Turşulu küftə qovurması
(4 nəfərlik)
Ərzaqlar:
500 q soğanla çəkilmiş qoyun ətinin qiyməsi
4 ədəd baş soğan
2 böyük dəstə cəfəri
2 x. q. alçanın şərab turşusu
2 x. q. əridilmiş kərə yağı
1/2 st qaynamış su
Duz
İstiot
Hazırlanması:
Cəfərini təmizləyib yuyub doğrayırıq.
Qiymənin içinə duz, istiot və cəfərinin 1/4 hissəsini tökürük. Yaxşı qarışdırırıq.
Ətdən balaca küftəciklər düzəldirik.
Düzəltdiyimiz küftəciklərin üstünü əlimiz ilə turşulayırıq.

Soğanı xırda doğrayıb yağ töküb duz səpib qızılı rəngdə olana qədər qovururuq.
Qovrulmuş soğana qalan cəfərini tökürük. Cəfəri yaxşı qovrulanda duzunu istiotunu da töküb küftəcikləri üstünə yığırıq.

1/2 st qaynamış su tökürük.
Vam odda 1 saat bişiririk. Suyu çəkilib yağa düşəndə yeməyimiz hazırdı.

Nuş olsun!









Vətən haqqında bayatılar
Ehtiraslı öpüşmək üçün bunlara mütləq əməl edin
Qaravəllilər
Arzuolunmaz hamiləlik
Paris Hilton Britni Spirsin 2000-ci illərə aid görünüşünü təkrarlayıb - FOTOLAR
Dilarə Kazımova "Chicago" müziklında parladı – FOTOLAR
Xanımların gözəllik yarışmasında Birləşmiş Krallığı qazaxıstanlı qadın təmsil edəcək - FOTO
Güllər və Günahlar' serialının çəkilişləri dayandırıldı
Dərmanlarla gəncləşmək istəyənlərə xəbərdarlıq - Xərçəng yaradır
Mayonezlə bağlı şok araşdırma – Sağlamlığa ciddi təhlükə imiş
Bu xəstəliyi olanlar hər gün nar yesin
Siqaret çəkən qadınlara bəd xəbər
Yeni yarasa koronavirusu tapıldı - Alimlər xəbərdarlıq etdi
Kişilər üçün bir fincan kakaonun inanılmaz FAYDASI
Tanınmış alim vəfat etdi - FOTO