Dadlı Və Doyumlu Pəhriz Salatı

Dadlı Və Doyumlu Pəhriz SalatıÇox dadlı və doyumlu salatdır. Bu salat çox tez və asan hazırlanır. Zövqə görə salata toyuq əvəzinə ət də əlavə etmək olar.

Dadlı Və Doyumlu Pəhriz Salatı
380 q qarğıdalı konservi
300 q təzə göbələk
1 ədəd soğan
2 ədəd orta ölçülü kök
300 q toyuq file
duz
istiot
mayonez
bitki yağı
Dadlı Və Doyumlu Pəhriz Salatı Üçün Ərzaqların Yığılması
1
1. Dadlı əə doyumlu pəhriz salatı üçün istifadə edəcəyiniz toyuq fileni yuyub dərisini soyun və suyunu çəkməsi üçün aşsüzənə yığın.
2. İstifadə edəcəyiniz soğanın qabığını soyub kasaya alın.
3. Dadlı və doyumlu pəhriz salatı üçün istifadə edəcəyiniz duru yağı stəkana süzün.
4. İstifadə edəcəyiniz kökü yuyub təmizləyərək suyunu çəkməsi üçün bir mətbəx dəsmalının üzərinə yığın.
5. Lazım ola biləcək qədər göbələyi təmizləyib yuyun və aşsüzənə yığın ki, suyunu versin.
6. Dadlı və doyumlu pəhriz salatı üçün istifadə edəcəyiniz yumurtaları yuyun.
7. İstifadə edəcəyiniz duzu kiçik kasaya yığın.
8. Lazım olacaq qədər mayonezi kasaya yığın.
9. İstifadə edəcəyiniz qədər istiotu kiçik kasaya yığın.
10. Dadlı və doyumlu pəhriz salatı üçün istifadə edəcəyiniz qarğıdalı konservinin suyunu süzüb kasaya yığın.

Dadlı Və Doyumlu Pəhriz Salatı Üçün Ərzaqların Hazırlanması
2
1. Hazırladığınız toyuğu hissələrə ayırın.
2. Soğanı kiçik-kiçik doğrayın.
3. Kökü rəndələyin.
4. Göbələyi kiçik-kiçik doğrayın.

Dadlı Və Doyumlu Pəhriz Salatının Ərzaqlarının Bişirilmə Qaydası
3
1. Toyuğu bişirib kiçik-kiçik doğrayın.
2. Doğradığınız soğanı yağda qovurun
4.Qovurulan soğanın üzərinə rəndələnmiş kökü vurub bir az qovurun.
5. Göbələyi suyu buxarlanana qədər qovurun.
6. Yumurtanı suda qaynadaraq kiçik-kiçik doğrayın.

Dadlı Və Doyumlu Pəhriz Salatının Hazırlanma Qaydası
4
1. Ərzaqlar bişib hazır olduqdan sonra iri qarışdırma qabına hazır ərzaqları yığın .
2. Duz, istiot , mayonez və qarğıdalı konservini də vuraraq yaxşıca qarışdırın.
3. Ərzaqların dadlarının qarışması üçün bir az soyuducuda saxlayın.
4. Soyuducuya qoymazdan ə\vvəl üzərini strec filmlə qapadın.

Dadlı Və Doyumlu Pəhriz Salatının Servis Edilmə Qaydası
5
Bu salatı istənilən öyün yeməyində və istədiyiniz yeməklərlə birlikdə servis edə bilərsiniz.

Nuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 3150   Tarix: 20 avqust 2021
f Paylaş


Turlar.az

Oxşar xəbərlər

.

Kələm Salatı

Ərzaqlar. Kələm — 300 q. təzə pomidor — 4 əd. pendir (bərk sort) — 150 q. göyərti (şüyüd, cəfəri) — 50 q. duz – zövqə görə. mayonez. Hazırlanması. Kələm doğranır, duzlanır ,azacıq sıxılır ki bir qədər suyunu buraxsın. Pomidorla

.

Ev Sayağı kumpir resepti

Tərkibi. Kartof – 3 ədəd (böyük olsa daha yaxşı olar). Kök – 1 ədəd. Yumurta – 2 ədəd. Xiyar turşusu – 1 ədəd. Yaşıl noxud (konservləşdirilmiş) – 60 qram. Qarğıdalı (konservləşdirilmiş) – 60 qram. Pomidor – 1 ədəd. Mayonez

.

Qarğıdalı keksi

Tərkibi. 1 litr süd. 250 qr qarğıdalı unu. 120 qr şəkər tozu. 50 qr yağ. 3 ədəd yumurta. ½ vanil çubuğu. 3-4 dilim təzə ananas (və ya konservi)

.

Balqabaq yeməyi resepti üçün maddələr 5 nömrə orta balqabaq bir nömrə orta soğan 3 diş sarımsaq 4 yemək qaşığı zeytun yağı bir nömrə böyük pomidor 1/2

Balqabağın toxumlu hissələrini yemək hazırlayarkən istifadə etməyin, çünki yeməyi sulandırmaz. Rəndələnmiş balqabaqlı balqabağın hazırlanmasında da istifadə edə bilərsiniz. İstəsəniz balqabağı yarıya bölün. Tava içərisin

.

Qara dəniz dadı: Kumak Recipe

Kuymak Resepti üçün Tərkibi. 2 -ci. yığılmış yemək qaşığı. kərə yağı. 2 -ci. yığılmış yemək qaşığı. qarğıdalı unu. bir. su şüşəsi. Bu. (otaq temperaturunda). bir. Damğa. kəsmik. 1 çay fincanı. Qaynar su. bir. çay qaşığı silin

.

Toyuq əriştə şorbası

Hamı bilir ki, hamı sağlam olmaq üçün hər gün ilk yeməkləri yeməlidir. Toyuq şorbaları əla sağlam bir yemək seçimidir. Müxtəlif şorbalar var - düyü ilə, qarabaşaq yarması, əriştə və ya kartof ilə. İndi demək olar ki, hə

.

Şimal bölgəsinin ən fərqli yeməklərindən biri

Sürhüllü Azərbaycanın şimal-qərb zonasına, əsasən Qax, (İlisu, Sarıbaş, Ağçay, Qaşqaçay), Zaqatala və Balakən rayonlarına, qismən Quba, Xaçmaz və Gəncəbasar bölgələrinə məxsus xəmir yeməyidir. Xüsusilə qış aylarında yeyilə

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

BALQABAQ VƏ BİSKVİTLİ TORT RESEPTİ

Tərkibi:. 3-4 dilim iri balqabaq. 2,5 stəkan şəkər tozu. 1 litr süd. 3 xörək qaşığı un. 1 xörək qaşığı nişasta. 1/2 paket marqarin. 1 paket vanil. 200 qram qoz ləpəsi. 100 qram fındıq. 3 paket biskvit (peçenye). Hazırlanması:

turlar.az

qadin sayti geyim dəbləri geyim seçimi daban agrisi süd vəziləri nermin ibrahimova dərmanlar kosmetika haxışda statuslar narin faydasi nizami gencevi maskalar