Fransızsayağı balıq

Fransızsayağı balıqFransızsayağı bişirilmiş balığın dadı əvəzolunmazdır. Onu bizim reseptimizlə hazırlasanız, çox razı qalacaqsınız.

Tərkibi:

• Bir dəstə şüyüd

• 2 xörək qaşığı tomat pastası

• 3/5 kq balıq filesi

• Pendir

• Bir çimdik dəniz duzu

• 1 çimdik acı istiot

• 3 diş sarımsaq

• 5 pomidor

Hazırlanması:

1. Əvvəlcə balıq filesini götürürük (qızılbalıq), onu doğrayırıq, duzlayıb, istiotlayırıq.
2. Balığı yağlanmış qabın içərisinə qoyuruq. Yuxarısına pomidor halqaları düzmək lazımdır.
3. Sonra xırdalanmış sarımsaq, duz və zövqə görə istiot səpilir.
4. Üzərinə tomat pastası (ketçup da olar) və doğranmış şüyüd səpilir. Bəyəndiyiniz başqa göyərtilər də olar.
5. Üzərinə sürtkəcdən keçirilmiş pendir səpilərək 180 dərəcədə qızdırılmış sobaya qoyulur bə 35 dəqiqə bişirilir.

Nuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 3064   Tarix: 08 iyun 2015
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Cinnabon – Darçınlı bulka resepti

Hamının sevdiyi darçınlı bulkaların adı bütün dünyada məşhur olan Cinnabon şirkəti ilə əlaqəlidir. Cinnabon – "cinnamon" ingilis dilindən darçın, "bone" – latın dilindən yaxşı deməkdir. 1985-ci ildə at

.

Əsl kəllə-paça RESEPTİ

Qışda sümükləri, toxumaları, bədəni xaş və kəllə-paçadan başqa nə isidə bilər, nə canlandırar? Övladlarınızı bu milli yeməklərə alışdırın, sevdirin. Ərzaqlar:. - 2 ədəd mal (dana) ayağı. - su. - baş soğan. - duz. - yumr

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

.

Özünü müalicə: Tərəvəzli şorba resepti

maddələr. Baharatlı Tərəvəz Şorbası Resepti üçün Tərkibi. 4. yemək qaşığı. Günəbaxan yağı. bir. nömrə. soğan. 2 -ci. nömrə. yerkökü. bir. nömrə. qırmızı bolqar bibəri. bir. nömrə. kərəviz sapı. bir. nömrə. kabak. 2 -ci. filial

.

Çox şık, çox məmnun: Kremli toyuq resepti

Kremli toyuq resepti üçün maddələr. Toyuq üçün:. 3. nömrə. toyuq budu. 5. yemək qaşığı. zeytun yağı. 2 -ci. diş. sarımsaq. bir. çay qaşığı. quru kəklikotu. bir. desert qaşığı. limon qabığı. bir. desert qaşığı. duz. bir. ça

.

Qaraciyərin dadlı bişirilməsinin QAYDALARI

Qaraciyəri dadlı bişirmək üçün bəzi vacib qaydaları bilmək lazımdır. 1. İlk növbədə qaraciyər təzə olmalıdır. Yaxşı qaraciyər yumşaq, elastik, nəm və parlaq olur. Qaraciyərin üzərində qan laxtaları, yaşıl ləkələr olmamalıdır

.

Mayonezli Çiyələk Piroqu

Bizim mayonezə olan sevgimizi izah etmək çətindir, amma bu reallıqdır ki, mətbəximizdə mayonez həmişə geniş istifadə olunub. Çox az adam bilir ki, mayonezlə təkcə salatlar hazırlamaq olmur. Ondan həmçinin şirniyyatlarda d

.

Gül kələmi pendirlə

Gül kələmi ən faydalı tərəvəzlərdən biridir. Təəssüf ki, bizdə bu tərəvəzdən az istifadə olunur. Bu gün biz sizə çox dadlı və faydalı yemək reseptini təqdim edirik - gül kələmi pendirlə. Lazım olan məhsullar:. - gül kələm

.

Kiçik Qablarda Kükü

Hamının tanıdığı kükünü bu formada süfrəyə təqdim etsəniz əminəm ki, çox maraqlı və fərqli olacaq. Kiçik maffin qablarında sobada hazırlanan göyərti küküsü həm isti yemək, həm isti qəlyanaltı və ya qarnir kimi ət yeməklərini

turlar.az

sac duzumleri hamilelikde qidalanma geymler 2025 üzə qulluq pəhriz əlibala hacızadə zeytun yağının faydaları kosmetika paxlava hakisdalar əqrəb anabaci burclər