Damla şokoladlı keks

Damla şokoladlı keksƏrzaqlar:Damla şokoladlı keks

3 ədəd yumurta

1 st şəkər tozu

1 st süd

2/3 st zeytun ya da bitki yağı

3 st un

1 paket qabartma tozu

1 paket vanil

4 x.q damla şokoladı

2 x.q kakao

1/3 ç.q darçın

Hazırlanması:

Yumurtanı mikserlə ağaranadək çalırıq.

Damla şokoladlı keksŞəkər tozu və vanili əlavə edib çalırıq.

Damla şokoladlı keksYağı əlavə edib çalırıq.

Damla şokoladlı keksSüdü əlavə edib çalırıq.

Damla şokoladlı keksDarçını və kakaonu əlavə edib çalırıq.

Damla şokoladlı keksUnu və qabartma tozunu əlavə edib çalırıq.

Damla şokoladlı keksDiametri 22 sm olan ortası boş keks qabı götürüb kərə yağı ilə yaxşı yağlayırıq.

Damla şokoladlı keksDamla şokoladı qabın içinə səpirik.

Damla şokoladlı keksHazır xəmiri qaba tökürük. Qalan şokoladı ara-ara xəmirə əlavə edirik.

Damla şokoladlı keks180 dərəcə qızdırılmış sobada 45-50 dəqiqəyə bişiririk.

Damla şokoladlı keksDamla şokoladlı keksNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 6248   Tarix: 21 oktyabr 2013
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Şimal bölgəsinin ən fərqli yeməklərindən biri

Sürhüllü Azərbaycanın şimal-qərb zonasına, əsasən Qax, (İlisu, Sarıbaş, Ağçay, Qaşqaçay), Zaqatala və Balakən rayonlarına, qismən Quba, Xaçmaz və Gəncəbasar bölgələrinə məxsus xəmir yeməyidir. Xüsusilə qış aylarında yeyilə

.

Toyuqlu Qat-Qat Piroq

Əvvəlcə pendirli qarışıqdan 4 nazik biskvit hazırlanır. Sonra bu biskvitlərin arasına toyuqdan və ya hind quşundan hazırlanan farş yayılır, piroq folqa kağızına bükülür və sobaya verilir. Nəticədə ortaya maraqlı bir yemə

.

Amosov pastası – zehin və ürək üçün təbii gücləndirici

Akademik Amosov əməliyyat olunan xəstələr üçün əməliyyatdan sonra orqanizmin tez surətdə bərpası və güclənməsi üçün gücləndirici qarışım tövsiyə edir. Mikroelementlər və minerallar qaynağı olan bu qarışımın reseptini təqdi

.

Kiçik Qablarda Kükü

Hamının tanıdığı kükünü bu formada süfrəyə təqdim etsəniz əminəm ki, çox maraqlı və fərqli olacaq. Kiçik maffin qablarında sobada hazırlanan göyərti küküsü həm isti yemək, həm isti qəlyanaltı və ya qarnir kimi ət yeməklərini

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

.

Qaraciyərin dadlı bişirilməsinin QAYDALARI

Qaraciyəri dadlı bişirmək üçün bəzi vacib qaydaları bilmək lazımdır. 1. İlk növbədə qaraciyər təzə olmalıdır. Yaxşı qaraciyər yumşaq, elastik, nəm və parlaq olur. Qaraciyərin üzərində qan laxtaları, yaşıl ləkələr olmamalıdır

.

Gül kələmi pendirlə

Gül kələmi ən faydalı tərəvəzlərdən biridir. Təəssüf ki, bizdə bu tərəvəzdən az istifadə olunur. Bu gün biz sizə çox dadlı və faydalı yemək reseptini təqdim edirik - gül kələmi pendirlə. Lazım olan məhsullar:. - gül kələm

.

Asan Və Ləzzətli: 300 Kaloridən çox Olmayan 7 Yemək

Karnabahar gratin. Kalori - təxminən 250 kalori. Tərkibi:. Gül kələmi - 1 ədəd. Süd - 0,5 l. Krem - 100 ml. Sarımsaq - 3 diş. Sərt pendir - 100 q. Kərə yağı - 25 q. Dadmaq üçün duz. Zövqə görə üyüdülmüş ağ istiot. Pişirm

.

BALQABAQ VƏ BİSKVİTLİ TORT RESEPTİ

Tərkibi:. 3-4 dilim iri balqabaq. 2,5 stəkan şəkər tozu. 1 litr süd. 3 xörək qaşığı un. 1 xörək qaşığı nişasta. 1/2 paket marqarin. 1 paket vanil. 200 qram qoz ləpəsi. 100 qram fındıq. 3 paket biskvit (peçenye). Hazırlanması:

turlar.az

kosmetika mehsullari toy makiyajlari gozel gorunmek xərçəng bürcü toylar biznes qurmagin yollari kesmikli koke kosmetika azərbaycan lakonizim sac duzumleri novruz bayramına aid hakıştalar hakışta