Toyuğun bud dibindən ləvəngi
Ərzaqlar: 
12 ədəd toyuq budunun dibi
2 st qoz ləpəsi
3 x.q alça turşusu
4 ədəd baş soğan
Duz
İstiot
Hazırlanması:
Bud dibinin sümüklərini bıçarla kəsib götürürük.

Mətbəx çəkici ilə əti döyüb açırıq.
İçliyi hazırlayaq. Soğanı ət maşınından keçirib parçanın arasında sıxıb suyunu çıxarırıq.

Qozu qoz çəkən maşından keçiririk.
2 x.q alça turşusunu, çəkilmiş qoz ləpəsini, soğanı duzu və istiotu töküb yaxşı qarışdırırıq. İçlik hazırdı.
Ətə duz istiot və turşudan vururuq. Sonra içliyi qoyub bükürük.

Diş çopü ilə yanlarını bərkidirik.
Tavaya yağ töküb hazır ləvəngiləri yığırıq.
200 dərəcə qızdırılmış sobada tam qızaranadək bişiririk. Bir tərəfi qızaranda o biri tərəfini də çevirin qızarsın. Hazır ləvəngilərin çöplərini çixardıb süfrəyə veririk.
Nuş olsun!









Qadınları orqazma çatdıran 7 seks pozası
Əkiz uşaq doğmaq üçün MÜTLƏQ OXUYUN
Yuxuda nar görmək görün nələrə işarə edirmiş?! İNANILMAZ!
Xəyanət bir seçimdir və sözlə deyil, əməllə ölçülür' - Minadan iddialı açıqlama
Paltaryuyan maşınlardakı çoxsaylı rejimlər nə üçündür? – Bilmədikləriniz
Kişi qadını incidirsə, demək ki, qadın nəsə edib' - Nadirdən qalmaqallı açıqlama
Aşıq Namiq bu kanalda çalışacaq
Dişləri təbii üsullarla necə ağartmalı? - Evdə effektiv metodlar
Bizi artıq birlikdə görmürsünüz, çünki...' - Pərviz Türkandan danışdı
Hər gün yeyirik, amma ürəyə ziyandır - Süfrədə ən təhlükəli 3 qida
Uşaqlarımın sənədlərini göstərmək utanc idi' - Vəfa
İslamı qəbul edən hindistanlı televiziya ulduzu iddialara cavab verdi
Çində yeni qadağa qüvvəyə mindi
Miqren tutması zamanı nə etməli? - Həmin gün üçün vacib tövsiyələr