İçi dolu əfsanəvi mannı deserti resepti

İçi dolu əfsanəvi mannı deserti reseptiTərkibi:
Şərbəri üçün:
3 stəkan şəkər
3 stəkan su
2-3 damla limon suyu

Xəmir üçün:
200 qr kərə yağı
1 yumurta
3 xörək qaşığı mannı
1 paket vanil
1 paket qabartma tozu
Yarım çay stəkanı yağı
Yarım çay stəkanı şəkər
4 stəkan un

Daxili xərc üçün:
1 fincan qoz
1 xörək qaşığı şəkər
1 xörək qaşığı darçın

Üzəri üçün:
Mannı
Toz Püstə

Hazırlanması:
Əvvəlcə desertimizin şərbətini hazırlayaq. Bunun üçün sobada aldığımız qazana şəkər və su əlavə edək. Şəkərin asanlıqla əriməsi və qaynaması üçün bir qaşıqla qarışdıraq.
15 dəqiqə sonra qaynar şərbətimizə limon suyu əlavə edək və sobanı söndürüb kənara qoyaq.
Xəmirə uyğun bir yoğurma qabına tədricən kərə yağı, yumurta, mannı, vanil, qabartma tozu, yağ, dənəvər şəkər və un əlavə edərək xəmir yoğurmağa başlayaq. Ələ yapışmayan yumşaq bir xəmir əldə etməliyik, bunun üçün unu idarəli bir şəkildə əlavə etmək faydalıdır.
Xəmirimiz hazır olduqdan sonra, masanın üzərinə bir parça streç sərək. Bir parça xəmirimizi götürüb yayaq.
Sonra xəmirimizi yenidən streç ilə örtək Xəmirimizi rulo köməyi ilə yavaş-yavaş açaq.
İstədiyiniz ölçüdə xəmirimizi açdıqdan sonra xəmir kəsici və ya bıçaq köməyi ilə kənarları düzəldin.
Qoz, şəkər və darçını içlik üçün uyğun bir qabda qarışdırırıq.Hazırladığımız içlikdən 2-3 qaşıq xəmirin ortasına qoyaq.
Dibdən tutaq və xəmiri bir rulonda düzəldək.
Çoxlu mannı səpdikdən sonra rulonu yenidən dartın və mannınn xəmirin bütün hissələrinə çatmasına icazə verək.
Bütün materiallarımız bitənə qədər bu əməliyyatları ardıcıl olaraq təkrarlayaq. Bu tədbirlərlə təxminən 30 desert əldə edə bilərsiniz.
Təxminən 30 dəqiqə qızdırdığımız 175 ° C sobada bişirmək üçün desertlərimizi buraxaq.
Sobadan götürdüyümüz şirniyyatları daha sıx olması üçün kiçik bir qaba köçürək.
Soyudulmuş şərbəti desertlərimizin üstünə tökək və bir neçə saat istirahətə qoyaq.
İstirahət edən və şərbətli şirniyyatlarımız xidmətə hazırdır. Toz püstə ilə bəzədin, istədiyiniz kimi bəzəyə bilərsiniz.

Nuş olsun!

XANIM.AZ

Mətbəx     Baxılıb: 1552   Tarix: 01 iyul 2021
f Paylaş


xidmetler

Oxşar xəbərlər

.

Mayonezli Çiyələk Piroqu

Bizim mayonezə olan sevgimizi izah etmək çətindir, amma bu reallıqdır ki, mətbəximizdə mayonez həmişə geniş istifadə olunub. Çox az adam bilir ki, mayonezlə təkcə salatlar hazırlamaq olmur. Ondan həmçinin şirniyyatlarda d

.

Qaraciyərin dadlı bişirilməsinin QAYDALARI

Qaraciyəri dadlı bişirmək üçün bəzi vacib qaydaları bilmək lazımdır. 1. İlk növbədə qaraciyər təzə olmalıdır. Yaxşı qaraciyər yumşaq, elastik, nəm və parlaq olur. Qaraciyərin üzərində qan laxtaları, yaşıl ləkələr olmamalıdır

.

Düyü Salatı

Ərzaqlar. 2 kasa düyü. 1 kasa qarışıq yaşıl noxud. 2 budaq təzə soğan. ½ dəstə cəfəri. 8-10 ədəd gavalı turşusu. 1 kasa dənələnmiş qarğıdalı. 2 st. limon suyu. Zeytun yağı, duz, pul bibər. Hazırlanması. Təzə soğan və cəfər

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

.

ƏTLİ NOXUDLU SOUS, İSTİ YEMEK RESEPTLERİ

Resept. 250 q. ət,. 1 xörək qaşığı yumuru düyü,. 1 xörək qaşığı tamat,. Yarım stəkan noxud,. 2 ədəd soğan,. 2 ədəd kartof. Sarıkök,. 1 diş sarımsaq,. 1 xörək qaşığı un,. 4-5 xörək qaşığı su,. Qırmızı bibər tozu,. Ət otu,

.

Balqabaqlı Keks (Video)

Keçən yazımda sizə balqabaq püresinin reseptini yazmışdım. Bu gün isə onu istifadə edəcəyik və Amerikada bu fəsildə çox məşhur olan balqabaqlı keks bişirəcəyik. Bu keksin müxtəlif resepti var, mənim təqdim edəcəyim isə dəfələrl

.

Qədim yeməyimiz xaşlama resepti

Tərkibi:. 1 kq sümüklü ət (qoyun,quzu və ya mal). 5 ədədsoğan. 7 ədəd kartof. 3-4 ədəd bolqar bibəri. 2-3 ədəd pomidor. 2 ədəd dəfnə yarpağı. 1 çimdik qırmızı acı bibər tozu. duz, istiot. Hazırlanması:. İlk öncə ətı doğrayı

.

Toyuqlu Qat-Qat Piroq

Əvvəlcə pendirli qarışıqdan 4 nazik biskvit hazırlanır. Sonra bu biskvitlərin arasına toyuqdan və ya hind quşundan hazırlanan farş yayılır, piroq folqa kağızına bükülür və sobaya verilir. Nəticədə ortaya maraqlı bir yemə

.

Ləzzətə hopdurulmuşdur: Fan Kartof Resepti

Fan Kartof Resepti üçün Tərkibi. 4. orta ölçü. kartof. 5. yemək qaşığı. kərə yağı. bir. diş. sarımsaq. bir. desert qaşığı. duz. 3-4. filial. rozmarin (istədiyiniz kimi). bir. çay qaşığı. təzə doğranmış qara bibər. İkinc

turlar.az

sonxeber.az=https://sonxeber.az=sonxeber.az kosmetoloq toy makiyajlari makiyaj etmek qaydalari türk şirniyyatları kosmetoloqiya i̇mtahana hazırlıq buruq sac duzumleri 2025 toyuq salati bayraq qoğalın nağlı haxışda vətənə aid bayatılar