sebet.az onlayn maqazin

Gilas turşusu

Gilas turşusuƏrzaqlar:

Gilas turşusuGilas
Duz
Şəkər tozu
Su
Yapışdırıcı

Hazırlanması:

Gilasın saplağını təmizləyib yuyub bankalara yığırıq.

Gilas turşusuHər bankaya  məs: 1 kq bankaya 1 dolu çay qaşığı duz və 1/3 çay qaşığı şəkər tozu tökürük.

Üstünə 2 barmaq aşağı qaynar su tökürük. Suyu çox tökmürük ki, öz suyu çıxacaq.

Gilas turşusuBöyük qazana su töküb isidirik. Su isinən  kimi bankaların içinə yığırıq. Aralarına bir-birinə dəyib çatlamasın deyə dəsmal qoyuruq.

15 dəq suda qaynadırıq.

Gilas turşusuSudan çıxarıb ağzını qapaqla bərk bağlayıb yapışdırıcı ilə yapışdırırıq.

Gilas turşusuƏdyalın arasına qoyub bükürük.

Soyuyandan sonra götürürük.

Nuş olsun! 

Mətbəx     Baxılıb: 6053   Tarix: 01 noyabr 2013
f Paylaş
Şərh yazmaq üçün sayta daxil olun.


DİGƏR XƏBƏRLƏR

Toyuqlu,göbələkli blinçik

1 noyabr 2013 6226

Zoğal mürəbbəsi

1 noyabr 2013 12317

Xiyar tutması

1 noyabr 2013 5927

Kələm tutması

1 noyabr 2013 5506

Göyəm turşusu

1 noyabr 2013 12715

Ərik mürəbbəsi

1 noyabr 2013 4874

sebet.az onlayn maqazin mp3 yukle
Mp3 yukle sayti


turlar.az
avia biletler

geyimler xeberler geyim seçimi makiyaj etmek qaydalari hamilelikde qidalanma kostyum modelleri 2019 məlhəmlər piodermiya nedir kakoslu paxlava hazirlanmasi xeberler son xeberler kosmetika kiçik meseller arxaya bowalmaq