Çox şık, çox məmnun: Kremli toyuq resepti

Çox şık, çox məmnun: Kremli toyuq reseptiKremli toyuq resepti üçün maddələr
Toyuq üçün:
3
nömrə
toyuq budu
5
yemək qaşığı
zeytun yağı
2 -ci
diş
sarımsaq
bir
çay qaşığı
quru kəklikotu
bir
desert qaşığı
limon qabığı
bir
desert qaşığı
duz
bir
çay qaşığı
qara istiot
Sos üçün:
bir
paket
krem
150
qram
göbələk
bir
yemək qaşığı
kərə yağı
bir
çay qaşığı
duz
bir
çay qaşığı
qara istiot
Kremi soyuq əlavə edin və krem ​​əlavə etdikdən sonra ona duz və istiot əlavə etməyin. Kreminizin kəsilməsinə səbəb ola bilərsiniz. Vaxtınız varsa, toyuqlarınızı ən azı 1 saat və maksimum 1 gün soyuducuda saxlayaraq marinatlayın. İstəyirsinizsə, incə kəsilmiş toyuq göğsünü sote edərək reseptimizi sınaya bilərsiniz.

Kremi az -az əlavə etdiyinizə əmin olun. Göbələkləri bişirərkən diqqətli olun ki, qarışdıraraq aşağı istilikdə bişirin.

Kremli toyuq resepti necə hazırlanır?
Toyuğu zeytun yağı, limon qabığı, sarımsaq, ədviyyat və duz ilə yaxşıca qarışdırın. Vaxtınız varsa, marinat etmək üçün ən azı 1 saat soyuducuda saxlayın. Vaxtınız yoxdursa, pişirmə mərhələsinə keçin.
Çuqun tavanıza zeytun yağı əlavə edin. Toyuğu hər iki tərəfi gözəl qızarana qədər bişirin və kənara qoyun.
Sonra tavaya bir az daha yağ əlavə edin və göbələkləri duz və istiotla yaxşıca qızardın.
Sonra kremi az -az əlavə edin. Kremin bir qədər qalınlaşması üçün qarışdırın.
Əvvəlcədən bişmiş toyuğu sousa qoyun və bu şəkildə daha bir neçə dəqiqə bişirin. Sonra sobadan çıxarın və isti xidmət edin.

Mətbəx     Baxılıb: 30591   Tarix: 12 oktyabr 2021
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

.

Ev Sayağı kumpir resepti

Tərkibi. Kartof – 3 ədəd (böyük olsa daha yaxşı olar). Kök – 1 ədəd. Yumurta – 2 ədəd. Xiyar turşusu – 1 ədəd. Yaşıl noxud (konservləşdirilmiş) – 60 qram. Qarğıdalı (konservləşdirilmiş) – 60 qram. Pomidor – 1 ədəd. Mayonez

.

ƏTLİ NOXUDLU SOUS, İSTİ YEMEK RESEPTLERİ

Resept. 250 q. ət,. 1 xörək qaşığı yumuru düyü,. 1 xörək qaşığı tamat,. Yarım stəkan noxud,. 2 ədəd soğan,. 2 ədəd kartof. Sarıkök,. 1 diş sarımsaq,. 1 xörək qaşığı un,. 4-5 xörək qaşığı su,. Qırmızı bibər tozu,. Ət otu,

.

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi üçün Tərkibi. toyuq barabanı. limon. Narıncı. diş. sarımsaq. çay qaşığı. duz. bir. çay qaşığı. qara istiot. bir. çay qaşığı. zerdeçal. bir. desert qaşığı. yer qırmızı bibər. Narıncı. təz

.

Düyü Salatı

Ərzaqlar. 2 kasa düyü. 1 kasa qarışıq yaşıl noxud. 2 budaq təzə soğan. ½ dəstə cəfəri. 8-10 ədəd gavalı turşusu. 1 kasa dənələnmiş qarğıdalı. 2 st. limon suyu. Zeytun yağı, duz, pul bibər. Hazırlanması. Təzə soğan və cəfər

.

Bulkada julyen

Tərkibi. 2 ədəd bulka (hamburger bulkası). 5 ədəd göbələk. 1 ədəd toyuq filesi. 100 qr Holland pendiri. 400 ml süd. 4 xörək qaşığı un. 30 qr kərə yağı. duz. istiot. Hazirlama qaydasi. Öncə toyuq filesini xırda kub şəklind

.

Gül kələmi pendirlə

Gül kələmi ən faydalı tərəvəzlərdən biridir. Təəssüf ki, bizdə bu tərəvəzdən az istifadə olunur. Bu gün biz sizə çox dadlı və faydalı yemək reseptini təqdim edirik - gül kələmi pendirlə. Lazım olan məhsullar:. - gül kələm

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

.

Yumurtalı ət ruleti (foto resept)

Tərkibi:. Farş- 500 q. Soğan- 1 ədəd. Sarımsaq- 1 diş. "Best cow" kərə yağı- 50 q. Şüyüd- 1 dəstə. Yumurta- 3 ədəd. Duz-istiot. Hazırlanması:. Soğanı xırda-xırda doğrayıb kərə yağında ızarana qədər bişiririk. Soğanı

turlar.az

həkim məsləhəti aksessuarlar toy makiyaji sekilleri kişi geyimləri 2025 xina ucun bayatilar dil haqqinda atalar sozu silikon dodaq kosmetika gulmeli hakista oxatan rus dilini öyrənək 2 ci dərs qaynanaya aid yemek reseptleri