Ciyərli blinçik

Ciyərli blinçikƏrzaqlar: Ciyərli blinçik

Blinçik üçün:

2,5 st süd
1 st un
2-3 ədəd yumurta
1/2 x.q şəkər tozu
1/4 x. q duz 
1 x.q bitki yağı
Qızartmaq üçün 5-6 x.q b.yağı
Pambıq

Ciyərli blinçikİçlik üçün:  

500 q qiymə ciyər 
Ciyərli blinçik
3 baş soğan
2 x.q əridilmiş kərə yağı
Duz Hazır blinçikləri qızartmaq üçün bitki yağı

Hazırlanması:

Blinçiki hazırlamaq üçün bax. Blinçikin hazırlanması

Soğanı doğrayırıq.

Ciyərli blinçikSoğana yağ və duz töküb qovururuq.

Ciyərli blinçikQovrulmuş soğanın üstünə doğranmış ciyəri əlavə edirik.

Ciyərli blinçikCiyər hazır olana qədər bişiririk.

Ciyərli blinçikSoyuduqdan sonra ət maşınından keçiririk.

Ciyərli blinçikHazır blinçiklərin birini götürüb içinə 1 x.q dolu ciyər qovurması qoyub şəkildəki kimi bükürük.

Ciyərli blinçikCiyərli blinçikCiyərli blinçikCiyərli blinçikBükülmüş blinçiklərin yağda hər iki üzünü qızardırıq.

Nuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 9788   Tarix: 07 oktyabr 2013
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Pendirli, göyərtili fəsəlinin resepti - Video resept

Tərkibi:. 600qr un (200qr-lıq stəkanla 4stəkan dolu 5 ci stəkanın 3 ). 400ml ilıq su 2 stəkan. 8 qram yaş maya (quru 1 silə çay qaşığı). İçliyi üçün:. 250qr ağ pendir. hərəsindən 1 dəstə- keşniş,şüyüd, göy soğan və yarı

.

Balıqdan buğlama resepti

Tərkibi. Nərə balığı və ya ağ balıq - 370 qr. Kartof - 115 qr. Baş soğan - 80 qr. Sarı alça - 60 qr. Duz - 0,4 qr. Döyülmüş qara istiot - 0,3 qr. Hazirlama qaydasi. Balıq təmizlənir, yuyulur və qurulanır. Kartof, soğan təmizlənir

.

Ləzzətli və Ətirli Almalı Ördək Filesi

Restoranların menyusunda ördək ətindən hazırlanan dadlı və bahalı bir yemək növü. Lakin bu yeməyi restoranda yemək üçün xeyli miqdarda pul ödəməli olacaqsınız. Ördək filesi alma ilə inanılmaz dərəcədə ləzzətli, şirəli v

.

Amosov pastası – zehin və ürək üçün təbii gücləndirici

Akademik Amosov əməliyyat olunan xəstələr üçün əməliyyatdan sonra orqanizmin tez surətdə bərpası və güclənməsi üçün gücləndirici qarışım tövsiyə edir. Mikroelementlər və minerallar qaynağı olan bu qarışımın reseptini təqdi

.

Bulqur salatı (Kısır)

Türkiyədə hansı məclisə getsən, hardasa 90 faizində kısır adlı salatı süfrədə görə bilərsiniz. Elə Türkiyədən kənarda yaşayan türklərin süfrələrində də. Mən onu birinci dəfə dadandan sonra o qədər bəyənmişəm ki, Türk məclislərin

.

Qaraciyərin dadlı bişirilməsinin QAYDALARI

Qaraciyəri dadlı bişirmək üçün bəzi vacib qaydaları bilmək lazımdır. 1. İlk növbədə qaraciyər təzə olmalıdır. Yaxşı qaraciyər yumşaq, elastik, nəm və parlaq olur. Qaraciyərin üzərində qan laxtaları, yaşıl ləkələr olmamalıdır

.

Toyuqlu Qat-Qat Piroq

Əvvəlcə pendirli qarışıqdan 4 nazik biskvit hazırlanır. Sonra bu biskvitlərin arasına toyuqdan və ya hind quşundan hazırlanan farş yayılır, piroq folqa kağızına bükülür və sobaya verilir. Nəticədə ortaya maraqlı bir yemə

.

Qədim yeməyimiz xaşlama resepti

Tərkibi:. 1 kq sümüklü ət (qoyun,quzu və ya mal). 5 ədədsoğan. 7 ədəd kartof. 3-4 ədəd bolqar bibəri. 2-3 ədəd pomidor. 2 ədəd dəfnə yarpağı. 1 çimdik qırmızı acı bibər tozu. duz, istiot. Hazırlanması:. İlk öncə ətı doğrayı

.

ƏTLİ NOXUDLU SOUS, İSTİ YEMEK RESEPTLERİ

Resept. 250 q. ət,. 1 xörək qaşığı yumuru düyü,. 1 xörək qaşığı tamat,. Yarım stəkan noxud,. 2 ədəd soğan,. 2 ədəd kartof. Sarıkök,. 1 diş sarımsaq,. 1 xörək qaşığı un,. 4-5 xörək qaşığı su,. Qırmızı bibər tozu,. Ət otu,

turlar.az

qadin dunyasi qis geyimləri 2025 yay kolleksiyasi düzgün makiyaj qadın sağlamlığı qadın və təhsil qizliq perdesinin berpasi kosmetika pehriz azerbaycanli is adami amerikada gullelendi bürcler banan baldiz