Çox dadlı: Toyuq köftesi resepti
Toyuq köftesi resepti üçün maddələr
3
nömrə
toyuq döşü
(yuvarlandı)
bir
nömrə
soğan
(planlı)
bir
çay qaşığı
duz
1/2
çay qaşığı
qara istiot
1/2
çay qaşığı
kimyon
1/2
çay qaşığı
çili bibəri
2 -ci
nömrə
fillo xəmiri
(yarıya bölün)
Sos üçün:
bir
yemək qaşığı
tomat pastası
1.5
su şüşəsi
isti su
bir
çay qaşığı
duz
4
yemək qaşığı
maye yağ
bir
desert qaşığı
Nanə
Yuxarıdakılar üçün:
bir
su şüşəsi
çırpılmış qatıq
2 -ci
yemək qaşığı
kərə yağı
1.5
çay qaşığı
çili bibəri
bir
ovuc
doğranmış cəfəri
Toyuq köftəsi resepti necə hazırlanır?
Rondodan keçirdiyiniz kıyılmış ətləri qızardılmış soğan, duz, istiot, kimyon və çili lopası ilə yoğurun.
bir
Xəmiri tezgahın üstünə qoyun və yarıya bölün. Uzun hissəni 1 düym qalınlığında qatlayın.
yufkali2
Toyuq ətini filonun üzərinə zolaqlara qoyun və rulonla sarın. Rulondan 2 düym qalınlığında parçaları kəsin.
yufkali3
Kəsilmiş parçaları yay formalı bir tort qabına və ya yuvarlaq bir çuxura qoyun. Fırında 185 dərəcə qızıl qəhvəyi qədər 35 dəqiqə bişirin.
yufkali4
Tomat pastası, su, nanə və yağı bir qazanda qaynadın. Hazırladığınız sousu sobada bişmiş ravioli üzərinə tökün və başqa 10 dəqiqə bişirin.
yufkali5
Fırında qızardılmış ravioli üzərinə çırpılmış qatıq və qızardılmış bibər yağı tökün və isti xidmət edin. Nuş olsun!









İlhamə xanım çox qəlblər qırıb, ona görə də...' - Röya
O gedəndən zaman mənim üçün dayanıb
Dünyanın başqa ölkələrinə gedəndə məni tanıyan insanları görmək çox xoşdur' - Xalq artisti
Son zamanlar "8-12" yaş arası uşaqlarda bel və boyun ağrılarının səbəbi
Kompüter qarşısında uzun müddət oturmağın zərərləri
Darçınlı suyun möcüzəvi təsiri
Namiqdən atası ilə bağlı paylaşım - FOTO
Aspirin hamilələr üçün faydalıdır?
Ajda Pekkan villasının təmirinə 30 milyon xərclədi
Qazaxıstanda musiqiçilər arasında dava düşdü - Müğənninin burnu sındı
Çarpıntı'final qərarı aldı
Şəbnəm Tacirin oğlunun nişanına getmədi
Ziyansız kimi görünüb, zəhər saçan içkilər açıqlandı
Ömrü uzadan 10 qida açıqlandı - Daim yeyənlər həkimə getmir
Beyni məhv edən qidalar açıqlandı - Hər gün yeyirik