Badımcan farşla sobada

Badımcan farşla sobadaMəhsullar:
- 3 badımcan (500 qr)
- 300 qr farş
- 3 pomidor
- 2 soğan
- 3 diş sarımsaq
- 100 qr holland pendiri
- bitki yağı, duz, istiot
Hazırlanması:
1. Badımcanları uzununa 2 hissəyə bölün, içini oyun, duz vurun, 30 dəqiqə saxlayın, sonra soyuq suda yuyun.
2. Badımcan "ətini" soyuq duzlu suda 30 dəqiqə saxlayın, sıxın, xırda doğrayın.
3. Soğanı və sarımsağı xırda doğrayın.
4. Pomidorları soyun, xırda doğrayın.
5. Soğanı və sarımsağı bitki yağında qızardın, farş əlavə edin, 10 dəqiqə qızardın.
6. Doğranmış badımcan əlavə edin, 5 dəqiqə qızardın.
7. Pomidor əlavə edin, duz, istiot vurun, 5-7 dəqiqə qızardın.
8. Badımcanı farşla doldurun, üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş pendir səpin.
9. Sobanı 180 C qədər qızdırın, badımcanı 30-35 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 2141   Tarix: 26 mart 2019
f Paylaş


Turlar.az

Oxşar xəbərlər

.

ƏTLİ NOXUDLU SOUS, İSTİ YEMEK RESEPTLERİ

Resept. 250 q. ət,. 1 xörək qaşığı yumuru düyü,. 1 xörək qaşığı tamat,. Yarım stəkan noxud,. 2 ədəd soğan,. 2 ədəd kartof. Sarıkök,. 1 diş sarımsaq,. 1 xörək qaşığı un,. 4-5 xörək qaşığı su,. Qırmızı bibər tozu,. Ət otu,

.

Balıqdan buğlama resepti

Tərkibi. Nərə balığı və ya ağ balıq - 370 qr. Kartof - 115 qr. Baş soğan - 80 qr. Sarı alça - 60 qr. Duz - 0,4 qr. Döyülmüş qara istiot - 0,3 qr. Hazirlama qaydasi. Balıq təmizlənir, yuyulur və qurulanır. Kartof, soğan təmizlənir

.

Əsl kəllə-paça RESEPTİ

Qışda sümükləri, toxumaları, bədəni xaş və kəllə-paçadan başqa nə isidə bilər, nə canlandırar? Övladlarınızı bu milli yeməklərə alışdırın, sevdirin. Ərzaqlar:. - 2 ədəd mal (dana) ayağı. - su. - baş soğan. - duz. - yumr

.

Amosov pastası – zehin və ürək üçün təbii gücləndirici

Akademik Amosov əməliyyat olunan xəstələr üçün əməliyyatdan sonra orqanizmin tez surətdə bərpası və güclənməsi üçün gücləndirici qarışım tövsiyə edir. Mikroelementlər və minerallar qaynağı olan bu qarışımın reseptini təqdi

.

Badımcan Salatı

Fərqli dadı olan bu salatı hamıya hazırlamağı məsləhət görərdim. Əminəm ki, çox bəyəniləcək. Lazım olan ərzaqlar:. 4-5 ədəd orta boy badımcan. 3 ədəd pomidor. 1-2 ədəd bibər. 250 qr toyuq döş əti. keşniş. şüyüd. bitki yağı

.

Bulkada julyen

Tərkibi. 2 ədəd bulka (hamburger bulkası). 5 ədəd göbələk. 1 ədəd toyuq filesi. 100 qr Holland pendiri. 400 ml süd. 4 xörək qaşığı un. 30 qr kərə yağı. duz. istiot. Hazirlama qaydasi. Öncə toyuq filesini xırda kub şəklind

.

Qat-qat xəmir ilə göbələkli, farş ətli piroq

Yumşaq qat-qat xəmirdən müxtəlif cürə yeməklər hazırlaya bilərsiniz. Qeyd edək ki, qat-qat xəmir mağazalarda hazır satılır. İstəsəniz evdə də hazırlaya bilərsiniz. Tezliklə qat-qat xəmirin resepti də saytımızda hazır olacaq

.

Ev şəraitində pendirin hazırlanma qaydası

Lazım olan məhsullar:. 3 litir süd. 300 qram xama. 2 ədəd yumurta. 1 yemək qaşığı duz. Qeyd edək ki, bu reseptlə 600 qram pendir hazırlanır. Hazırlanma qaydasını videoda izləyin. Nuş olsun!

.

Düyü Salatı

Ərzaqlar. 2 kasa düyü. 1 kasa qarışıq yaşıl noxud. 2 budaq təzə soğan. ½ dəstə cəfəri. 8-10 ədəd gavalı turşusu. 1 kasa dənələnmiş qarğıdalı. 2 st. limon suyu. Zeytun yağı, duz, pul bibər. Hazırlanması. Təzə soğan və cəfər

turlar.az

geyim şəkilləri adlarin menasi qadın geyimi qadin dunyasi kulinariya makiyaj qrip haqqında intim məktəb kosmetika lakonizim qu quşu tut ağacı tutdudu rus dilin nece orenek seksi