Ağ pendirli gül börək
Ərzaqlar: 
2 ədəd hazır yuxa
1/2 st süd
1/4 st bitki yağı (İstəsəniz əlavə olaraq 1-2 x.q ərinmiş kərə yağı da tökə bilərsiniz.)
1 yumurta (sarısı üzünə)
Küncüt
İç üçün:
300 q ağ pendir
Cəfəri
Hazırlanması:
Əvvəl içliyi hazırlıyırıq. Pendiri çəngəl ilə əzirik və üstünə cəfərini xırda doğrayırıq
Südü, yağı və yumurta ağını çalırıq.
Yuxanın birini sərib südlü qarışıqdan isladırıq.
İkinci yuxanı qoyuruq. Onu da südlü qarışıqla isladırıq.
İslanmış yuxanı dörd hissəyə bölürük.
Pendiri yuxanın enli tərəfinə tökürük.
Enli tərəfdən başlayaraq yuxanı rulon kimi bükürük.

Bükülmüş rulonu bir tərəfdən başlayaraq fırlada-fırlada gül formasında bükürük.
Qaba kağız sərib börəkləri yığırıq.
Üstünə yumurta çəkib küncüt səpirik.
220 dərəcədə qızdırılmış sobada üzü qızaranadək bişiririk.
Nuş olsun!









Vətən haqqında bayatılar
Arzuolunmaz hamiləlik
Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
Qaravəllilər
Ehtiraslı öpüşmək üçün bunlara mütləq əməl edin
İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
Zibilə atılan bu meyvə qabığı qırmızı ətdən 100 dəfə daha faydalıdır
Telefonu tualetə əsla aparmayın - 10 səbəb
Nadir xanımı və yeni doğulan nəvəsi ilə - Foto
Masterşef'in iştirakçısı qəza törətdi
ABŞ-də mətbəx mebeli ilə əlaqəli təhlükəli xəstəlik AŞKARLANDI
Dünyada ölümcül qrip sürətlə yayılır: nə məlumdur?
Baş ağrısını tez aradan qaldırmaq üçün sadə ÜSUL