Bal ilə massaj. SELLÜLİTə son!

Bal ilə massaj. SELLÜLİTə son! Sellülit bir çox qadınları narahat edən kosmetik defektdir. Təbii balın köməyi ilə sellüliti xeyli azaltmaq və dərini daha hamar etmək mümkündür.  
Bal ilə masaj - ilkin başlayan sellülitin müalicəsi üçün çox xeyirli üsul hesab olunur.
Bal orqanizmdən toksinlərin xaric edilməsinə kömək edir. Kurs müalicəsi 15 masajdan ibarət olub, günaşırı olaraq 5-10 dəqiqə ərzində aparılır. İstifadə edilən təbii bal xarlanmış şəkildə olmamalıdır. Bala aromatik yağları (limon, adaçayı, pozmarin, lavanda, darçın və s.) əlavə etmək olar (1 çay qaşığı bal + 5 damcı yağ və ya yağların qarışığı).
Bal ilə yağları masajdan bilavasitə əvvəl qarışdırırlar. Bu məqsədlə bir neçə yağdan istifadə edilirsə, əvvəlcə yağları bir-biri ilə qarışdırır, sonra isə üzərinə bal əlavə edərək bir daha yaxşı-yaxşı qarışdırırlar. Balı əllərin ovuc hissəsinə çəkin və onları sıx şəkildə dəriyə "yapışdırın". Sonra isə kəskin hərəkətlə ovuclarınızı dərinin üzərindən qaldırın. Bu cür döyəcləyici hərəkətlər tədricən daha kəskin və güclü olmalıdır. Masajın ilk seansları zamanı bəzi narahatlıqlar ola bilər. Lakin sonradan dəri bu proseduraya uyğunlaşdığı üçün masaj yüngül keçir.
Masajdan sonra balın qalıqlarını yumşaq hamam lifindən istifadə etməklə ilıq su ilə yuyub dəriyə sellülitə qarşı olan krem çəkirlər.
Evdarliq.Az

Mətbəx     Baxılıb: 2616   Tarix: 24 may 2019
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Amosov pastası – zehin və ürək üçün təbii gücləndirici

Akademik Amosov əməliyyat olunan xəstələr üçün əməliyyatdan sonra orqanizmin tez surətdə bərpası və güclənməsi üçün gücləndirici qarışım tövsiyə edir. Mikroelementlər və minerallar qaynağı olan bu qarışımın reseptini təqdi

.

Qaraciyərin dadlı bişirilməsinin QAYDALARI

Qaraciyəri dadlı bişirmək üçün bəzi vacib qaydaları bilmək lazımdır. 1. İlk növbədə qaraciyər təzə olmalıdır. Yaxşı qaraciyər yumşaq, elastik, nəm və parlaq olur. Qaraciyərin üzərində qan laxtaları, yaşıl ləkələr olmamalıdır

.

Badımcan Salatı

Fərqli dadı olan bu salatı hamıya hazırlamağı məsləhət görərdim. Əminəm ki, çox bəyəniləcək. Lazım olan ərzaqlar:. 4-5 ədəd orta boy badımcan. 3 ədəd pomidor. 1-2 ədəd bibər. 250 qr toyuq döş əti. keşniş. şüyüd. bitki yağı

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Pendirli, göyərtili fəsəlinin resepti - Video resept

Tərkibi:. 600qr un (200qr-lıq stəkanla 4stəkan dolu 5 ci stəkanın 3 ). 400ml ilıq su 2 stəkan. 8 qram yaş maya (quru 1 silə çay qaşığı). İçliyi üçün:. 250qr ağ pendir. hərəsindən 1 dəstə- keşniş,şüyüd, göy soğan və yarı

.

Kəsmikli Bananli Tort

Ərzaqlar. 4 yumurta . 350 qram şəkər . 180 qram un . 5 xörək q. kakao tozu . 1 paket qabartma tozu . 4 xörək q. qaynar su . 250 qram kəsmik . 15 qram jelatin . 500 qram 33 %-li qaymaq . 4 ədəa banan . 100 qram tünd şokolad

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

.

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması. Author: Selcan Xatun. Category: Ət Yeməkləri. Cuisine: Azərbaycan Mətbəxi. Yields:. 1 Serving. Qədim və zəngin Azərbaycan mətbəxinin adından və dadından xəbərsiz olduğumuz bölgələrin

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

turlar.az

maskalar gelinlikler toy makiyajlari kartof qizartmasi hazirlanmasi dirnaq uzatmaq yollari hüquqşünas xina yaxdi sozleri kosmetika dolca qizlar aybawi nagillar hakisdalar