Zövqlü geyindiyinizi göstərən amillər

Zövqlü geyindiyinizi göstərən amillərBelə deyirlər ki, zövqlər ətrafında mübahisə etmək olmaz.
Müasir dəb də hər kəsə öz istədiyi tərzdə geyinməyə icazə verir. Lakin dəb dünyasının özünün yazılmamış qanunları var ki, onlara görə kimin zövqümüzü oxşadığını, kimin isə əksinə zövqümüzü korladığını müəyyən etmək olur.
Hər insan geyimində ümumi qaydaları nəzərə alıb öz imzasını qoymağı bacarmalıdır. Təbii ki, necə gəldi geyinənləri nəzərdə tutmuruq. Ancaq özünəməxsusluğu ilə fərqlənən şəxs modapərəst adına layiq görülə bilər. Bu ada layiq olub-olmadığınızı bilmək istəyirsinizsə, Publika.az-ın "Harpersbazaar.com"-a istinadən təqdim etdiyi yazını oxuyun.
1. Geyiminizlə bağlı hər gün tərif eşidirsiniz.
2. Heç vaxt pis və ya qəribə geyindiyinizi hiss etmirsiniz.
3. Dostlarınız və ailə üzvləriniz həmişə sizinlə birlikdə alış-verişə çıxmağı təklif edirlər.
4. Öz üslubunuzu 3 sözlə ifadə edə bilirsiniz.
5. Qarderobunuzda heç vaxt dəbdən düşməyən, istənilən vəziyyət üçün uyğun olan və nəhayət, klassikləşmiş: plaş, qara qısa don, ağ düyməli köynək, bej və ya qara stiletto və s. bu kimi geyimlər var.
6. Sizin etibar edə biləcəyiniz bacarıqlı dərzi tanışınız var və dostlarınız onun əlaqə nömrələrini sizdən tez-tez soruşurlar.
7. Rəfiqələriniz və iş yoldaşlarınız hər hansı vacib tədbirə və ya mərasimə gedərkən paltar seçmək üçün ona yardım etməyinizi xahiş edirlər.
8. Küçədə tanımadığınız adamlar sizi saxlayıb utana-utana əyninizdəki paltarı, çantanı və ya hər hansı aksessuarı bəyəndiyini deyib onu haradan aldığınızla maraqlanırlar.
9. "Instagram" bloqunuzda sizi izləyənlər köhnə şəkillərinizi tez-tez bəyənib xoş sözlər yazırlar.
10. Geyinməyə paltar tapmayanda heç nədən maraqlı kombin düzəldib evdən çıxırsınız.
11. İllər əvvəl çəkdirdiyiniz şəkillərə baxanda geyiminizdən utanmır, əksinə, özünüzü bəyənirsiniz.
12. Qüsursuz görünmək üçün sizin bahalı brendlərdən alış-veriş etməyə və ya çoxlu pula ehtiyacınız yoxdur. Ucuz geyimlə də zövqlü görünmək olar - prinsipinə əməl edirsiniz.
13. Aldığınız hər hansı geyimə görə evə gələndən sonra peşmançılıq çəkmirsinizsə...
14. Dəbin sizi idarə etməsinə icazə vermirsiniz.
Əgər bu siyahıdakı bütün deyilənlərlə razılaşıb "hə" cavabını verə bildinizsə, sizi təbrik edə bilərik. Siz zövqlə geyinməyi bacaran xalis modapərəstsiniz.

Mətbəx     Baxılıb: 1924   Tarix: 19 may 2019
f Paylaş


Kurslar.az kurslar

Oxşar xəbərlər

.

Kiçik Qablarda Kükü

Hamının tanıdığı kükünü bu formada süfrəyə təqdim etsəniz əminəm ki, çox maraqlı və fərqli olacaq. Kiçik maffin qablarında sobada hazırlanan göyərti küküsü həm isti yemək, həm isti qəlyanaltı və ya qarnir kimi ət yeməklərini

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

.

Qarğıdalı keksi

Tərkibi. 1 litr süd. 250 qr qarğıdalı unu. 120 qr şəkər tozu. 50 qr yağ. 3 ədəd yumurta. ½ vanil çubuğu. 3-4 dilim təzə ananas (və ya konservi)

.

Ev şəraitində pendirin hazırlanma qaydası

Lazım olan məhsullar:. 3 litir süd. 300 qram xama. 2 ədəd yumurta. 1 yemək qaşığı duz. Qeyd edək ki, bu reseptlə 600 qram pendir hazırlanır. Hazırlanma qaydasını videoda izləyin. Nuş olsun!

.

Qaraciyərin dadlı bişirilməsinin QAYDALARI

Qaraciyəri dadlı bişirmək üçün bəzi vacib qaydaları bilmək lazımdır. 1. İlk növbədə qaraciyər təzə olmalıdır. Yaxşı qaraciyər yumşaq, elastik, nəm və parlaq olur. Qaraciyərin üzərində qan laxtaları, yaşıl ləkələr olmamalıdır

.

Kələm Salatı

Ərzaqlar. Kələm — 300 q. təzə pomidor — 4 əd. pendir (bərk sort) — 150 q. göyərti (şüyüd, cəfəri) — 50 q. duz – zövqə görə. mayonez. Hazırlanması. Kələm doğranır, duzlanır ,azacıq sıxılır ki bir qədər suyunu buraxsın. Pomidorla

turlar.az

sonxeber.az=https://sonxeber.az=sonxeber.az geyim şəkilləri qis geyimləri 2025 qadın geyimi pehriz salatlar yay geyim 2025 bitki dərmanları sacin horulmesi kahfe kali qaynana hakista birlik cinsi elaqe qoğalın nağlı