Ağ pendirli gül börək
Ərzaqlar: 
2 ədəd hazır yuxa
1/2 st süd
1/4 st bitki yağı (İstəsəniz əlavə olaraq 1-2 x.q ərinmiş kərə yağı da tökə bilərsiniz.)
1 yumurta (sarısı üzünə)
Küncüt
İç üçün:
300 q ağ pendir
Cəfəri
Hazırlanması:
Əvvəl içliyi hazırlıyırıq. Pendiri çəngəl ilə əzirik və üstünə cəfərini xırda doğrayırıq
Südü, yağı və yumurta ağını çalırıq.
Yuxanın birini sərib südlü qarışıqdan isladırıq.
İkinci yuxanı qoyuruq. Onu da südlü qarışıqla isladırıq.
İslanmış yuxanı dörd hissəyə bölürük.
Pendiri yuxanın enli tərəfinə tökürük.
Enli tərəfdən başlayaraq yuxanı rulon kimi bükürük.

Bükülmüş rulonu bir tərəfdən başlayaraq fırlada-fırlada gül formasında bükürük.
Qaba kağız sərib börəkləri yığırıq.
Üstünə yumurta çəkib küncüt səpirik.
220 dərəcədə qızdırılmış sobada üzü qızaranadək bişiririk.
Nuş olsun!









Qarsız qış sağlamlığımıza zərər vurur - Psixiatr
Dünyanın ən sağlam qidası şüyüd imiş... - SİYAHI
Dondurulmuş ət nə qədər müddət saxlanıla bilər?
Nadir Qafarzadə baba oldu - Foto
Orhan Gencebayın həyatı film olacaq
Kristina Aqilera Eyfel qülləsinin liftində qaldı
2025-ci ilin ən məşhur aktyorları açıqlandı - SİYAHI
Dar geyinən qadınlara xəbərdarlıq
Saç tökülməsinə səbəb olan 9 mühüm faktor – xəbərdarlıq
Şəbnəm Tovuzlunun oğlu ÇEMPİON OLDU
Çayxorlara pis xəbər
Gündə 8 banka enerji içkisi içdi, bir tərəfi iflic oldu
Almaxanımın konsertinə biletlər tam satıldı
Gangam style'ın ulduzuna polis basqını - Psixotrop dərmanlar müsadirə olundu
Xəstəliyi olanlar Masazırdan ev almasınlar - Həkim riskləri AÇIQLADI