Vermişel ilə ət küfdəcikləri
Ərzaqlar:
500 q vermişel
500 q çəkilmiş qoyun əti
2 ədəd baş soğan
2 diş sarımsaq
2 x.q pomidor püresi
2 x.q kərə yağı
2 x.q zeytun yağı
Duz
Istiot
Hazırlanması:
Soğanın qabığını soyub yuduqdan sonra blenderdan (ya da ət ilə bit ət maşınından) keçiririk. Ətə çəkilmiş soğanı, duzu və istiotu əlavə edib yaxşı qarışdırırıq.
Tavaya əridilmiş kərə yağından töküb qızdırırıq. Ətdən balaca küftəciklər düzəldib tavaya yığırıq.
Küftəciklərin hər bir tərəfini qızardırıq.
Sarımsağı təmizləyib yuyub xırda doğrayıb küfdəciklərin üstünə əlavə edib 3 dəqiqə qovururuq.

Sonra pomidor püresini əlavə edirik. Az miqdarda su tökürük. Vam odda hazır olana qədər bişiririk. (Zövqə görə istəsəniz kəklikotu və nanə qurusu tökə bilərsiniz)
Adi qaydada duzlu suda vermişeli bişirib süzürük. Süzdükdən sonra zeytun və kərə yağı əlavə edib qarışdırırıq.
Qab götürüb vermişel və küfdəcikləri yığıb zövqə görə bəzəyib süfrəyə veririk.
Nuş olsun!









Qadınları orqazma çatdıran 7 seks pozası
Əkiz uşaq doğmaq üçün MÜTLƏQ OXUYUN
Yuxuda nar görmək görün nələrə işarə edirmiş?! İNANILMAZ!
Xəyanət bir seçimdir və sözlə deyil, əməllə ölçülür' - Minadan iddialı açıqlama
Paltaryuyan maşınlardakı çoxsaylı rejimlər nə üçündür? – Bilmədikləriniz
Kişi qadını incidirsə, demək ki, qadın nəsə edib' - Nadirdən qalmaqallı açıqlama
Aşıq Namiq bu kanalda çalışacaq
Dişləri təbii üsullarla necə ağartmalı? - Evdə effektiv metodlar
Bizi artıq birlikdə görmürsünüz, çünki...' - Pərviz Türkandan danışdı
Hər gün yeyirik, amma ürəyə ziyandır - Süfrədə ən təhlükəli 3 qida
Uşaqlarımın sənədlərini göstərmək utanc idi' - Vəfa
İslamı qəbul edən hindistanlı televiziya ulduzu iddialara cavab verdi
Çində yeni qadağa qüvvəyə mindi
Miqren tutması zamanı nə etməli? - Həmin gün üçün vacib tövsiyələr