sebet.az onlayn maqazin

Asan qozlu peçenye. Resept

Asan qozlu peçenye. ReseptMəhsullar:
- 1 stəkan qoz (və ya fındıq, pustə və s.)
- 1 stəkan un
- 1 yumurta
- 1/4 stəkan nişasta (kraxmal)
- 1/2 stəkan şəkər tozu
 - 1/2 ç.q. vanil
- 2-3 x.q. soyuq süd
Hazırlanması:
Un, şəkər tozu və qozu blenderdə birlikdə qarışdırın.
Yumurta və vanil əlavə edin, qarışdırın.
Süd əvalə edin, qarışdırın, xəmir qatın.
Xəmiri "kolbasa" formasında yayın, tikələrə doğrayın, bir az yastıladın.
Formaya yağ çəkin, peçenyeləri düzün.
Peçenyeni qabaqcadan 180—190° С qədər qızdırılmış sobada 12-15 dəqiqə ərzində bir az qızarana qədər bişirin.
Peçenyeni soyudun, üzərinə pudra səpin.
Nuş olsun!
Evdarliq.az

Mətbəx     Baxılıb: 64   Tarix: 26 mart 2019
f Paylaş
Şərh yazmaq üçün sayta daxil olun.


DİGƏR XƏBƏRLƏR


sebet.az onlayn maqazin mp3 yukle
Mp3 yukle sayti


turlar.az
avia biletler

geyimler toy makiyaji sekilleri kosmetika mehsullari qis geyimləri 2019 qadın məsləhətxanaları səyahət kolbasa hazirlanmasi aliment almaq xeberler son xeberler kosmetika gozellik ariqladan bitki caylari