Ciyərli blinçik

Ciyərli blinçikƏrzaqlar: Ciyərli blinçik

Blinçik üçün:

2,5 st süd
1 st un
2-3 ədəd yumurta
1/2 x.q şəkər tozu
1/4 x. q duz 
1 x.q bitki yağı
Qızartmaq üçün 5-6 x.q b.yağı
Pambıq

Ciyərli blinçikİçlik üçün:  

500 q qiymə ciyər 
Ciyərli blinçik
3 baş soğan
2 x.q əridilmiş kərə yağı
Duz Hazır blinçikləri qızartmaq üçün bitki yağı

Hazırlanması:

Blinçiki hazırlamaq üçün bax. Blinçikin hazırlanması

Soğanı doğrayırıq.

Ciyərli blinçikSoğana yağ və duz töküb qovururuq.

Ciyərli blinçikQovrulmuş soğanın üstünə doğranmış ciyəri əlavə edirik.

Ciyərli blinçikCiyər hazır olana qədər bişiririk.

Ciyərli blinçikSoyuduqdan sonra ət maşınından keçiririk.

Ciyərli blinçikHazır blinçiklərin birini götürüb içinə 1 x.q dolu ciyər qovurması qoyub şəkildəki kimi bükürük.

Ciyərli blinçikCiyərli blinçikCiyərli blinçikCiyərli blinçikBükülmüş blinçiklərin yağda hər iki üzünü qızardırıq.

Nuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 9769   Tarix: 07 oktyabr 2013
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Toyuqlu Qat-Qat Piroq

Əvvəlcə pendirli qarışıqdan 4 nazik biskvit hazırlanır. Sonra bu biskvitlərin arasına toyuqdan və ya hind quşundan hazırlanan farş yayılır, piroq folqa kağızına bükülür və sobaya verilir. Nəticədə ortaya maraqlı bir yemə

.

Bulkada julyen

Tərkibi. 2 ədəd bulka (hamburger bulkası). 5 ədəd göbələk. 1 ədəd toyuq filesi. 100 qr Holland pendiri. 400 ml süd. 4 xörək qaşığı un. 30 qr kərə yağı. duz. istiot. Hazirlama qaydasi. Öncə toyuq filesini xırda kub şəklind

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Şəfaverici Itburnu Içkisi – Resept

E vitamini ilə zəngin olan itburnu bitkisinin dəri üçün də faydalı olduğu məlum olub. Hətta bir çox dəriyə qulluq vasitələrinin tərkibinə itburnu ekstraktı və yağı əlavə edilir. Bu bitkini olduğu kimi yemək bir qədər çətindir

.

Qədim yeməyimiz xaşlama resepti

Tərkibi:. 1 kq sümüklü ət (qoyun,quzu və ya mal). 5 ədədsoğan. 7 ədəd kartof. 3-4 ədəd bolqar bibəri. 2-3 ədəd pomidor. 2 ədəd dəfnə yarpağı. 1 çimdik qırmızı acı bibər tozu. duz, istiot. Hazırlanması:. İlk öncə ətı doğrayı

.

Tuna balıqlı sendviç

Tərkibi. 50 qr konservləşdirilmiş Tuna balığı. 3 xörək qaşığı mayonez. 1 bibər. 1 soğan. duz. istiot. 1-2 pomidor. dilimlənmiş çörək. holland pendiri. 1 xörək qaşığı limon suyu. Hazirlama qaydasi. Tuna balığını konservdə

.

Ləzzətli və Ətirli Almalı Ördək Filesi

Restoranların menyusunda ördək ətindən hazırlanan dadlı və bahalı bir yemək növü. Lakin bu yeməyi restoranda yemək üçün xeyli miqdarda pul ödəməli olacaqsınız. Ördək filesi alma ilə inanılmaz dərəcədə ləzzətli, şirəli v

.

Mövsümi şorba: Düyü Yoğurt Şorbası Resepti

Pirinç Yoğurt Şorbası Resepti üçün Tərkibi. 2 -ci. litr. Bu. 5-6. yemək qaşığı. düyü. bir. yemək qaşığı (yığma). Şöhrət. bir. nömrə. yumurta. 1.5. su şüşəsi. qatıq. 2 -ci. çay qaşığı. duz. bir. desert qaşığı. quru nanə. Yuxarıdakıla

.

Cinnabon – Darçınlı bulka resepti

Hamının sevdiyi darçınlı bulkaların adı bütün dünyada məşhur olan Cinnabon şirkəti ilə əlaqəlidir. Cinnabon – "cinnamon" ingilis dilindən darçın, "bone" – latın dilindən yaxşı deməkdir. 1985-ci ildə at

turlar.az

yay geyimləri 2025 gözəllik məhsulları makiyaj etmek qaydalari hicablar dil haqqinda atalar sozleri aybaşı sikli qadınlar və kişilər kosmetika gözəllik ikizler dolça novruz hakistalari kahfe kali