Çox dadlı: Toyuq köftesi resepti

Çox dadlı: Toyuq köftesi reseptiToyuq köftesi resepti üçün maddələr

3
nömrə
toyuq döşü
(yuvarlandı)
bir
nömrə
soğan
(planlı)
bir
çay qaşığı
duz
1/2
çay qaşığı
qara istiot
1/2
çay qaşığı
kimyon
1/2
çay qaşığı
çili bibəri
2 -ci
nömrə
fillo xəmiri
(yarıya bölün)
Sos üçün:
bir
yemək qaşığı
tomat pastası
1.5
su şüşəsi
isti su
bir
çay qaşığı
duz
4
yemək qaşığı
maye yağ
bir
desert qaşığı
Nanə
Yuxarıdakılar üçün:
bir
su şüşəsi
çırpılmış qatıq
2 -ci
yemək qaşığı
kərə yağı
1.5
çay qaşığı
çili bibəri
bir
ovuc
doğranmış cəfəri

Toyuq köftəsi resepti necə hazırlanır?
Rondodan keçirdiyiniz kıyılmış ətləri qızardılmış soğan, duz, istiot, kimyon və çili lopası ilə yoğurun.
bir
Xəmiri tezgahın üstünə qoyun və yarıya bölün. Uzun hissəni 1 düym qalınlığında qatlayın.
yufkali2
Toyuq ətini filonun üzərinə zolaqlara qoyun və rulonla sarın. Rulondan 2 düym qalınlığında parçaları kəsin.
yufkali3
Kəsilmiş parçaları yay formalı bir tort qabına və ya yuvarlaq bir çuxura qoyun. Fırında 185 dərəcə qızıl qəhvəyi qədər 35 dəqiqə bişirin.
yufkali4
Tomat pastası, su, nanə və yağı bir qazanda qaynadın. Hazırladığınız sousu sobada bişmiş ravioli üzərinə tökün və başqa 10 dəqiqə bişirin.
yufkali5
Fırında qızardılmış ravioli üzərinə çırpılmış qatıq və qızardılmış bibər yağı tökün və isti xidmət edin. Nuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 1978   Tarix: 11 sentyabr 2021
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Qaraciyərin dadlı bişirilməsinin QAYDALARI

Qaraciyəri dadlı bişirmək üçün bəzi vacib qaydaları bilmək lazımdır. 1. İlk növbədə qaraciyər təzə olmalıdır. Yaxşı qaraciyər yumşaq, elastik, nəm və parlaq olur. Qaraciyərin üzərində qan laxtaları, yaşıl ləkələr olmamalıdır

.

Balqabaq yeməyi resepti üçün maddələr 5 nömrə orta balqabaq bir nömrə orta soğan 3 diş sarımsaq 4 yemək qaşığı zeytun yağı bir nömrə böyük pomidor 1/2

Balqabağın toxumlu hissələrini yemək hazırlayarkən istifadə etməyin, çünki yeməyi sulandırmaz. Rəndələnmiş balqabaqlı balqabağın hazırlanmasında da istifadə edə bilərsiniz. İstəsəniz balqabağı yarıya bölün. Tava içərisin

.

Pendirli, göyərtili fəsəlinin resepti - Video resept

Tərkibi:. 600qr un (200qr-lıq stəkanla 4stəkan dolu 5 ci stəkanın 3 ). 400ml ilıq su 2 stəkan. 8 qram yaş maya (quru 1 silə çay qaşığı). İçliyi üçün:. 250qr ağ pendir. hərəsindən 1 dəstə- keşniş,şüyüd, göy soğan və yarı

.

Qarğıdalı keksi

Tərkibi. 1 litr süd. 250 qr qarğıdalı unu. 120 qr şəkər tozu. 50 qr yağ. 3 ədəd yumurta. ½ vanil çubuğu. 3-4 dilim təzə ananas (və ya konservi)

.

Toyuq əriştə şorbası

Hamı bilir ki, hamı sağlam olmaq üçün hər gün ilk yeməkləri yeməlidir. Toyuq şorbaları əla sağlam bir yemək seçimidir. Müxtəlif şorbalar var - düyü ilə, qarabaşaq yarması, əriştə və ya kartof ilə. İndi demək olar ki, hə

.

Kələm Salatı

Ərzaqlar. Kələm — 300 q. təzə pomidor — 4 əd. pendir (bərk sort) — 150 q. göyərti (şüyüd, cəfəri) — 50 q. duz – zövqə görə. mayonez. Hazırlanması. Kələm doğranır, duzlanır ,azacıq sıxılır ki bir qədər suyunu buraxsın. Pomidorla

.

Toyuqlu Qat-Qat Piroq

Əvvəlcə pendirli qarışıqdan 4 nazik biskvit hazırlanır. Sonra bu biskvitlərin arasına toyuqdan və ya hind quşundan hazırlanan farş yayılır, piroq folqa kağızına bükülür və sobaya verilir. Nəticədə ortaya maraqlı bir yemə

.

Əsl kəllə-paça RESEPTİ

Qışda sümükləri, toxumaları, bədəni xaş və kəllə-paçadan başqa nə isidə bilər, nə canlandırar? Övladlarınızı bu milli yeməklərə alışdırın, sevdirin. Ərzaqlar:. - 2 ədəd mal (dana) ayağı. - su. - baş soğan. - duz. - yumr

.

Düyü Salatı

Ərzaqlar. 2 kasa düyü. 1 kasa qarışıq yaşıl noxud. 2 budaq təzə soğan. ½ dəstə cəfəri. 8-10 ədəd gavalı turşusu. 1 kasa dənələnmiş qarğıdalı. 2 st. limon suyu. Zeytun yağı, duz, pul bibər. Hazırlanması. Təzə soğan və cəfər

turlar.az

sonxeber.az=https://sonxeber.az=sonxeber.az hamiləlik toy makiyajlari qadin dunyasi gelinlikler hicab baglamaq dəri və saç sevgi ve seks olumu big.az hakisda sekis xeyanet