Toyuğun bud dibindən ləvəngi

Toyuğun bud dibindən ləvəngiƏrzaqlar: Toyuğun bud dibindən ləvəngi

12 ədəd toyuq budunun dibi
2 st qoz ləpəsi
3 x.q alça turşusu
4 ədəd baş soğan
Duz
İstiot

Hazırlanması:

Bud dibinin sümüklərini bıçarla kəsib götürürük.

Toyuğun bud dibindən ləvəngiToyuğun bud dibindən ləvəngiMətbəx çəkici ilə əti döyüb açırıq.

Toyuğun bud dibindən ləvəngiİçliyi hazırlayaq. Soğanı ət maşınından keçirib parçanın arasında sıxıb suyunu çıxarırıq.

Toyuğun bud dibindən ləvəngiToyuğun bud dibindən ləvəngiQozu qoz çəkən maşından keçiririk.

Toyuğun bud dibindən ləvəngi2 x.q alça turşusunu, çəkilmiş qoz ləpəsini, soğanı duzu və istiotu töküb yaxşı qarışdırırıq. İçlik hazırdı.

Toyuğun bud dibindən ləvəngiƏtə duz istiot və turşudan vururuq. Sonra içliyi qoyub bükürük.

Toyuğun bud dibindən ləvəngiToyuğun bud dibindən ləvəngiDiş çopü ilə yanlarını bərkidirik.

Toyuğun bud dibindən ləvəngiTavaya yağ töküb hazır ləvəngiləri yığırıq.

Toyuğun bud dibindən ləvəngi200 dərəcə qızdırılmış sobada tam qızaranadək bişiririk. Bir tərəfi qızaranda o biri tərəfini də çevirin qızarsın. Hazır ləvəngilərin çöplərini çixardıb süfrəyə veririk.

Toyuğun bud dibindən ləvəngiNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 4929   Tarix: 07 oktyabr 2013
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Amosov pastası – zehin və ürək üçün təbii gücləndirici

Akademik Amosov əməliyyat olunan xəstələr üçün əməliyyatdan sonra orqanizmin tez surətdə bərpası və güclənməsi üçün gücləndirici qarışım tövsiyə edir. Mikroelementlər və minerallar qaynağı olan bu qarışımın reseptini təqdi

.

Düyü Salatı

Ərzaqlar. 2 kasa düyü. 1 kasa qarışıq yaşıl noxud. 2 budaq təzə soğan. ½ dəstə cəfəri. 8-10 ədəd gavalı turşusu. 1 kasa dənələnmiş qarğıdalı. 2 st. limon suyu. Zeytun yağı, duz, pul bibər. Hazırlanması. Təzə soğan və cəfər

.

Cinnabon – Darçınlı bulka resepti

Hamının sevdiyi darçınlı bulkaların adı bütün dünyada məşhur olan Cinnabon şirkəti ilə əlaqəlidir. Cinnabon – "cinnamon" ingilis dilindən darçın, "bone" – latın dilindən yaxşı deməkdir. 1985-ci ildə at

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

.

Balıqdan buğlama resepti

Tərkibi. Nərə balığı və ya ağ balıq - 370 qr. Kartof - 115 qr. Baş soğan - 80 qr. Sarı alça - 60 qr. Duz - 0,4 qr. Döyülmüş qara istiot - 0,3 qr. Hazirlama qaydasi. Balıq təmizlənir, yuyulur və qurulanır. Kartof, soğan təmizlənir

.

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması. Author: Selcan Xatun. Category: Ət Yeməkləri. Cuisine: Azərbaycan Mətbəxi. Yields:. 1 Serving. Qədim və zəngin Azərbaycan mətbəxinin adından və dadından xəbərsiz olduğumuz bölgələrin

.

Gül kələmi pendirlə

Gül kələmi ən faydalı tərəvəzlərdən biridir. Təəssüf ki, bizdə bu tərəvəzdən az istifadə olunur. Bu gün biz sizə çox dadlı və faydalı yemək reseptini təqdim edirik - gül kələmi pendirlə. Lazım olan məhsullar:. - gül kələm

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

.

Pendirli, göyərtili fəsəlinin resepti - Video resept

Tərkibi:. 600qr un (200qr-lıq stəkanla 4stəkan dolu 5 ci stəkanın 3 ). 400ml ilıq su 2 stəkan. 8 qram yaş maya (quru 1 silə çay qaşığı). İçliyi üçün:. 250qr ağ pendir. hərəsindən 1 dəstə- keşniş,şüyüd, göy soğan və yarı

turlar.az

sonxeber.az həkim məsləhəti qis geyimləri 2024 kosmetik vasiteler goz altı qırışlar hamiləlik və analıq veten haqqinda atalar sözü qadin sayti kosmetika sekisler yemekler tanisliq lakonizim toy gecesi