. kərə yağı. bir. diş. sarımsaq. bir. desert qaşığı. duz. 3-4. filial. rozmarin (istədiyiniz kimi). bir. çay qaşığı. təzə doğranmış qara bibər. İkinc

.

Çox şık, çox məmnun: Kremli toyuq resepti

Kremli toyuq resepti üçün maddələr. Toyuq üçün:. 3. nömrə. toyuq budu. 5. yemək qaşığı. zeytun yağı. 2 -ci. diş. sarımsaq. bir. çay qaşığı. quru kəklikotu. bir. desert qaşığı. limon qabığı. bir. desert qaşığı. duz. bir. ça

.

BALQABAQ VƏ BİSKVİTLİ TORT RESEPTİ

Tərkibi:. 3-4 dilim iri balqabaq. 2,5 stəkan şəkər tozu. 1 litr süd. 3 xörək qaşığı un. 1 xörək qaşığı nişasta. 1/2 paket marqarin. 1 paket vanil. 200 qram qoz ləpəsi. 100 qram fındıq. 3 paket biskvit (peçenye). Hazırlanması:

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

.

Qat-qat xəmir ilə göbələkli, farş ətli piroq

Yumşaq qat-qat xəmirdən müxtəlif cürə yeməklər hazırlaya bilərsiniz. Qeyd edək ki, qat-qat xəmir mağazalarda hazır satılır. İstəsəniz evdə də hazırlaya bilərsiniz. Tezliklə qat-qat xəmirin resepti də saytımızda hazır olacaq

.

ƏTLİ NOXUDLU SOUS, İSTİ YEMEK RESEPTLERİ

Resept. 250 q. ət,. 1 xörək qaşığı yumuru düyü,. 1 xörək qaşığı tamat,. Yarım stəkan noxud,. 2 ədəd soğan,. 2 ədəd kartof. Sarıkök,. 1 diş sarımsaq,. 1 xörək qaşığı un,. 4-5 xörək qaşığı su,. Qırmızı bibər tozu,. Ət otu,

.

Balqabaq yeməyi resepti üçün maddələr 5 nömrə orta balqabaq bir nömrə orta soğan 3 diş sarımsaq 4 yemək qaşığı zeytun yağı bir nömrə böyük pomidor 1/2

Balqabağın toxumlu hissələrini yemək hazırlayarkən istifadə etməyin, çünki yeməyi sulandırmaz. Rəndələnmiş balqabaqlı balqabağın hazırlanmasında da istifadə edə bilərsiniz. İstəsəniz balqabağı yarıya bölün. Tava içərisin

.

Cinnabon – Darçınlı bulka resepti

Hamının sevdiyi darçınlı bulkaların adı bütün dünyada məşhur olan Cinnabon şirkəti ilə əlaqəlidir. Cinnabon – "cinnamon" ingilis dilindən darçın, "bone" – latın dilindən yaxşı deməkdir. 1985-ci ildə at

turlar.az

sonxeber.az=https://sonxeber.az=sonxeber.az qis geyimləri 2025 aksessuarlar sade makiyaj sekilleri donlar ureyin isemik xestelikleri günay musayeva sevismeyin menasi bayati vətən həsrətinə aid bayatılar qiz evi haxista burclər badambura