sebet.az onlayn maqazin

Göbələkdən hazırlanmış kələm dolması

Göbələkdən hazırlanmış kələm dolmasıGöbələkdən hazırlanmış kələm dolması

1 baş- kələm
1 ədəd (orta ölçüdə)-göbələk (şampinyon)
2 ədəd- soğan
2 diş-sarımsaq
1/2 stəkan-düyü
5 xörək qaşığı-tomat pastası
Bitki yağı
Un
Zövqə görə duz

Soğan, sarımsaq və göbələyi təmizlədikdən sonra doğrayın. Kələmin yarpaqlarını ayırın və onları qazana yerləşdirin. Sonra üzərinə qaynar su əlavə edərək, bu vəziyyətdə 15-20 dəqiqə saxlayın. Düyünü bişirərək üzərinə tomat pastası, doğranmış soğan, sarımsaq və göbələyi də əlavə edin. Kələm yarpaqlarının hər birinin ortasına 1-2 xörək qaşığı içlik qoyun və konvert şəklində bükün. Alınan dolmaların üzərinə un səpərək, tavada bitki yağında hər iki üzünü qızardın. Sonra bu tavanı sobada 30 dəqiqə saxlayın.

Mətbəx     Baxılıb: 1474   Tarix: 30 dekabr 2014
f Paylaş
Şərh yazmaq üçün sayta daxil olun.


DİGƏR XƏBƏRLƏR

Fərqli dadda toyuq budları

18 dekabr 2014 1670

Dadlı göbələk şorbası

17 dekabr 2014 4421

Smetannik

13 dekabr 2014 2618

Qoz

3 dekabr 2014 1757

sebet.az onlayn maqazin mp3 yukle
Mp3 yukle sayti


turlar.az
avia biletler

geyimler yay kolleksiyasi həkim məsləhəti toy makiyaji sekilleri murebbeler paxla cigirtmasi dəri xərçənginin əlamətləri öskürəyin təbii müalicəsi xeberler son xeberler kosmetika şeyirlet bakire olmaqla hamilə qalmaq olarmi