Gül kələmi turşusu
Ərzaqlar: 
2 ədəd gül kələmi
1 ədəd acı bibər
1 baş sarımsaq
3-4 baş şüyüd qurusu
1 x.q kərəviz qurusu
1ç.q reyhan qurusu
Duz
Hazırlanması:
Gül kələmini balaca hissələrə ayırıb, təmiz yuyuruq.
Qazanda su qoyub, qaynadırıq. Qaynayan suya gül kələmini salıb, 5-10 dəqiqə saxlayırıq.
Sudan çıxarıb, qaba yığırıq, soyuruq.
Banka ya da tuj qazan götürüb, bütün ərzaqları qat-qat yığırıq.

1 l bankaya 3 x.q duz töküb, qarışdırırıq. Sonra duzlu suyu gül kələminin üstünə tökürük.
Gül kələminin üzünə çıxana qədər duzlu su hazırlayıb, əlavə edirik.
Təxminən 2-3 həftəyə yeyilməli olur.
Nuş olsun!
f Paylaş








Əri Səidənin mülklərini mənimsəyib? - İDDİA
Heyvanlardan yoluxur, qızdırmayla başlayır - Ölümcül xəstəlik yayıldı
Diş fırçalayarkən edilən 4 SƏHV
Almaz Ələsgərli illər sonra klip çəkdirir
Ev heyvanı ilə eyni yataqda yatanlara ciddi xəbərdarlıq
Məşhur aktrisanın qardaşı fəciəvi şəkildə vəfat etdi
Məşhur aktyor vəfat etdi
Üzünüzün daha gənc görünməsi üçün dodaq boyası necə seçilməlidir?
"Vegetarian qadınların uşaqları əqli cəhətdən zəif ola bilər"
Madonna 29 yaşlı nişanlısına ərə gedir
Fahriye məşhur brendin tədbirində
"Game of Thrones" Ukraynada qadağan olunur
Beyin üçün risk yaradan qidalar AÇIQLANDI
Brilliant Dadaşova ilə Afaq küsülüdür
Bu, həyatınızı xilas edə bilər: Qanın laxtalanmasının 5 əlaməti