Buğlama
Ərzaqlar:
3 kq sümüklü qoyun əti
3 st su
3 ədəd pomidor
2 ədəd baş soğan
1 ədəd şirin bibər
2 x.q əridilmiş kərə yağı
Duz
Istiot
Hazırlanması:
Əti yuyub təmizlədikdən sonra qazana töküb üzünə suyu töküb bişməyə qoyuruq.
Qaynamağa başlayanda kəfini yığırıq. Sonra üstünə az duz səpirik.
Soğanı, bibəri və pomidoru yuyub təmizlədikdən sonra xırda doğrayırıq.
Ət yarım saat qaynadıqdan sonra ortasına soğanı tökürük.
10-15 dəqiqə sonra pomidor ilə bibəri də tökürük.
Duz və istiotunu da əlavə edib hazır olana qədər bişiririk. Yeməyin az suyu qalır.
Nuş olsun!









Şakira və övladlarından yeni - FOTOLAR
Tolik:' Xalq üçün nə etmisən ki, fəxri ad istəyirsən?
Gün ərzində neçə stəkan kofe içmək olar?
Anemiya yarada biləcək xəstəlik açıqlanıb
Dəri xərçəngindən bu sadə üsulla qorunmaq olar
Orqanizm üçün ən "zərərsiz" spirtli içki
Xalq artisti 'Görüşək'in remiks variantını təqdim edib - AUDİO
Bunları yesəniz, şirniyyatı unudacaqsınız
Dünyada ilk dəfə hamilə qadın qarın boşluğu açılmadan əməliyyat olundu
Spirtli içki ürək sağlamlığına belə təsir edir
50 yaşdan yuxarı insanlar bu vitamini İÇSİN
Nə çovdar, nə də kəpəkli… Ən sağlam çörək bunlar imiş
Ülviyyənin öldüyünə hələ də inana bilmirəm' - Xalq artisti
Çinarə ilk konsertini verdi - FOTOLAR
Məşhur aktrisa anası ilə tərəf müqabili olacaq