Yayın ən zərif dəb tendensiyası - FOTOLAR

Yayın ən zərif dəb tendensiyası - FOTOLARGözəl yunan qadınları, eləcə də Misir çariçaları yalın ayaqlarını cavahiratlarla bəzəməyi sevirdilər.
E.ə. yaranmış bu tendensiya indi müasir şəhərlərin küçələrində özünü göstərir.
Şərq qadınlarının da böyük məmnuniyyətlə istifadə etdiyi ayaq bilərziyi hazırda dünyanın hər yerində aktualdır. Qadının ayaq biləklərini bəzəyən nazik zəncirlər son illərin ən zərif tendensiyası sayılır. Belə görünür ki, ayaq bilərzikləri çoker adlanan qara xalta boyunbağıları geridə qoyacaq.  
Bu dəblə ayaqlaşmaq üçün büdcənizə zərər vermək məcburiyyətində deyilsiniz. Məsələn, mücrünüzdəki hər hansı nazik boyunbağılardan birini götürüb, ayaq biləyinə iki dəfə dolamaq kifayətdir. Bu aksessuarın üstü açıq səndəl, yaxud minimalist bosonojkalarla vəhdəti çox ahəngdar alınır. O, gündəlik və ziyafət libasları ilə də eyni dərəcədə gözəl qalır. Onu da qeyd edək ki, bir çox məşhur markalar yeni kolleksiyalarında xalxalın müxtəlif variantlarını təklif ediblər.
Publika.az
Yayın ən zərif dəb tendensiyası - FOTOLARYayın ən zərif dəb tendensiyası - FOTOLARYayın ən zərif dəb tendensiyası - FOTOLAR

Mətbəx     Baxılıb: 2131   Tarix: 18 may 2019
f Paylaş


Ustalar.az ustalar sayti

Oxşar xəbərlər

.

Amosov pastası – zehin və ürək üçün təbii gücləndirici

Akademik Amosov əməliyyat olunan xəstələr üçün əməliyyatdan sonra orqanizmin tez surətdə bərpası və güclənməsi üçün gücləndirici qarışım tövsiyə edir. Mikroelementlər və minerallar qaynağı olan bu qarışımın reseptini təqdi

.

Əsl kəllə-paça RESEPTİ

Qışda sümükləri, toxumaları, bədəni xaş və kəllə-paçadan başqa nə isidə bilər, nə canlandırar? Övladlarınızı bu milli yeməklərə alışdırın, sevdirin. Ərzaqlar:. - 2 ədəd mal (dana) ayağı. - su. - baş soğan. - duz. - yumr

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

.

Ləzzətli və Ətirli Almalı Ördək Filesi

Restoranların menyusunda ördək ətindən hazırlanan dadlı və bahalı bir yemək növü. Lakin bu yeməyi restoranda yemək üçün xeyli miqdarda pul ödəməli olacaqsınız. Ördək filesi alma ilə inanılmaz dərəcədə ləzzətli, şirəli v

.

Bulqur salatı (Kısır)

Türkiyədə hansı məclisə getsən, hardasa 90 faizində kısır adlı salatı süfrədə görə bilərsiniz. Elə Türkiyədən kənarda yaşayan türklərin süfrələrində də. Mən onu birinci dəfə dadandan sonra o qədər bəyənmişəm ki, Türk məclislərin

.

Balqabaq yeməyi resepti üçün maddələr 5 nömrə orta balqabaq bir nömrə orta soğan 3 diş sarımsaq 4 yemək qaşığı zeytun yağı bir nömrə böyük pomidor 1/2

Balqabağın toxumlu hissələrini yemək hazırlayarkən istifadə etməyin, çünki yeməyi sulandırmaz. Rəndələnmiş balqabaqlı balqabağın hazırlanmasında da istifadə edə bilərsiniz. İstəsəniz balqabağı yarıya bölün. Tava içərisin

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

turlar.az

geyim seçimi qadın geyimi makiyaj etmek qaydalari elm biliye aid atalar sözləri peçenye reseptləri süni mayalanma xına bayatıları kosmetika qz eviyçun hakışta bedii edebiyyat vətənə aid sağlamlığa aid atalar sözləri naz mila