Toyuğun bud dibindən ləvəngi
Ərzaqlar: 
12 ədəd toyuq budunun dibi
2 st qoz ləpəsi
3 x.q alça turşusu
4 ədəd baş soğan
Duz
İstiot
Hazırlanması:
Bud dibinin sümüklərini bıçarla kəsib götürürük.

Mətbəx çəkici ilə əti döyüb açırıq.
İçliyi hazırlayaq. Soğanı ət maşınından keçirib parçanın arasında sıxıb suyunu çıxarırıq.

Qozu qoz çəkən maşından keçiririk.
2 x.q alça turşusunu, çəkilmiş qoz ləpəsini, soğanı duzu və istiotu töküb yaxşı qarışdırırıq. İçlik hazırdı.
Ətə duz istiot və turşudan vururuq. Sonra içliyi qoyub bükürük.

Diş çopü ilə yanlarını bərkidirik.
Tavaya yağ töküb hazır ləvəngiləri yığırıq.
200 dərəcə qızdırılmış sobada tam qızaranadək bişiririk. Bir tərəfi qızaranda o biri tərəfini də çevirin qızarsın. Hazır ləvəngilərin çöplərini çixardıb süfrəyə veririk.
Nuş olsun!









Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
Üzünüzün daha gənc görünməsi üçün dodaq boyası necə seçilməlidir?
"Vegetarian qadınların uşaqları əqli cəhətdən zəif ola bilər"
Madonna 29 yaşlı nişanlısına ərə gedir
Fahriye məşhur brendin tədbirində
"Game of Thrones" Ukraynada qadağan olunur
Beyin üçün risk yaradan qidalar AÇIQLANDI
Brilliant Dadaşova ilə Afaq küsülüdür
Bu, həyatınızı xilas edə bilər: Qanın laxtalanmasının 5 əlaməti
3 həftədən çox davam edən öskürək bu ölümcül xəstəliyin xəbərçisidir
Bu qidalar səni xərçəng edə bilər - Mütəxəssislər xəbərdarlıq edir
Efirləri sponsorları olanlar ələ keçirib' - Əməkdar artist