Yaşıl lobya qəlyanaltısı

Yaşıl lobya qəlyanaltısıƏrzaqlar:Yaşıl lobya qəlyanaltısı

200 q yaşıl lobya

10 ədəd qoz ləpəsi

1 baş qırmızı soğan

2 diş sarımsaq

1x.q üzüm sirkəsi

1 ç.q şəkər tozu

Duz

Istiot

Hazırlanması:

Lobyanı təmizləyib böyük hissələrə bölürük.

Yaşıl lobya qəlyanaltısıYuduqdan sonra üstünə su töküb qazanda odun üstündə bişiririk.

Yaşıl lobya qəlyanaltısıSoğanın qabığını soyub yuduqdan sonra nazik halqa doğrayırıq.

Yaşıl lobya qəlyanaltısıSirkə ilə şəkər tozunu qarışdırıb soğanın üstünə töküb qarışdırırıq. Lobya bişənə qədər qalır.

Yaşıl lobya qəlyanaltısıSarımsağın qabığını soyub yuyub sarımsaq əzəndən keçiririk.

Yaşıl lobya qəlyanaltısıQoz ləpəsini xırda doğrayırıq.

Yaşıl lobya qəlyanaltısıLobya bişdikdən sonra sudan çıxarıb soyuduruq.

Yaşıl lobya qəlyanaltısıLobya, soğan, sarımsaq,qoz, zövqə görə duz və istiot töküb astaca qarışdırırıq.

Yaşıl lobya qəlyanaltısıSalatın dadının çıxması üçün 3-4 saat əvvəlcədən hazırlamaq lazımdır. Qəlyanaltını zövqə görə bəzəyib süfrəyə verə bilərsiniz.

Yaşıl lobya qəlyanaltısıNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 4280   Tarix: 27 oktyabr 2013
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Toyuqlu Qat-Qat Piroq

Əvvəlcə pendirli qarışıqdan 4 nazik biskvit hazırlanır. Sonra bu biskvitlərin arasına toyuqdan və ya hind quşundan hazırlanan farş yayılır, piroq folqa kağızına bükülür və sobaya verilir. Nəticədə ortaya maraqlı bir yemə

.

Qaraciyərin dadlı bişirilməsinin QAYDALARI

Qaraciyəri dadlı bişirmək üçün bəzi vacib qaydaları bilmək lazımdır. 1. İlk növbədə qaraciyər təzə olmalıdır. Yaxşı qaraciyər yumşaq, elastik, nəm və parlaq olur. Qaraciyərin üzərində qan laxtaları, yaşıl ləkələr olmamalıdır

.

Qara dəniz dadı: Kumak Recipe

Kuymak Resepti üçün Tərkibi. 2 -ci. yığılmış yemək qaşığı. kərə yağı. 2 -ci. yığılmış yemək qaşığı. qarğıdalı unu. bir. su şüşəsi. Bu. (otaq temperaturunda). bir. Damğa. kəsmik. 1 çay fincanı. Qaynar su. bir. çay qaşığı silin

.

Badımcan Pizzası

Yəqin ki, badımcanı nə qədər çox sevdiyimi bilirsiniz. Badımcanla klassik dolma, cığırtmadan tutmuş, Çin mətbəxində badımcanın hazırlanması və bir çox başqa reseptlər ilə sizinlə artıq paylaşmışam. Bu gün isə sizə bosta

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

.

Bulkada julyen

Tərkibi. 2 ədəd bulka (hamburger bulkası). 5 ədəd göbələk. 1 ədəd toyuq filesi. 100 qr Holland pendiri. 400 ml süd. 4 xörək qaşığı un. 30 qr kərə yağı. duz. istiot. Hazirlama qaydasi. Öncə toyuq filesini xırda kub şəklind

.

Qarğıdalı keksi

Tərkibi. 1 litr süd. 250 qr qarğıdalı unu. 120 qr şəkər tozu. 50 qr yağ. 3 ədəd yumurta. ½ vanil çubuğu. 3-4 dilim təzə ananas (və ya konservi)

.

Şimal bölgəsinin ən fərqli yeməklərindən biri

Sürhüllü Azərbaycanın şimal-qərb zonasına, əsasən Qax, (İlisu, Sarıbaş, Ağçay, Qaşqaçay), Zaqatala və Balakən rayonlarına, qismən Quba, Xaçmaz və Gəncəbasar bölgələrinə məxsus xəmir yeməyidir. Xüsusilə qış aylarında yeyilə

.

Tuna balıqlı sendviç

Tərkibi. 50 qr konservləşdirilmiş Tuna balığı. 3 xörək qaşığı mayonez. 1 bibər. 1 soğan. duz. istiot. 1-2 pomidor. dilimlənmiş çörək. holland pendiri. 1 xörək qaşığı limon suyu. Hazirlama qaydasi. Tuna balığını konservdə

turlar.az

geymler 2025 maskalar yay kolleksiyasi hicab baglama qaydasi eroziya xesteliyi əl işlərinin hazırlanması kişi sağlamlığı kosmetika seksler sağlamlığa aid atalar sözləri faydalı maskalar tapmaca rus dilini oyrenek 2ci ders