Çox dadlı LANGET resepti

Çox dadlı LANGET reseptiXanim.az saytı sizinlə çox dadalı langet reseptini bölüşəcək
Langet – mal ətinin uzun və incə şəkildə doğranmış və tavada hər iki tərəfli qızardılmış formasıdır.Langeti bişirərkən doğradığımız ətin forması sanki dilə bənzəyir.Məhz elə fransız dilindən tərcümədə də langet – dil mənasını verir.
Langetin hazırlanma qaydası ilə sizi də tanış edək.

Lazım olan ərzaqlar :
Can əti
Sarımsaq və ya sarımsaqdan ibarət qarışıq toz
Mayonez
Qatıq
Duz
Istiot
Yağ

Hazırlanma qaydası :
İlk öncə ətləri nazik və uzun şəkildə doğrayırıq.Ətləri xüsusi ət döyən çəkiclə döyəcləyirik və hər iki tərəfinə duz, istiot vururuq.Sonra isə ət üçün sous hazırlayırıq.Qatıq, mayonez və sarımsaqdan ibarət qarışığı bir qaba töküb qarışdırırıq.Qarışdırdıqdan sonra bu kütləni ətin üzərinə töküb yaxşıca hamısını qarışdırırıq.Ət sousu daha yaxşı canına çəkməsi üçün onları bir boşqabda üst – üstə yığırıq.Daha sonra tavanı qızdırırıq və içərisinə yağ əlavə edirik.Yağ qızdıqdan sonra ətləri içərisinə yığırıq və qapaqla ağzını bağlayıb orta istilikdə ətləri bişiririk.Lakin arada ətləri çevirməyi unutmuruq.Ət qızardıqdan sonra isə yeməyimiz hazırdır.
NUŞ OLSUN!
Aile.fenomen.az

Mətbəx     Baxılıb: 18678   Tarix: 09 dekabr 2017
f Paylaş

Ustalar.az ustalar sayti

Oxşar xəbərlər

.

Ləzzətə hopdurulmuşdur: Fan Kartof Resepti

Fan Kartof Resepti üçün Tərkibi. 4. orta ölçü. kartof. 5. yemək qaşığı. kərə yağı. bir. diş. sarımsaq. bir. desert qaşığı. duz. 3-4. filial. rozmarin (istədiyiniz kimi). bir. çay qaşığı. təzə doğranmış qara bibər. İkinc

.

Qat-qat xəmir ilə göbələkli, farş ətli piroq

Yumşaq qat-qat xəmirdən müxtəlif cürə yeməklər hazırlaya bilərsiniz. Qeyd edək ki, qat-qat xəmir mağazalarda hazır satılır. İstəsəniz evdə də hazırlaya bilərsiniz. Tezliklə qat-qat xəmirin resepti də saytımızda hazır olacaq

.

Balıqdan buğlama resepti

Tərkibi. Nərə balığı və ya ağ balıq - 370 qr. Kartof - 115 qr. Baş soğan - 80 qr. Sarı alça - 60 qr. Duz - 0,4 qr. Döyülmüş qara istiot - 0,3 qr. Hazirlama qaydasi. Balıq təmizlənir, yuyulur və qurulanır. Kartof, soğan təmizlənir

.

Yumurtalı ət ruleti (foto resept)

Tərkibi:. Farş- 500 q. Soğan- 1 ədəd. Sarımsaq- 1 diş. "Best cow" kərə yağı- 50 q. Şüyüd- 1 dəstə. Yumurta- 3 ədəd. Duz-istiot. Hazırlanması:. Soğanı xırda-xırda doğrayıb kərə yağında ızarana qədər bişiririk. Soğanı

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

.

Ev Sayağı kumpir resepti

Tərkibi. Kartof – 3 ədəd (böyük olsa daha yaxşı olar). Kök – 1 ədəd. Yumurta – 2 ədəd. Xiyar turşusu – 1 ədəd. Yaşıl noxud (konservləşdirilmiş) – 60 qram. Qarğıdalı (konservləşdirilmiş) – 60 qram. Pomidor – 1 ədəd. Mayonez

.

Ev şəraitində pendirin hazırlanma qaydası

Lazım olan məhsullar:. 3 litir süd. 300 qram xama. 2 ədəd yumurta. 1 yemək qaşığı duz. Qeyd edək ki, bu reseptlə 600 qram pendir hazırlanır. Hazırlanma qaydasını videoda izləyin. Nuş olsun!

.

Qədim yeməyimiz xaşlama resepti

Tərkibi:. 1 kq sümüklü ət (qoyun,quzu və ya mal). 5 ədədsoğan. 7 ədəd kartof. 3-4 ədəd bolqar bibəri. 2-3 ədəd pomidor. 2 ədəd dəfnə yarpağı. 1 çimdik qırmızı acı bibər tozu. duz, istiot. Hazırlanması:. İlk öncə ətı doğrayı

.

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması. Author: Selcan Xatun. Category: Ət Yeməkləri. Cuisine: Azərbaycan Mətbəxi. Yields:. 1 Serving. Qədim və zəngin Azərbaycan mətbəxinin adından və dadından xəbərsiz olduğumuz bölgələrin

turlar.az

sonxeber.az yay kolleksiyasi kosmetoloq qaşların formalari zara ayaqqabilari 2024 vətən bayatıları qlazok pehriz kosmetika dieta novruz bayramina aid hakisdalar webnem tovuzlu efsane burclər